Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες ...
Εδω δεν πιανω τιποτα πλην το 31 που δειχνει οτι ειναι ακομα dvb t (mpeg4) ... Ισως να το γυρισαν σε dvb t2 στο ιδιο καναλι και να μην το λεει ο δεκτης (ariva t265) δεν ξερω σιγουρα με αυτον τον δεκτη
O edition παλι (proton t265) αν το καναλι ειναι dvb t2 μου ειπε το support δεν θα το δειξει, θα το δειξει σαν dvb t ακομα και αν ειναι dvb t2
Πολυ απογοητευμενος απο τους μικρους δεκτες, κονσερβοκουτια ... λες και ειναι καμια πολυ-πλοκη τηλεοραση ... ουτε την δουλεια τους σαν δεκτες δεν κανουν σωστα για πληροφοριες ακομα και ληψηΕνταξει δεν περιμενα να ερθει κατι γιατι ειμαι κατω απο το βουνο (δεν ειμαι βορεια αλλα μεση Κερκυρα και πισω απο βουνο Τρουμπετα προς Αλβανια και Παντοκρατορα) και σκεψου δεν περναει καλα ο Παντοκρατορας ... πχ σημερα ολη μερα χανω το καναλι 30 (ant,one,alpha) και ας εβαλα καινουριο ενισχυτη
Eλπιζω οταν ανοιξουν με πιο δυναμη στη ταση και με καλη διαδοση να περασουν καποια στιγμη και σε εμενα
Παντως σαν αναφορα αν δουν οι τεχνικοι εκει, φιλος σε αλλο forum (δεν ξερω αν μπαινει και εδω) λεει οτι το 39 το πιανει στη πολη της Κερκυρας αλλα κανει σπασιματα εικονας χωρις ενισχυτη (αν ειχε ενισχυτη σιγουρα θα τα εγβαζε καλυτερα) με κεραια προς Παντοκρατορα ... αλλα υπολογισε οτι απο την πολη για Αγ Σαραντα ειναι περιπου 20 μοιρες απο τον παντοκρατορα (οχι μεγαλη διαφορα)
Πάντως σε μένα τα κατεβάζει μεν, αλλά ανοίγουν με σπασίματα δε. Μένω πόλη, δεν έχω ενισχυτή και η κεραία βλέπει Παντοκράτορα, αν τη γυρίσω προς τα δεξιά δεν ξέρω αν βελτιωθεί η κατάσταση.
======================
@ DINOS 7 ... μπορεις να μαθεις σε ποιο καναλι βγαινει το mile σε dvb t2? αυτο επρεπε να ερχεται σε εμενα γιατι το klan βγαινει παρα πολυ καλα σε dvb t, σημα / ποιοτητα σχεδον τερμα και πεντακαθαρα ... εκτος αν το dvb t2 δεν ειναι απο το ιδιο βουνο oπως το dvb t ... ευχαριστω