Χτες το απόγευμα/βράδυ έκανα μια βόλτα Μαλαξα Χανίων με την 12c καρφωμένη να δω μπας και ακούσω κάτι έστω με σπασίματα αλλά τζίφος.
Έκανα και αρκετές στάσεις για να δω και άλλες συχνότητες αλλα και εκεί τίποτα.
Ηταν αναμενόμενο με την αυτοκόλλητη κεραία.
Έκανα σήμερα και ένα firmware update στο κοφίνι μπας και αλλάξει κάτι αν και το βλέπω χλωμό.
Μου πήγε και η ψυχή στην κουλουρη γιατί πάτησα update χωρίς να βάλω μπρος την μηχανή..
Μπάμπη να σου πω οτι τα δοκίμασα αυτα που λες.. και οτι κεραία έβαλα αυτή που είχε το αμάξι πριν, μέχρι και το βύσμα στράβωσα για να πατάει καλύτερα μπας και δεν πατάει το male καλά στο θηλυκό.
Δεν είχε μέχρι πριν το update dx local αλλα και δοκίμασα αρκετά όπως αυτό που είπες, να ξηλώσω την dab κεραία να δω αν ανεβαίνει το σήμα στα fm.
(έπρεπε να σας έχω χτες... παράσιτο τέρμα αλλά και οι εμβοες τέρμα... να προσπαθώ να ακούσω και να μπλέκονται τα παράσιτα μεταξύ τους και να ρωτάω τον συνεπιβάτη να μου πει γιατί εγώ δεν..., συν η αποτυχία με την αγορά, εκτός από όλα τα άλλα τα δικά μου..., τι να πω μια ωραία μέρα)
θα στείλω ενα μαιλ στην μαμα εταιρία και θα πάρω εναν ενισχυτή.
Λέτε να τσιμπήσω κάποιον απο ali express ? Έχετε να προτείνεται κάτι?
Και μιας και θα μπω στην διαδικασία θα κοιτάξω για κεραία αλλά και για σπλιτερ για το dab.
Αν έχετε καμιά ιδέα πείτε.
θα κοιτάξω αλλά έχουμε εδω μέσα θέμα για ανταλλαγή απόψεων για λήψη στο αμάξι και βελτίωση σήματος?