κατα αρχην μεγεια ... για το χωριο ...
πρεπει να τα βλεπεις απο μερια Αγ. Σαραντα ... αυτα ειναι εκει απο περσι αυγουστο γιατι περσι οταν γυρναγα κεραια απο δουκαδες προς τα εκει (αγ σαραντα) δυναμωνε το σημα (αλλα δεν κλειδωναν) ... για να σου ερχονται απο εξαμιλια εσυ εχεις μπροστα τον παντοκρατορα οποτε σιγουρα απο καπου αγ σαραντα
το 31 που δεν πιανεις (καθως και το 39 το μονο που μου περναει πλεον σχετικα δυνατα) ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς οτι ειναι απο αυτο το βουνο γυρω στα 800μ βαση google maps και που του εδειξε τεχνικος του DINOS7 και εκει σχεδον ακριβως κοιταει η κεραια μου
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεοποτε το 31 για το χωριο σου εχεις μπροστα τον παντοκρατορα
--> τωρα για αυτα στη πολη δεν ξερω απο που μπορει να σου ερχονται ... εχουν καπου στους Αγ Σαραντα που πρωτο εβαλαν & πιθανο απο εξαμιλια (λινκ πιο πισω απο τον admin, με πιθανο πομπο εξαμιλιων, το ξανα βαζω)
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεεπισης για πολη ... θα ελεγα να παρεις ενα ενισχυτη αξιζει ... θα με πειτε λιγουρη αλλα εχει κατι Αλβανιδες μαλαμα που βλεπω σε τραγουδια, κατι ταινιες περιπετεια terminator, τσακι τσαν, aeon flux, τομ κρουζ κλπ που αν ξερουμε αγγλικα δεν ειναι θεμα (με στυλ αγκαθα κριστι εχω θεμα που ολο μιλανε συνεχεια & πολυ πλοκα) και καποτε εχουν και ποδοσφαιρο, πριν λιγες μερες το vision+ ειχε το τελικο Αγγλιας με την τσελσι που πηγε και στα πεναλτυ... αξιζει, αλλα το ποντεσιομετρο βαλε το χαμηλα
Συγχώνευση: Πεμ 22 Αυγ 2019, 18:28
για το 31 δεν ειμαι σιγουρος αν απο εδω περναει σημα στο χωριο σου ...
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεαλλα οπως αναφερω εχει χασει πολυ σημα και σε εσενα το 31 μαλλον δεν θα φτανει και σημα να περναει απο εκει ... αυτο πλεον μου ερχεται με 10-20% ποιοτητα ενω πριν 100%, που ειμαι πιο κοντα του απο το χωριο σου ... μαλλον θα κλεισει σε 10 μερες
Συγχώνευση: Πεμ 22 Αυγ 2019, 18:43
το 31 πλεον με χαμηλο σημα που ειμαι και και πιο κοντα τωρα που τραβηξα την φωτο εχει σπασιματα τα ber ανεβαινουν στο 7