α ωραια ευχαριστουμε για την ενημερωση .... DINOS7 εκει που εισαι το 39 παιζει το vision+
εδω στο 39 το vision+ ειναι κλειστο απο το μεσημερι (ουτε ηχο ουτε εικονα και λεει μη διαθεσιμη υπηρεσια) και φανταζομαι μηπως το εκλεισαν απο το 39, ειχε και ποδοσφαιρα αυτο ... εκτος αυτου, ακομα 9 μερες πριν κλεισουν τα αναλογικα
Συγχώνευση: Παρ 23 Αυγ 2019, 11:54
τωρα που ανοιξα tv κλειστα το αναλογικο 58 tvsh (που αναφερατε οτι το επιασαν μεχρι κατω Ελλαδα ... και το dvb t 31 klan ... κλειστο ακομα το vision+ στο 39 dvb t2 (με 8 καναλια αντι 9)
edit 13:47 ... ανοιξε το 31 & το 58 ... τι το ηθελαν, αφου θα κλεισουν σε 9 μερες
Συγχώνευση: Παρ 23 Αυγ 2019, 16:00
κατι εχουν μπερδεψει στο καναλι 39 ... το abc news, klan+, klan hd εχουν δικο τους χωριστο προγραμμα ... τωρα και τα 3 πλεον δειχνουν το προγραμμα του klan hd .. δηλαδη το klan hd σε 3 καναλια, 3 το ιδιο αριστερα ψηλα εχουν το klan hd logo & προγραμμα... ολα τα αλλα τοπικα καναλια ειναι οκ, ακομα κατω το vision+
μια χαρα ηταν το 39 οταν ανοιξε τοσες μερες, τωρα τι τους επιασε?
Συγχώνευση: Σαβ 24 Αυγ 2019, 00:06
o innovator δεκτης με την δικη του κεραια που ερχετε σε στοκ μεσα στο κουτι (για ολες τις κατευθυνσεις)
στην πολη & ακριβως κατω απο την πολυκατοικια Καρδάκι (villa rosa) και στο τιμονι της μηχανης (εχει μαγνητη) που ειναι πολυ χαμηλα η κεραια και ειχε τα σπιτια μπροστα προς αλβανια & παντοκρατορα και χωρις ενισχυτη ... εκανα πολυ γρηγορο scan μου εβγαλε ολα απο παντοκρατορα και το dvb t2 στο 39 ανετα, ειδε το αναλογικο τοπ καναλι και κρατικο rsth αλλα δεν τα κλειδωσε (μπορουμε χειροκινητα να τα κλειδωσουμε αφου τα βλεπει)
το εφερα σπιτι εδω χαμηλα στο χωριο και ευτυχως βλεπει και το dvb t2 23 που εχει μονο σημα (με την εξωτερικη κεραια) ακριβως οπως οι αλλοι 2 δεκτες (ο 3ος δεν το βλεπει καν) φαινεται ευαισθητος δεκτης, αλλα ουτε αυτος κλειδωνει το 23 γιατι δεν ανεβαζει ουτε αυτος ποιοτητα... κλειδωσε κανονικα και χωρις το παρα μικρο προβλημα οτι κλειδωνουν και οι μικροι επιγειοι δεκτες που εχω
ο φιλος μου επαθε πλακα, το ζηλεψε για οταν ειναι εξω ειναι μια χαρα στα 60+ ευρω ... review σε δικο του νημα μεχρι το βραδυ της κυριακης (μεχρι κυριακη ειναι σε προσφορα στο κιτρινο μαγαζι) ... αυριο παω για ληψεις να δουμε αν βγει ιταλια και δοκιμη μπαταριας αλλα αν δεν εχει διαδοση δεν θα γινει τιποτα