οπως ειπα τα klan tv στο 31 dvb t εγιναν απο 4 καναλια σε 2 ... το αναλογικο telejoni στους 567 mhz φαινεται ηδη ειναι παρελθον ... ειναι κλειστο ... θα δουμε αν μπει αργοτερα στα dvb t2
εγω πιστευω οτι το 39 που πιανω ειναι απο το mali milese, δεν ειμαι σιγουρος 100% αλλα μας λεει το klan tv (στο website τους) οτι εχουν το 31 σε dvb t στο milese ... αρα μαλλον απο εκει μου περναει και το dvb t2 (και μαλλον αυτο εξηγει που δεν πιανουν το 31 αρκετοι στη πολη της κερκυρας, υπαρχει μεγαλος λοφος αν δεν απατωμαι προς πολη)
το dvb t2 στο 23 παλια μου εβγαζε σημα μια στο τοσο ... τωρα απο οταν αρχισε να ερχεται το 39, δυναμωσε το 23 με σημα ολη μερα / καθε μερα (μεχρι τωρα) αλλα δεν κλειδωνει (2 δεκτες το βλεπουν)
Τελικα τουλαχιστον στους 3 δεκτες που εχω (τα ονομαζω κονσερβοκουτια) το καθενα εχει τα θεματα του σε dvb t2
- ο edition t265 πιανει με καποια λογισμικα πολυ καλυτερα τα dvb t2 σε σημα και ληψη dvb t2 σηματων ... αλλα βλεπω οτι χανουν 1-2 δευτερα σε ηχο, πχ το ο ηχος ερχεται πιο πρωτα απο την κινηση στοματος ... αυτο το προσεξα με το 1.1.07 ... αν γινονται και διαληψεις συχνα λογο χαμηλου σηματος (που εχω) φαινεται η διαφορα ευκολα ... καποια στιγμη θα δοκιμασω το τελευταιο λογισμικο, αλλα αυτο χανει λιγο σε ληψη σηματος
- ο ferguson t265 ... ιδιο θεμα σε συνχρονισμο ηχου σε πιο μικρο βαθμο, αλλα μονο οταν γινονται διαληψεις εχει λιγο θεμα... και αυτος φαινεται ευαισθητος δεκτης σε σημα ... επισης με αυτον τον δεκτη για καποιο λογο αν κεντραρω το dvb t2 (39 καναλι) στο 618.4 (αντι 618.000 mhz) ανεβαζει και κατα 30 - 40% ποιοτητα .... απο δοκιμες σε dvb t στο 30 καναλι αν βοηθησει που εχω θεμα ληψης, δεν κανει ιδιο θεμα
- ο ferguson
τ265 t760i εχει πολυ καλο συνχρονισμο ηχου και εικονας, και δεν επιρεαζεται ο συνχρονισμος ηχου απο τις διαληψεις που εχω λογο οριακου σηματος ή μη καλης περιοχης, αλλα αυτος δινει λιγο χαμηλοτερο σημα σε dvb t2 ληψεις & κανει παραπανω διαληψεις ... επισης σε dvb t2 προσωπικα νομιζω εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα εικονας απο τους αλλους 2
Σε μετριες με καλες περιοχες σηματος ειναι ενταξει και οι 3, γιατι απλα το σημα σε τετοιες περιοχες δεν θα εχει προβλημα για να κανει τα θεματα που αναφερα ... ηδη καποια στιγμη μεσα στη μερα (και ειδικα απο βραδυ) παιζουν απροβληματιστα για μεγαλο χρονικο διαστημα ... τι να πω, το καθενα με τα βιτσια του
edit ... by the way συνηθως τα βραδυα παιζουν με καλυτερο σημα, αποψε που εχει απνοια, παιζουν απροβληματιστα και με τους 3 δεκτες που δοκιμασα και 1 λογισμικο στον ariva t265