Μιας και δεν ειδα αναλογο θεμα, και επειδη κανω ληψη μερικων 2 αναλογικων UHF & 1 VHF (δεν ασχοληθηκα με αυτα και δεν θα ασχοληθω, αλλαζοντας καλωδια στην τηλεοραση) και ενα dvb t/t2 ... ανοιγω αυτο το θεμα με τυχον πληροφοριες και αναφορες απο Αλβανια
Στη περιοχη μου υπαρχει πολυ καλο σημα σε dvb t απο mile (εξαμιλια) με 4 καναλια και φαινεται περναει και σημα απο dvb t2 περιοχης Αγ. Σαραντα ...
Σε dvb t2 πιθανον ειναι του RTSH, αλλά ενω υπαρχει σημα δεν εχω βγαλει ακομα καναλια γιατι σε scan πεφτει η ποιοτητα και δεν εμφανιζει καναλια (λεει δεν υπαρχουν) ...
Υποψιαζομαι οτι ο ενισχυτητης θελει ρυθμισμα μιας και ειναι ενας πολυ παλιος γεματος με πηνια (τιποτα κακο αλλα φανταζομαι δινει πολυ θορυβο και σε dvb t2 του κανει επιρεασμο στην ποιοτητα) ... ή ακομα κανουν δοκιμες και εχουν αδιαμορφοτο σημα
(καποια στιγμη θα κοιταξω να ρυθμισω τον ενισχυτη, ή να παρω εναν με πολυ χαμηλο θορυβο πχ ο televes λεει εχει θορυβο κατω απο <1db ή ο mistral που εχει τεχνολογια χαμηλου θορυβου mosfet)
Εχω βρει ενα pdf link απο το ITU με την αναπτυξη της ψηφιακης τηλεορασης στην Αλβανια, τυχον πληροφοριες ... και ισως αν βοηθησει καποιον στη σελιδα 38 υπαρχουν ολα τα κεντρα που ηδη ειναι ή θα γινουν οι εκπομπες τους
Επισης στη σελιδα 38 φαινεται με το σκουρο καφε (σαν μπορντό) οι 2 περιοχες που κανω ληψη (Αγ. Σαραντα & Εξαμιλη)
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]
Ενα παλιο video που εχα ανεβασει στο μαρκυνες dx ληψεις, και ενα που δειχνει οτι περναει σημα (διπλασια αποσταση απο παντοκρατορα που δεν ερχονται ολα τα καναλια μονιμα) και μαλιστα περναει σημα dvb t2 κατω απο το βουνο Τρουμπετα