@ Chris_S ... την κεραια του πανασονικ εχω επανω ... σε μια δοση του εβαλα υποδοχη για εξωτερικη, συνδεσα τα καλωδια στη γειωση πλακετας (διπλα απο την κεντρικη κολληση θετικου κεραιας) και το κεντρικο κεραιας (με κολληση) και απο εκει στο βισμα εξωτερικης ... τα fm φυσαγαν απο ληψη ηταν καλυτερα, ομως επρεπε να εχω το διπολο μαζι μου ... στο dab οταν πηγα για ληψης με την τηλεσκοπικη ειδα οτι εχανε η δικη του τηλεσκοπικη κεραια δεν εβγαζε ουτε το 12C dab ιταλιαs που ειναι μόνιμο (εκει ψηλά) ... τοτε εβγαλα την γειωση απο την πλακετα και την εβαλα στον αρνητικο πολο της μπαταριας (ελλατηριο) και εκανε οκ ληψη εξωτερικη & τηλεσκοπικη ... ομως νομιζω και παλι εχανε λιγο η τηλεσκοπικη και αφου παω με μηχανακι που να κουβαλω εξωτερικες, τα ξηλωσα ολα και τα αφησα οπως ηταν απο μαμα
Εδω πριν λιγο ο Κροατης 11C OIV πρωτη ληψη φετος ... αυτος απο χειμωνα βγαινει, ολο το καλοκαιρι μια φορα εμφανιστηκε ισα ισα που κλειδωσε δευτερα να μου πει ειναι αυτος ... επισης σημερα εκει ηταν 6C Lecce, 10A ADN, 10C OIV, 12Α eurodab, 12c dab italia .. 10Α δεν το ειδα πρεπει να τρωει ταπα απο τον ιταλο, φαινεται εχει δυναμωσει το ADN ... περιεργος παροτι ειχε καλη μερα η Πάτρα δεν ειδα το 7Α (δεν ημουν στο καλυτερο σημειο αλλά άλλες φορες εστω κολλαγε εκει) παντως και ανοιχτο να ειναι το 7Α εχει χασει σιγουρα σημα (ή πειραξαν κεραιες ) απο καιρο ... τους σημερινους τους εχω σε video ομως βαζω τον πιο μακρυνο στα 800+ χιλ