καλα κανεις και αναφερεις μερικα να ξερουν και οι αλλοι φιλοι γιατι φαινεται ποιοτικο, και ευχαριστω που το υπεδειξες
Το ειχα δει, ειναι γυρω στα 100 ευρω, ομως τελευταια στιγμη ειπα σε αυτη τη τιμη να παω σε 2 ραδια αντι για ενα (ας πουμε) ποιο ποιοτικο
Στο συγκεκριμενο, Δεν αμφισβητω την ποιοτητα του γιατι οσα review ειδα πραγματι του εχουν καλα λογια, ομως για εμενα σε τετοια τιμη μονο 5 presets και διαρκεια μπαταριας τη μιση απο ραδιο των 30 ευρω (eltra) δεν ειναι στα κριτηρια μου
Approx. 7 hours (using Sony (NH-AA) Ni-MH
1,000 mAh batteries)
o ογηγος χρησης λεει παει 7 ωρες με 4 μπαταριες 1000 mah, αρα 1900 mah που εχω θα ειναι περιππου 14 ωρες τα διπλασια αφου η μπαταρια εχει διπλασια χωρητικοτητα, το eltra 30 ευρω ηδη παει 19 ωρες με 1900 mah και καλο ηχο καθαρο
Ομως οντως για dab και το sony εχει πολυ καλο χρονο
Το αλλο που εχω επισης υποψην ειναι το AEG dab 4153
αυτο εχει ποιο αναλυτικες πληροφοριες στο dab για τους σταθμους οπως ηχο bitrate και format πχ δειχνει αν ο ηχος ειναι aac 32 bitrate σαν παραδειγμα
δειχνει και τα errors σηματος (εκτος το κανονικο σημα) και εχει και καποιο ειδος dx σε dab (για δυνατους σταθμους)
Kαλη ληψη σε dab
ομως παροτι εχει 2 ηχεια και ειναι stereo,
διαβαζω οτι ο ηχος δεν ειναι καλη ποιοτητα και καποιες φορες το λογισμικο του κανει crash και θελει κλεισιμο κκαι ανοιγμα ξαναΠαιρνει 6 μππαταριες ΑΑ και κκρινοντας απο το eltra 19 ωρες με 4 watt καταναλωση 19 ωρες, το aeg με 5 watt και ποιο πολλες μπαταριες πρεπει να πηγαινει πανω απο 20 ωρες με επανφοτιζομενες