@ johnpapad24
αν προσέξεις το ρολόι του ραδιοφώνου ήταν 08:58 (ιταλική ώρα) άρα 10:00 το πρωϊ δική μας, δεν ξέρω αν ξανά περάσει αργότερα σποραδικό ... αλλά από παλία συζήτηση (στο ίδιο νήμα) έβλεπα & εδω στο χωριό σήματα πού χάνονταν αμέσως σε διάφορα blocks & μερικοί έλεγαν ότι είναι παρεμβολές (με το δίκιο τους γιατί οντως μπορεί να είναι) αλλά εγώ πίστευα ότι είναι & απο παρόχους αλλά δεν είχαν δυνάμη
Εν τέλη σποραδικό υπάρχει στο ψηφιακό αλλά φαίνεται γρήγορο & από ότι κατάλαβα μπορεί να κλειδώσει παντού (χωρίς οπτική - & ας μην είναι ψηλά η λήψη) αφου πέρασε Αλπεις
και ότι ειδα
5B zeeland
6A eurodab
6C digi b 3
6C creadab2
7A eurodab
7B Mediadab
7C mediadab πολύ μακρυνό μπορει μετά να ανεβάσω video αν & δεν έπαιξε ήχο παρά τις 4 μονάδες
7D dab italia
8Α eurodab
9Α eurodab
9A mediadab
9C spacedab
9C blackbox το έχω βίντεο να κλειδώνει με το spacedab
9D spacedab πολύ μακρυνο & αυτό αξίζει video
10A adn
10B adriadab
10C oiv
11A oiv
11B on dab
11D oiv
12A puglia
12A eurodab
12C dab italia
12D rai
tόσες ω΄ρες δεν φάνηκε καν κιχ από Βενετία στο block 8
Συγχώνευση: Πεμ 18 Ιουλ 2024, 13:52
ευχαριστω Πάνος & Νεκτάριος & ΟΛΑ τα παιδιά, κάπου είναι τύχη ... αλλά το ψηφιακό οπως ξέρετε το κυνηγησα από την αρχή πού έγινα μέλος ... είναι & τύχη αλλά από την άλλη έχω φάει 5ώρα (όπως σχεδον σήμερα ) μόνο & μόνο γιά ψηφιακές λήψεις, άρα πιό πολλές πιθανότες να βγεί κάτι παραπάνω, το έχω μάθει από τα CB όσο πιό πολύ χρόνο κάθεσε, τόσο πιό πολλές πιθανότητες να μιλήσεις με άλλον μακρυνό ή παραπάνω άτομα
Συγχώνευση: Παρ 19 Ιουλ 2024, 00:22
Πήγα & το απόγευμα μία βόλτα πού βγήκαν τα 7Β Spacedab όταν χαμήλωσε το mediadab & 8B veneto...οπότε 26 πάροχοι γιά μία μέρα αν θυμάμαι Νέο ρεκορ ... προσθέτω & 9D spacedab & 7C mediadab πού είναι μακρυνά & δεν βγαίνουν εύκολα & μάχη 9C Blackbox VS spacedab
Μακρυνό 9D Spacedab
Eπίσης από μακρυά 7C Mediadab παρά τις 4 μπαρες δεν έβγαλε ήχο
το βράδυ το 8B Veneto
το πρωί στο ένα ύψωμα από την μία μεριά το 9C Blackbox Μαλτα γυρίζω το ράδιο από την άλλη Spacedab Ιταλίας
το 7B Spacedab όταν χαμήλωσε το mediadab τώρα το βράδυ