Ψηφιακη τηλεοραση στο Νομο Αυλωνας (Αλβανια)
  • Παρ 22 Νοε 2024, 12:49
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ψηφιακη τηλεοραση στο Νομο Αυλωνας (Αλβανια)  (Αναγνώστηκε 63267 φορές)

0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
τελικα σημερα απο τις 11 και μετα ηρθε σημα ... αλλα εχει πολλες διακοπες το σημα (και σημερα δεν εχει αερα) σε σχεση με χτες , δηλαδη κανα 5 λεπτο αν παιξει συνεχεια και μετα αρχιζει να χανει σημα ...

επισης σε καινουριο scan το klan dvb t 31 εχουν βγαλει τα 4 καναλια (klan kosovo, klan plus, klan hd, abc news) που τα ειχαν τοσα χρονια και εχουν μεινει σημερα μονο 2 .. το klan hd & klan+  ... ε ειναι να κλεισει τελη του μηνα

Παράθεση
ξανα ηρθε με διαληψεις και τωρα δεν εχει αερα .... αλλα ... υποτιθεται οι τηλεορασεις ειναι κανονισμενες στο 618.00 ... ασυντονιστο το εχουν?  (: στο 618.30 δινει πιο καλο σημα το 39 dvb t2, τουλαχιστον σε οριακες περιοχες οπως εγω φαινεται παιζει ρολο ... να φταιει η τηλεοραση? θα δοκιμασω και τους αλλους δεκτες
test συνεχεια ... μαλλον οι συγκεκριμενος δεκτης ariva t265 ... ενταξει ισως να ειναι ενα 5-10% διαφορα (οπως ειδατε στο video) αλλα τιποτα σημαντικο, οταν χανεται το καναλι, χανατε οτι και να γινει ...

δοκιμασα τους αλλους 2 ...

o ariva t760i δεν μπορεσα να δω διαφορα γιατι αυτος σε dvb t2 ειναι ο χειροτερος και παιζει το σημα πανω κατω συνεχεια ... δεν κρατατει σταθερη ποιοτητα σε οριακη περιοχη ... αυτος θελει καλο σημα να παιξει dvb t2 ...αλλα οπως εχει λιγο που επαιξα, μου φανηκε δεν ειδα καποια διαφορα

o edition proton t265 αυτος απο 490.30 και μετα αρχιζει να πιανει πιο αδυνατα το 39 ... ενω στο 489.70 ακομα εχει δυναμη το σημα ... δεν ειδα ομως λιγο καλυτερο σε % ποιοτητα (βαση αναφορας του δεκτη)

αλλο τωρα με τον edition του εχω επανω το παλιο 1.1.03 λογισμικο και βλεπω παει καλα σε ληψη dvb t2 και αυτο... οταν χανονται και ερχονται τα dvb t2 καναλια δεν κανει σχεδον κιχ απο σπασιματα και τριξιματα ψηφιακα σε dvb t2

αρα ειναι και ο καθε δεκτης ... ο ενας επιανε απο δεξια καλυτερα ... ο αλλος απο δεξια εχανε και αριστερα ειχε τρατο (παντα συγκριση στο διο καναλι)

ωραιο καναλι το αργυροκαστρο, εχει συχνα ταινιες τωρα μεσημερι ειχε mr bin, ελληνικες εκπομπες και μουσικη, αν βρω το internet link live stream καλα θα ειναι

Συγχώνευση: Σαβ  3 Αυγ 2019, 17:31

και το αλλο ... χτες αργα που κοιταζα τις ταινιες απο το καναλι αργυροκαστρου (θυμιζω ειμαι οριακα σε dvb 2 σε σημα) ... μολις αναψαν οι γεροι το air condition,  (κοντα στη κεραια) εκανε pixelαρισματα κατω χαμηλα η οθονη στο dvb t2 ... θα μου πειτε καλωδια με μονωση, μεταλλικα κουτια, μεταλλικα ταφ κλπ... συμφωνω... απλα επιβεβαιωνω οτι καποιες φορες ο θορυβος επιρεαζει το dvb 2 πιο πολυ

Συγχώνευση: Κυρ  4 Αυγ 2019, 00:25

εστρωσε το σημα, σταθερο τωρα το βραδυ χωρις διαληψεις, ετσι χαιρεσε να βλεπεις ... το καναλι αργυροκαστρο εχει ξενη ταινια με αρχαιους ρωμαιους και παιζουν γνωστοι ηθοποιοι ... αλλα δεν εχει κανενα τους EPG ... το 23 dvb t2 αλβανικο κρατικο ολη μερα εχει μονιμο σημα, αλλα Δεν κλειδωνει μαλλον διαδοση

DINO7 το vision+ στο νυχτερινο show ... 3shat ... οι παρουσιαστες χανουν λογια, δεν εχει καλο συνχρονισμο ηχος και κινησης στοματος, εχει λιγο καθυστερηση ο ηχος ... ετσι ειναι και σε εσενα το 3shat? του vision+ ?

edit ... τελικα χανουν και αλλα καναλια σε συνχρονισμο ηχου ... εδω στα μικρα κεντρα εκπομπης λες και τα παιρνουν απο internet σαν το πιο απλο adsl ή κατι τετοιο

Συγχώνευση: Δευ  5 Αυγ 2019, 15:47

Σημερα μεχρι τωρα ερχονται αρκετα καλα με απνυα αερα ... δεν υπαρχουν καθολου διαληψεις, μονο αν περασει αεροπλανο, αυτοκινητο, μοτορι, κανει κατι μικρο γραμμες και πολυ γρηγορη διαληψη ηχου σε καποιες περιπτωσεις ... αλλα υποψην η κεραια δεν ειναι 100% επανω στο κεντρο οποτε δεν μπορω να πω ασχημα .. .αμα βαλουν χορτοκοπτικο αστα να πανε σε οριακο σημα

Αυτο που βλεπω σαν dvb t2 η ποιοτητα ειδικα στα μικρα τοπικα δεν ειναι παντα πολυ καλη ... σε μερικα, ειδικα τα μικρα τοπικα τους καναλια, φαινεται η ποιοτητα τους που δεν ειναι ψηφιακη ... κανουν τετραγωνισματα στην εικονα ή θαμπα σαν 240 p απο youtube ... επισης αν δεν κανει το παραπανω θεμα, εχει τρεμουλιασμα καποιες φορες η εικονα οπως τα δικα μας τοπικα που εχουν ταινιες του 80 ή παλια ντοκιμοντερ... ο ηχος σε αρκετες περιτωσεις (ακομα και τα αλλα συμπτωματα δεν υπαρχουν) χανει σε ομιλα και δεν ειναι λογο οριακου σηματος ... μαλλον τα βγαζουν απο άπλο ιντερνετ εδω χαμηλα που ειναι πολυ μικρο κεντρο εκπομπης ... ισα ισα να βολευτουν τα ισως 5-6 χωρια που υπαρχουν κοντα στα συνορα με Ελλαδα

εκτος αυτου σαν προγραμματα απο καναλια ... βλεπω τα μικρα τοπικα για εμενα ειναι πολυ καλυτερα απο τα δικα μας που εχουν ολο ο πρωι και μεχρι μεσημερι διαφημιστικα πακετα για ωρες ... αυτοι εχουν μουσικη (ειτε τοπικη ή ξενες επιτυχιες αλλα λιγο παλιες), επαναληψεις αλλων προγραμματων / νοτκιμοντερ, μικρα κλιπακια με την πολη/περιοχη τους, μικρα δελτια ειδησεων και βλεπω πολλα εχουν και ταινιες απο μεσημερι και μετα (μερικα οπως korce, gjirokastro, klan+, vison plus) ... εχω δει και Ελληνικες διαφημησεις, γιατρο, τα αναψυκτικα λουξ, lays, και πολλα Ελληνικα τοπικα μαγαζια (οπως παντοπωλειο, μαγαζι για κινητα με καποια Βάσω κλπ)

τωρα το καναλι Αργυροκαστρο εχει ταινια με τσακι τσαν

ο edision προτον τ265 με λογισμικο 1.1.07 παιζει τα dvb t2 και με 0% ποιοτητα αρκει το σημα να μην πεσει στα 0% ... δειχνει ο καλυτερος απο αυτα τα κονσερβοκουτια ... αλλα δεν παιζει τα dvb t οταν πεσουν κατω απο 6% ποιοτητα (ιδιο λογισμικο) ... φαινεται πετυχημενος στο dvb t2 ... αλλαγη καναλιων dvb t2 το πολυ 1 δευτερο και κατω <1 αν ειναι πολυ καλο σημα... αν το καναλι κανει μεγαλη διαληψη και εκεινη την ωρα γινεται αλλαγη καναλιου τοτε μπορει να κανει και 2 δευτερα που νομιζω ειναι πολυ καλα για dvb t2

edit video

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
οπως ειπα τα klan tv στο 31 dvb t εγιναν απο 4 καναλια σε 2 ... το αναλογικο telejoni στους 567 mhz φαινεται ηδη ειναι παρελθον ... ειναι κλειστο ... θα δουμε αν μπει αργοτερα στα dvb t2

εγω πιστευω οτι το 39 που πιανω ειναι απο το mali milese, δεν ειμαι σιγουρος 100% αλλα μας λεει το klan tv (στο website τους) οτι εχουν το 31 σε dvb t στο milese ... αρα μαλλον απο εκει μου περναει και το dvb t2 (και μαλλον αυτο εξηγει που δεν πιανουν το 31 αρκετοι στη πολη της κερκυρας, υπαρχει μεγαλος λοφος αν δεν απατωμαι προς πολη)

το dvb t2 στο 23 παλια μου εβγαζε σημα μια στο τοσο ... τωρα απο οταν αρχισε να ερχεται το 39, δυναμωσε το 23 με σημα ολη μερα / καθε μερα (μεχρι τωρα) αλλα δεν κλειδωνει (2 δεκτες το βλεπουν)

Τελικα τουλαχιστον στους 3 δεκτες που εχω (τα ονομαζω κονσερβοκουτια) το καθενα εχει τα θεματα του σε dvb t2

- ο edition t265 πιανει με καποια λογισμικα πολυ καλυτερα τα dvb t2 σε σημα και ληψη dvb t2 σηματων ... αλλα βλεπω οτι χανουν 1-2 δευτερα σε ηχο, πχ το ο ηχος ερχεται πιο πρωτα απο την κινηση στοματος ... αυτο το προσεξα με το 1.1.07 ... αν γινονται και διαληψεις συχνα λογο χαμηλου σηματος (που εχω) φαινεται η διαφορα ευκολα ... καποια στιγμη θα δοκιμασω το τελευταιο λογισμικο, αλλα αυτο χανει λιγο σε ληψη σηματος

- ο ferguson t265 ... ιδιο θεμα σε συνχρονισμο ηχου σε πιο μικρο βαθμο, αλλα μονο οταν γινονται διαληψεις εχει λιγο θεμα... και αυτος φαινεται ευαισθητος δεκτης σε σημα ... επισης με αυτον τον δεκτη για καποιο λογο αν κεντραρω το dvb t2 (39 καναλι) στο 618.4 (αντι 618.000 mhz) ανεβαζει και κατα 30 - 40% ποιοτητα .... απο δοκιμες σε dvb t στο 30 καναλι αν βοηθησει που εχω θεμα ληψης, δεν κανει ιδιο θεμα

- ο ferguson τ265 t760i εχει πολυ καλο συνχρονισμο ηχου και εικονας, και δεν επιρεαζεται ο συνχρονισμος ηχου απο τις διαληψεις που εχω λογο οριακου σηματος ή μη καλης περιοχης, αλλα αυτος δινει λιγο χαμηλοτερο σημα σε dvb t2 ληψεις & κανει παραπανω διαληψεις ... επισης σε dvb t2 προσωπικα νομιζω εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα εικονας απο τους αλλους 2

Σε μετριες με καλες περιοχες σηματος ειναι ενταξει και οι 3, γιατι απλα το σημα σε τετοιες περιοχες δεν θα εχει προβλημα για να κανει τα θεματα που αναφερα ... ηδη καποια στιγμη μεσα στη μερα (και ειδικα απο βραδυ) παιζουν απροβληματιστα για μεγαλο χρονικο διαστημα ... τι να πω, το καθενα με τα βιτσια του  :alright

edit ... by the way συνηθως τα βραδυα παιζουν με καλυτερο σημα, αποψε που εχει απνοια, παιζουν απροβληματιστα και με τους 3 δεκτες που δοκιμασα και 1 λογισμικο στον ariva t265

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
ολοι τ265 ειναι?

βλεπω οι μαρκες ειναι οχι κονσερβοκουτια που λες γιατι ειναι προσβολη για τα κονσερβοκουτια που σου διατηρουν τροφη για χρονια, ακομα χειροτερα λεμε
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
εγω πιστευω οτι και άλλοι τετοιοι δεκτες εχουν θεματα (απο οτι διαβαζω και σε αλλους δεκτες του ειδους) ... επισης υπαρχουν και άλλα προβληματα εκτος απο αυτα που αναφερω .. πχ σε καινουριο scan χανουν και την σειρα καναλιων (αν την αλλαξουμε) πλην του ariva t760 ... σκεφτομουν να παρω εναν ακομα, αλλα καπου κρυωσα γιατι ολα εχουν καπου προβληματα, ειτε με εγραφες, ειτε με media player, ειτε με ληψη και αντε να γραφω στη καθε εταιρια και Αν ακουσουν

δεν ειναι ολοι τ265, εκανα λαθος ... το διορθωνω ...

ο ενας ειναι edision t265 ... sunplus chipset
o αλλος ariva t265 ... national chipset
o αλλος ariva t760i (εδω το λαθος) ... alitech chipset

& οι 3 hevc ... & επιτηδες τους πηρα με διαφορετικα chipset να τα δοκιμαζα με dvb t2 (οταν θα περνουσε εδω σε δυσκολη περιοχη)

Συγχώνευση: Τετ  7 Αυγ 2019, 22:51

Παράθεση
Σήμερα στις 02:29:09 »

οπως ειπα τα klan tv στο 31 dvb t εγιναν απο 4 καναλια σε 2 ... το αναλογικο telejoni στους 567 mhz φαινεται ηδη ειναι παρελθον ... ειναι κλειστο ... θα δουμε αν μπει αργοτερα στα dvb t2
Aνοιξε το αναλογικο telejoni ... μαλλον καποια βλαβη θα ειχαν

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
dvb t (καναλι 31) vs dvb t2 (καναλι 39) ...

απο το ιδιο καναλι klan hd (αλλιως δεν θα ηταν τιμια συγκριση με αλλο καναλι) λιγα δευτερα sample το καθε ενα ετσι να δειτε τυχον διαφορα (οσο ειναι ακομα ανοιχτο το dvb t) ... το dvb t sample κολλαει λιγο γατι το σημα το καταφεραν να ερχεται πολυ χαμηλα (ενω πριν δεν το εχανα με τιποτα) σε καποια Τουρκικη σειρα (μπορει και να φταιει και ο συγκεκριμενος δεκτης να μην γραφει καλα τα χαμηλα σηματα)

το λινκ ισχυει για 30 μερες ... σημερινο sample ... απο ferguson ariva t265 κανονισμενο στις ρυθμισεις δεκτη σε 1080i / 16:9 που λογικα θα γραψει στο ιδιο resolution

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
κατω το vision + στο 39 dvb t2 ... ξανα εκανα scan και ειναι εκει, απλα ειναι κατω ... ολα τα αλλα 8 καναλια παιζουν ενταξει στο 39 ... το 39 εχει διαληψεις πλεον με δυνατο αερα, ολες τις αλλες φορες παιζουν ενταξει με οριακο σημα (ποιοτητα απο 51-85% μεσο ορο) καποτε (σπανια για τετοια εποχη) χαμηλωνει το σημα και χανονται απο 5 - 60 λεπτα αναλογα

προχτες ολη μερα το αναλογικο τοπ καναλι με καρτα που ελεγε δεν υπαρχει ηχος εινονα ... σημερα ειναι οκ, καθως και τα αλλα 2 αναλογικα που μου περνανε απο εξαμιλια ή milese

το dvb t2 στο 23 συνεχιζει να εχει σημα μονιμο (χωρις να ανεβαζει ποιοτητα) καποτε χανεται το πολυ για μισο λεπτο ... αλλα δεν κλειδωνει σε εμενα

με φέρων σημα μονο (χωρις ηχο) κατι μερες το ραδιο κλαν 92.1

το radio one 95.2 εχουν περασει κατι καλες βδομαδες και δεν ξανα ανοιξε, μαλλον εκλεισε οριστικα εκει ... στο 93.4 πλεον φαινεται οτι εχει μετακομησει

80 ευρω το χρονο η συνδρομη για το καναλι 53 tring (dvb t2, εδω νοτια Αυλωνα ακομα, για τωρα μονο στη περιοχη Χειμαρας) με ταινιες, παιδικα, μουσικα, αθλητικα και παιχνιδια απο uefa league βλεπω στις διαφημισεις τους

:arrow 10 μερες countdown πριν το οριστικο κλεισιμο (νομο Αυλωνας) των αναλογικων τηλεοπτικων και φανταζομαι και το 31 dvb-t που αυτο στην καλυτερη εχει πλεον 30% ποιοτητα το ανωτερο (μια στο τοσο) και αυτο πλεον με αερα διαληψεις

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Πήρα δέκτη DVB-T2 για την τηλεόραση στο χωριό. Τον δοκίμασα πρώτα στην πόλη και μου πετούσε σήματα στο 23 και στο 39 (δεν έχω ενισχυτή αλλιώς θα άνοιγαν). Στο χωριό λαμβάνονται αυτές οι συχνότητες κανονικά αλλά την 31 δεν την βλέπω καθόλου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
κατα αρχην μεγεια ... για το χωριο ...

πρεπει να τα βλεπεις απο μερια Αγ. Σαραντα ... αυτα ειναι εκει απο περσι αυγουστο γιατι περσι οταν γυρναγα κεραια απο δουκαδες προς τα εκει (αγ σαραντα) δυναμωνε το σημα (αλλα δεν κλειδωναν) ...  για να σου ερχονται απο εξαμιλια εσυ εχεις μπροστα τον παντοκρατορα οποτε σιγουρα απο καπου αγ σαραντα

το 31 που δεν πιανεις (καθως και το 39 το μονο που μου περναει πλεον σχετικα δυνατα) ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς οτι ειναι απο αυτο το βουνο γυρω στα 800μ βαση google maps και που του εδειξε τεχνικος του DINOS7 και εκει σχεδον ακριβως κοιταει η κεραια μου

οποτε το 31 για το χωριο σου εχεις μπροστα τον παντοκρατορα

--> τωρα για αυτα στη πολη δεν ξερω απο που μπορει να σου ερχονται ... εχουν καπου στους Αγ Σαραντα που πρωτο εβαλαν & πιθανο απο εξαμιλια (λινκ πιο πισω απο τον admin, με πιθανο πομπο εξαμιλιων, το ξανα βαζω)

επισης για πολη ... θα ελεγα να παρεις ενα ενισχυτη αξιζει ... θα με πειτε λιγουρη αλλα εχει κατι Αλβανιδες μαλαμα που βλεπω σε τραγουδια, κατι ταινιες περιπετεια terminator, τσακι τσαν, aeon flux, τομ κρουζ κλπ που αν ξερουμε αγγλικα δεν ειναι θεμα (με στυλ αγκαθα κριστι εχω θεμα που ολο μιλανε συνεχεια & πολυ πλοκα) και καποτε εχουν και ποδοσφαιρο, πριν λιγες μερες το vision+ ειχε το τελικο Αγγλιας με την τσελσι που πηγε και στα πεναλτυ... αξιζει, αλλα το ποντεσιομετρο βαλε το χαμηλα

Συγχώνευση: Πεμ 22 Αυγ 2019, 18:28

για το 31 δεν ειμαι σιγουρος αν απο εδω περναει σημα στο χωριο σου ...

αλλα οπως αναφερω εχει χασει πολυ σημα και σε εσενα το 31 μαλλον δεν θα φτανει και σημα να περναει απο εκει ... αυτο πλεον μου ερχεται με 10-20% ποιοτητα ενω πριν 100%, που ειμαι πιο κοντα του απο το χωριο σου ...  μαλλον θα κλεισει σε 10 μερες

Συγχώνευση: Πεμ 22 Αυγ 2019, 18:43

το 31 πλεον με χαμηλο σημα που ειμαι και και πιο κοντα τωρα που τραβηξα την φωτο εχει σπασιματα τα ber ανεβαινουν στο 7

• SatLeo Legend
Εγώ έχω καταλήξει ότι 23 και 39 εκπέμπουν από ένα σημείο (Άγιοι Σαράντα) γιατί φαίνονται καθαρά και από το χωριό και από την πόλη. Από πιο βόρεια αποκλείεται να είναι.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
αυτο πιστευω και εγω, για βορεια υπαρχει ενα σημειο εδω που μπορει να εβαλαν και δειχνει Δελβενι και Σαραντα

απο πολη πιθανο τα εξμιλια που εδειξε ο admin

εγω παντως παραγγηλα αυτο που ειναι προσφορα μιας και παω για ληψεις με το ψηφιακο ραδιο ... να δουμε τι θα βγει εκει ψηλα και στην tv, αφου παω που παω ειναι μικρο και μπαινει στο σακο (εχω μηχανη μονο αλλιως θα επαιρνα μαζι μου μικρες κατευθυντικες και διπολα αν ειχα αμαξι) θα ξεκινησω με την δικη του μικρη κεραια που ερχεται μαζι και βλεποντας πως θα πιανει

φορητος δεκτης dvb t2

ισως να κανω πατεντα με τη μηχανη να του δινω απο εκει τροφοδοσια που ο δεκτης εχει υποδοχη για φορτιση και τροφοδοσια 12V απο αυτοκινητο εκτος τη δικη του μπαταρια

• SatLeo Legend
Θα βγάλεις πολλά με αυτό το μηχάνημα είναι σίγουρο. Όσο για τον ενισχυτή που μου προτείνεις να αγοράσω, δεν νομίζω πως θα αξίζει, γιατί η τιβι που έχω έχει μόνο DVB-T, πράγμα που μου φαίνεται παράξενο γιατί έχει και δορυφορικό δέκτη και υποστηρίζει μέχρι και DVB-S2.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ευχαριστω, αν ερθει μεχρι σαββατο θα παω καπου κοντα αλλα σχετικα ψηλα, το απογευματακι και ας μην εχει διαδοση να δω τι παιζει και ποσο παει η μπαταρια...

αμα βλεπει σημα η τιβι στη πολη, στο 23 και 39 (εστω με διαληψεις και να μην κλειδωνει λογο χαμηλου σηματος) ειναι dvb t2 ... αρκει εστω να τα βλεπει ... το λεω γιατι εχω ενα παλιο μικρο δεκτη τον prime hd της crystal audio (μονο dvb t/mpeg4) και ΔΕΝ βλεπει καθολου το 23 (που ερχεται χωρις ποιοτητα και επισης δεν βλεπει καθολου ουτε το 39 που αυτο εχει σημα και ποιοτητα καποιες φορες 90% στις καλες του ... οι αλλοι 3 δεκτες το βλεπουν & το κλειδωνουν) ... οποτε AΝ τα βλεπει ειναι dvb t2

edit ... ξεχασα, ο μικρος δεκτης ειπες πιανει σημα, οχι η τιβι, σορυ τα μπερδεψα ... ενταξει αργοτερα παιρνεις αλλον ενα μικρο δεκτη, βρισκεις dvb t2 με 25 ευρω (αλλα κοιτα να ειναι hevc οπωςδηποτε) να κανεις την δουλεια σου για τωρα ... και αργοτερα ενα μικρο ενισχυτη αν θελεις να το κυνηγησεις, αυτα πλεον θα ειναι εκει μονιμα γιατι ετσι θα ειναι η Αλβανια τηλεοπτικα ... αν παρεις hevc θα ειναι και μελλοντικα και για εμας ... και καλο ειναι αφου σου ερχονται παραπανω καναλια να τα βγαζεις

• SatLeo Legend
Ναι όταν αλλάξουν οι τεχνολογίες (όπως ακούγεται σε άλλα θέματα) θα το αλλάξω και το μηχάνημα.

Ιταλία και Αλβανία τα έχεις στο πιάτο να ξέρεις

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ευχαριστω  για να δουμε ελπιζω συντομα...

ξανα εγω γιατι σκεφτομαι και το αλλο γιατι μου ετυχε με ενα δεκτη ... η τηλεοραση να μην εχει ευαισθητο δεκτη σε επιγεια οριακα σηματα και να μην τα βλεπει ενω μπορει να ειναι dvb t2 (αφου εχει dvb s2) αρα μπορει να θελει ενισχητη

πχ ... ο edision proton t265 & ferguson ariva t265 βλεπουν το 23 να πεταει σημα (αλλα δεν κλειδωνει) το σημα μπορει να ειναι εκει και μιση ωρα χωρις να κανει διαληψη (παντα χωρις ποιοτητα) ... ο ferguson τ760ι δεν βλεπει καν το 23 και ειναι dvb t2 100% γιατι απλα σε dvb t2 δεν εχει ευαισθησια (επλιζω να το κοιταξει η ferguson τους εγραψα) οπως οι αλλοι 2 ... δηλαδη αν δεν ειχα τους αλλους 2, δεν θα ηξερα οτι εκει υπαρχει κατι

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: XEIMARA
Σημερα απο το Mux του Klan Hd σηχνοτητα 41 ξεκινησε το καναλι Euronews Albania σε Hd.Προς το παρον δεν παιζει προγραμμα.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
 α ωραια ευχαριστουμε για την ενημερωση .... DINOS7 εκει που εισαι το 39 παιζει το vision+  ??? εδω στο 39 το vision+ ειναι κλειστο απο το μεσημερι (ουτε ηχο ουτε εικονα και λεει μη διαθεσιμη υπηρεσια) και φανταζομαι μηπως το εκλεισαν απο το 39, ειχε και ποδοσφαιρα αυτο ... εκτος αυτου, ακομα 9 μερες πριν κλεισουν τα αναλογικα

Συγχώνευση: Παρ 23 Αυγ 2019, 11:54

τωρα που ανοιξα tv κλειστα το αναλογικο 58 tvsh (που αναφερατε οτι το επιασαν μεχρι κατω Ελλαδα ... και το dvb t 31 klan ... κλειστο ακομα το vision+ στο 39 dvb t2 (με 8 καναλια αντι 9)

edit 13:47 ... ανοιξε το 31 & το 58 ... τι το ηθελαν, αφου θα κλεισουν σε 9 μερες

Συγχώνευση: Παρ 23 Αυγ 2019, 16:00

κατι εχουν μπερδεψει στο καναλι 39 ... το abc news, klan+, klan hd εχουν δικο τους χωριστο προγραμμα ... τωρα και τα 3 πλεον δειχνουν το προγραμμα του klan hd .. δηλαδη το klan hd σε 3 καναλια, 3 το ιδιο αριστερα ψηλα εχουν το klan hd logo & προγραμμα... ολα τα αλλα τοπικα καναλια ειναι οκ, ακομα κατω το vision+

μια χαρα ηταν το 39 οταν ανοιξε τοσες μερες, τωρα τι τους επιασε?

Συγχώνευση: Σαβ 24 Αυγ 2019, 00:06

o innovator δεκτης με την δικη του κεραια που ερχετε σε στοκ μεσα στο κουτι (για ολες τις κατευθυνσεις) στην πολη & ακριβως κατω απο την πολυκατοικια Καρδάκι (villa rosa) και στο τιμονι της μηχανης (εχει μαγνητη) που ειναι πολυ χαμηλα η κεραια και ειχε τα σπιτια μπροστα προς αλβανια & παντοκρατορα και χωρις ενισχυτη ... εκανα πολυ γρηγορο scan μου εβγαλε ολα απο παντοκρατορα και το dvb t2 στο 39 ανετα, ειδε το αναλογικο τοπ καναλι και κρατικο rsth αλλα δεν τα κλειδωσε (μπορουμε χειροκινητα να τα κλειδωσουμε αφου τα βλεπει)

το εφερα σπιτι εδω χαμηλα στο χωριο και ευτυχως βλεπει και το dvb t2 23 που εχει μονο σημα (με την εξωτερικη κεραια) ακριβως οπως οι αλλοι 2 δεκτες (ο 3ος δεν το βλεπει καν) φαινεται ευαισθητος δεκτης, αλλα ουτε αυτος κλειδωνει το 23 γιατι δεν ανεβαζει ουτε αυτος ποιοτητα... κλειδωσε κανονικα και χωρις το παρα μικρο προβλημα οτι κλειδωνουν και οι μικροι επιγειοι δεκτες που εχω

ο φιλος μου επαθε πλακα, το ζηλεψε για οταν ειναι εξω ειναι μια χαρα στα 60+ ευρω ... review σε δικο του νημα μεχρι το βραδυ της κυριακης (μεχρι κυριακη ειναι σε προσφορα στο κιτρινο μαγαζι) ... αυριο παω για ληψεις να δουμε αν βγει ιταλια και δοκιμη μπαταριας αλλα αν δεν εχει διαδοση δεν θα γινει τιποτα

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Ηρθε το vision+ ... αλλα το θεμα με abc, klan+, klan hd να εχουν το ιδιο προγραμμα παραμενει ...

Πηγα σημερα σε υποχρεωση πανω στην Εκκλησια πανωχωρι και εκανα ενα αναλογικο και ψηφιακο scan (μια βδομαδα πριν κλεισουν τα αναλογικα στα Εξαμιλια ... η κεραια ειχε οπτικη προς παντοκρατορα και εξαμιλια ... απο νοτια ηταν ψηλος τοιχος (για ακαρνανικα, αλλη φορα) απο ιταλια βουνο

3 analog channels from Albania (7 days before analog switch off)
ch 36 telejoni
ch 55 top channel
ch 58 rtsh
δεν βρηκε το δικο μας 9 ερτ, περιπου στα 205 mhz (ουτε στη πολη) μαλλον ήθελε αλλο σημειο η κεραια, ή δεν ειναι τοσο καλη για vhf, αλλά μαλλον εχει χασει σημα το 9
digital channels
23 dvb t2 rtsh from ksamil or so a transmission near there (12 channels)
30 digea greece (3 channels)
31 klan hd (2 channels-ksamil)
34 digea greece (3 channels)
37 ert greece (5 channels)
39 dvb t2 albania (9 channels mainly local-ksamil)
54 digea greece (5 channels)
56 digea greece (3 channels)

στο τελος του video (αν θελετε να το προχωρισετε, βαζω τα 2 dvb t2 23 & 39 & τα 3 αναλογικα 7 μερες πριν κλεισουν οριστικα

Συγχώνευση: Κυρ 25 Αυγ 2019, 15:01

και καποιο Αλβανικο talent show με Ζορμπα (μαλλον Ελληνες Αλβανιας) απο το vizion+ πριν λιγο σε καποιο προγραμμα summer cuts show (το TS file απο τον ferguson δεκτη, ανεβασμενο ως εχει στο you tube που το δεχτηκε) τυχον θολουρα ειναι επειδη υπαρχει αερας και ηδη το σημα ειναι πολυ αδυνατο εδω σπιτι

• SatLeo Legend
Δεν νομίζω να έχει χάσει σήμα το 9 VHF, το βγάζω αρκετά καλά με την UHF κεραία μου χωρίς ενισχυτή εδώ στην πόλη.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
εκλεισε για 5 λεπτα το καναλι 39 dvb t2 ... το αναλογικο 35 τοπ καναλι αυτο εχει καρτα που λεει οχι ηχο και εικονα (στα Αλβανικα)

Ξανα επανω το 39 ... εκανα καινουριο scan και εφτιαξε το θεμα με το abc news, klan+, klan hd που επαιζαν το ιδιο προγραμμα ... τωρα παιζει το καθενα το δικο του ... και επισης εχει προστεθει ενα καναλι με το ονομα news24 με την φωτο στο τελος του post (τωρα εχουν 10 σταθμους στο συνολο)

edit 2:04 ... αν εχουν παει τεχνικοι εδω κατω χαμηλα ... ισως μεχρι αυριο το πρωι να εχουμε και αλλες εξελιξεις

Συγχώνευση: Τρι 27 Αυγ 2019, 02:34

στο you tube πηρα αυτο το comment, στο video που σκαναρω απο τερμα ψηλα του χωριου (με τα αναλογικα και τα ψηφιακα) και φαινεται θα εχουμε και αλλες εξελιξεις  (:

Παράθεση
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεALBMedia Production

test after 1 september u will get more tv stations from Albania on DVB T2

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Μου αρέσει πάντως που είχες κυριολεκτικά σκάσει αν οι δέκτες σου υποστηρίζουν DVBT2/256QAM/H.265 και τελικά είδες ότι το πρόβλημα στην εκπομπή ήταν καθαρά δικό τους!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Nαι το παραδεχομαι ... πιστευα φταιει το qam αν δεν υποστηριζει ο δεκτης για την ευαισθησια ληψης ... αλλα ειναι και στο λογισμικο του δεκτη (εκτος την εκπομπη των παροχων) ... τωρα θα μου πεις παλι καπου κολλας γιατι αυτο τωρα που προσεξα με 4 δεκτες dvb-t2:

οι 3 δεκτες φαινεται πιανουν τα οριακα σηματα ... αλλα δεν ανεβαζουν ποιοτητα και δεν κλειδωνουν ... απλα σου δεχνει οτι κατι υπαρχει να κανονιστεις (πχ να γυρισουμε την κεραια, ισως φτιαξιμο απο ενισχυτη, αλλαγη καλωδιο ή να παμε και την κεραια σε καλυτερο σημειο  κλπ)...

Ή οταν το σημα λιγο δυναμωσει (επειδη ειναι/ηταν οριακο) πιανουν τα dvb t2 με σπασιματα/διαληψεις ... και ο 4ος ακομα δεν τα παιζει/βλεπει καν ουτε τωρα (ferguson ariva t760i)

Σε περιοχη ομως με οριακο σημα και οι 3 ας πουμε πιο ευαισθητοι εχουν θεμα ... οι 2 εφοσον το σημα ειναι χαμηλο εχουν τον ηχο 1 δευτερο πιο μπροστα (σιγουρα εχουν αποσυχρονισμο με την εικονα ενα ελαχιστο) ... και ο ενας καποιες φορες παιζει την εικονα σαν slow motion (οταν το σημα χαμηλωνει πολυ/σπαει δυσκολευονται να συχνρονισουν καλα τον ηχο και την εικονα)

Οταν βαλω λογισμικο που δεν βλεπει τα οριακα σηματα τοσο καλα, στον ενα δεκτη (edision proton t265 με το 1.3.0.9) απο αυτους που εχει ακομα υποστηριξη που χανει λιγο ευαισθησια δηλαδη εμ το συγκεκριμενο λογισμικο, τοτε δεν εχει θεμα αποσυνχρονισμου ηχου εικονας, απλα θελει πιο καλο σημα να παιξει

Ο 4ος δεν βλεπει τα οριακα σηματα και οταν στους αλλους παιζουν με σπασιματα, αυτος παλι δεν πιανει σε ληψη (ας το πω ο χειροτερος) ... ομως οταν ερθει η ωρα να βγαλουν καλυτερο σημα .. αυτος δεν αποσυχρονιζει με τιποτα (ηχο εικονα) οσες διαληψεις και να γινουν και κατα τυχη ειναι και qam 256 σε dvb t2 (ο μονος που τον διαφηζουν στα χαρακτηριστικα)

αρα παμε και στα λογισμικα και ισως εκει να παιζει ρολο το qam (δεν ξερω απλα λεω ισως) να θελει fine tune ή ξερω καποια παρομοια ρυθμιση ... καλο ειναι να διαλεγουμε καποιον δεκτη που εχει ακομα υποστηριξη αν τυχει κατι και ακουσει ο κατσκευαστης

Συγχώνευση: Τρι 27 Αυγ 2019, 12:44

βεαια πριν σας κανω να ανησυχειτε ... σε περιοχες με μετριο σημα που θα κανει διαληψη μια στο τοσο και φυσικα καλες, δεν νομιζω οι δεκτες να εχουν κανενα προβλημα ... εγω απλα λεω την εμπειρια μου σε δυσκολη περιοχη και απο παντοκρατορα και απο απεναντι

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Τελικά δεν προλαβαινουν για την 1 Σεμτεβριου οι Αλβανοί ,πήραν παράταση για 1 μήνα .Παμε για 1 οκτωβριου.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Ευχαριστουμε ... DINOS7 ... αν μπορεις πες τους οτι απο οπου βγαινει το 39 εχει πολυ καλυτερο σημα απο το 23 ... το 23 κλειδωνει μονο ψηλα και το 39 πιανει & χαμηλα εδω στο χωριο και σε πιο πολλα σημεια περναει σημα στη δυτικη Κερκυρα ... και μεσα στη πολη το 39 ερχεται πολυ καλυτερα απο οτι το 23 ... δηλαδη το 39 ειναι πολυ καλυτερο του 23

Συγχώνευση: Σαβ 31 Αυγ 2019, 00:39

πηγα ψηλα και δεν περασε το 41 & 53 απο Χειμάρα ... αλλα φαινεται δεν ειναι καλη μερα για ληψεις γιατι τωρα ουτε το 39 κλειδωνει τωρα βραδυ εδω στο χωριο που αυτο ειναι σχεδον παντα εκει εστω καποιες φορες με διαληψεις (μπορει να πειραξαν αυτοι το 39 για δοκιμες που σημερα εχει χασει σημα)

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
η συχνοτητα 23-39 είναι του κρατικού και σίγουρα είναι από το ίδιο σημειο αλλά νομιζω ότι η 23 μάλλον έχει παρεμβολή από ένα τοπικό ιταλικό από Καλαβρία .

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ευχαριστω :D   ... δεν νομιζω οτι ειναι παρεμβολη ... απο αρχες Αυγουστου που δυναμωσε το σημα στο 23 & 39 (αλλα δεν κλειδωνει το 23 - ενω το 39 ειναι πολυ καλα σε πολλα σημεια) να εχει μονιμη παρεμβολη επι 1 μηνα το 23 δυσκολα ... αλλα και παλι μπορει να ειναι παρεμβολη οπως λες ... αν ειναι παρεμβολη για Αλβανια δεν φαινεται να εχει θεμα εκει ολα ενταξει ... εγω νομιζω κατι παιζει με τον πομπο/κεραια τους για το 23 εδω νοτια χαμηλα ... ενταξει δεν ειναι παραπονο απλα αν διαβαζει καποιος τεχνικος να το ξερει οτι το 39 ειναι πολυ πιο καλυτερο και για εμενα ειναι ενταξει (ως εχει το σημα του 39) γιατι αυτα τα καναλια του 39 ειναι πολυ καλυτερα σε προγραμμα (μουσικη, ταινιες, κλπ) απο τα κρατικα του 23 ... και παλι ευχαριστω (:

Συγχώνευση: Σαβ 31 Αυγ 2019, 15:02

EDIT

να συπληρωσω ... και η ερτ απο Ακαρνανικα αρκετες φορες περναει στο 23 εδω Δουκαδες με την κεραια να κοιταει στον παντοκρατορα και μπορει να εχει παρεμβολες απο εκει ... αν συμβαινει αυτο εγω ειμαι Κερκυρα και δεν θα το κοιταξουν για παρεμβολη σε αλλη χωρα ... ομως εδω στο χωριο οσοι πιανουν απο Ακαρνανικα (που ειναι πολλοι) εχουν αναφερει οτι καποιες μερες χανουν ευκολα την ερτ τωρα τελευταια, ο ταχυδρομος του χωριου μου ελεγε πριν λιγες μερες οτι εχει να δει ερτ 5 μερες και την πληρωνει τσαμπα

Συγχώνευση: Κυρ  1 Σεπ 2019, 12:17

Οπως ειπε ο DINOS7 ... παραταση ... τιποτα δεν εχει κλεισει απο αναλογικα που εβαλαν και τοσες διαφημησεις για 1η σεπτεμβρη ... μονο το rtsh στο 38 εχει κολλημενη εικονα απο το δελτιο ειδησεων που ειχαν τα μεσανυχτα (αυτο σιγουρα εκλεισε  αλλα αφησαν ανοιχτο τον αναμεταδοτη) ... μαλιστα σημερα κοιταξα πανω ψηλα του χωριου μηπως βγηκε/περασει τιποτα καινουριο σε dvb-t2 (ολα ιδια) και βγηκε και το klan tv αναλογικο περιπου στους 597 mhz

Το σημα του 39 εχει χασει παρα πολυ, απο χτες δεν ερχεται ολη μερα εδω χαμηλα, στο καλυτερο αν πιασει 2-3 ωρες καλα και αυτο ηταν ... το 23 ουτε καν σημα πλεον επισης εδω χαμηλα, λες και δεν υπαρχει τιποτα εκει ... μονο ψηλα βγαινουν

• SatLeo Legend
Ναι το Klan TV στο 36 κανάλι το έβγαζα στον Ποταμό και εγώ πριν κάποια χρόνια, νόμιζα ότι είχε σταματήσει.

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Τίποτα δεν έχουν κάνει ακόμα Αγίους Σαράντα ,ασχολούνται με τον Αβλονα.Χτες είχαν ξεκινήσει Tring Klan διάβασα .

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
και παλι ευχαριστουμε  :clap: ... αυτα εδω ακομα δεν περνανε, κοιταξα σημερα πρωι ψηλα στο χωριο ... επλιζω να δουμε κατι απο mile ή mali i milese σε klan & tring συντομα ή μεχρι 1 οκτωβρη

@ geoavlonitis ... βγηκε αλλο ενα αναλογικο περιπου στο 430 αλλα δεν ειχα υπομονη να παρω την κεραια και το φορητο δεκτη πιο περα αν φερνει καλυτερο σημα (να δω πιο ειναι) αλλη φορα

• SatLeo Legend
Το 430 MHz είναι πιο κάτω από το κανάλι 21 (471.25MHz) στα UHF. Πώς και αυτό;

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ωπς μαλλον εκανα λαθος, γυρω στους 530 mhz νομιζω ειναι θα το κυνηγησω την επομενη φορα που α παω ψηλα αν υποψιαστω καποια αλλαγη σε dvb-t2...

επ ευκαιριας το klan+ δεν παιζει 5 μερες τωρα στο 39, ενω στο 31 dvb-t (ο πομπος του klan παιζει) ...

το σημα του 39 εχει φτιαξει καλα σημερα, μαλλον ο καιρος αλλα και αυτοι κατι πειραζουν συνεχεια αυτες τις μερες τουλαχιστον σε καναλια...

ηρθε και ο διπλανος εδω στο χωριο (αυτος ερχεται Σ/Κ απο πολη για κυνηγι τωρα που ανοιξε η σεζον) και δεν επιανε ερτ 23 απο ακαρνανικα αυτες τις 2 μερες καθολου, βεβαια του του ειπα τυχον παρεμβολη αλλα δεν φαινεται για τωρα με 2 μερες που ερχεται να μπαινει σε αλλα εξοδα για τυχον αλλη κεραια και τυχον μικτη αν χρειαστει

edit 15.59 ... και το αναλογικο 38 rtsh εχει πλεον κανονικο προγραμμα (χτες ηταν κολλημενο ολη μερα στο προηγουμενο βραδυνο δελτιο ειδησεων)

* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (12:43)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (12:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (11:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (10:34)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (10:02)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (10:00)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:46)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (09:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:38)
* Απ: Old satellite viewing cards  Μέλος: Hugocz Φόρουμ: General Questions 22/11/2024 (08:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:39)
* Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (05:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (03:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (01:39)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (01:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (23:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (22:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (21:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (20:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:31)