Χρόνια Πολλά...ξανά πήγα μήπως βγεί 8C από Βενετία αλλά δεν έιχε τίποτα από εκεί πάνω, άλλο βγήκε δώρο από την
Διάδοση γιά τον Νέο Χρόνο...
δυστυχώς ξέχασα το κινητό πού συνήθως βγάζω βίντεο και ευτυχώς είχα το εφεδρικό αλλά δεν είναι τόσο καθαρές οι λήψεις
ΠΡΩΤΗ ΛΗΨΗ 10Α Eurodab ...
το fmlist μου δείχνει 4 τοποθεσίες, 2 Σικελία πού ειναι & το πιό πιθανό στα 600χιλ περίπου San Giovanni Gemini/Monte Cammarata με 20kw πομπό ...
& 2 Σαρδηνία πού αν βγήκε από εκεί μιλάμε γιά 1000χιλ αλλά δεν το αποκλείω να είναι από εκεί γιατί από Νότια Δεν μου ήρθε ΚαΝεΝα γιά να πώ ότι είχε διάδοση από εκεί κάτω & Δεν ήμουν στο καλύτερο σημείο γιά Νότια Λήψη αντιθέτως βγήκε 9Α κάπου εκεί πάνω από Δυτικά Ιταλίας & Creadab από Δυτική Ιταλία ανέβασε μέχρι 8 περίπου μονάδες σπάνια έτσι
πρώτο video είναι χωρίς επεξεργασία, όπως το έπιασα στο scan το γυρίζω στο playing mode
9Α Eurodab φάνηκε μετά από μήνες μιάς και τελευταία έβγαινε Μediadab
6C Creadab2 να το βάλω πού έχω καιρό
7Α ΕΡΤ ΠΑΤΡΑ σημερινό να υπάρχει και κάτι δικό μας, παρότι ο Ιταλός επάνω η ερτ παίζει με 0-1 μονάδα
σύνολο ότι είδα, εκτός τα 7Α, 7Β, 7D όλα τά άλλα γιά λίγο με χαμηλά σήματα & εμφανίσεις ανά διαστήματα
6C creadab2
7A ert
7A eurodab
7B mediadab
7D dab italia
9A eurodab
9A mediadab
9C spacedab
10A eurodab
11A oiv
11D oiv
12A eurodab