δεν νομίζω να γίνεται τίποτα μετά από τόσο καιρό ... κάτι βρήκα εδώ πού λέει γιά 12 μήνες αλλά δεν το κατάλαβα
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεαν δεν βρείς την νομοθεσία σε τέτοια περίπτωση γιά παραπάνω από 14 μέρες ... δοκίμασε να πείς ότι όταν έγινε η παραλαβή δεν ήσουν ο ίδιος (αν & μπορεί να κοιτάξουν γιά τυχόν υπογραφή παράδοσης) & έλλειπες γιά κάποιο διάστημα & μόλις γύρισες κατάλαβες πού ήρθε λάθος προϊόν, αλλά αν έγινε ηλεκτρονική παραγγελία μάλλον θα βρούν τι ραδιόφωνο παραγγέλθηκε, εκτός αν η παραγγελία έγινε μέσω τηλεφώνου νομίζω έχει παραπάνω πιθανότητες
EDIT
γιά το καινούριο το δικό μου, με την επόμενη διάδοση θα πάω ψηλά πού είναι καλύτερα σήματα να δώ τι κλειδώνει ... ίσως επειδή εδώ στο χωριό χαμηλά είναι αδύνατα σήματα , το καινούριο να είναι μόνο ένα κλίκ κάτω (υποφερτό γιά dx) ... αν & ψηλά στα καλά σήματα πάει χάλια θα δοκιμάσω με άλλη άλλη κεραία μήπως απλά φταίει αυτό ( η κεραία) ... ή ίσως η πατέντα με το παραπάνω κόλπο να του βάλω εξωτερική κεραία
Συγχώνευση: Δευ 24 Μαρ 2025, 00:31
αν δεν βρείς άκρη δοκίμασε να το πουλήσεις, νομίζω αν το δώσεις σε φτηνότερη τιμή θα το πάρουν γιατί εκτός από το θέμα λήψης (μόνο σε dab+ ... fm πάει καλά το ίδιο με το παλιό μοντέλο θα έλεγα) έχει μεγάλο ηχείο και παίρνει τροφοδοσία από κανονικό ρεύμα, έχει μέσα & καλώδιο πρίζας ...
Αν & κάποια στιγμή (σύντομα)με την πρώτη καλή διάδοση θα δω πώς πάει στα πιό δυνατά σήματα