ευχαριστω
...
δεν νομιζω οτι ειναι παρεμβολη ... απο αρχες Αυγουστου που δυναμωσε το σημα στο 23 & 39 (αλλα δεν κλειδωνει το 23 - ενω το 39 ειναι πολυ καλα σε πολλα σημεια) να εχει μονιμη παρεμβολη επι 1 μηνα το 23 δυσκολα ... αλλα και παλι μπορει να ειναι παρεμβολη οπως λες ... αν ειναι παρεμβολη για Αλβανια δεν φαινεται να εχει θεμα εκει ολα ενταξει ... εγω νομιζω κατι παιζει με τον πομπο/κεραια τους για το 23 εδω νοτια χαμηλα ... ενταξει δεν ειναι παραπονο απλα αν διαβαζει καποιος τεχνικος να το ξερει οτι το 39 ειναι πολυ πιο καλυτερο και για εμενα ειναι ενταξει (ως εχει το σημα του 39) γιατι αυτα τα καναλια του 39 ειναι πολυ καλυτερα σε προγραμμα (μουσικη, ταινιες, κλπ) απο τα κρατικα του 23 ... και παλι ευχαριστω
Συγχώνευση: Σαβ 31 Αυγ 2019, 15:02
EDITνα συπληρωσω ... και η ερτ απο Ακαρνανικα αρκετες φορες περναει στο 23 εδω Δουκαδες με την κεραια να κοιταει στον παντοκρατορα και μπορει να εχει παρεμβολες απο εκει ... αν συμβαινει αυτο εγω ειμαι Κερκυρα και δεν θα το κοιταξουν για παρεμβολη σε αλλη χωρα ... ομως εδω στο χωριο οσοι πιανουν απο Ακαρνανικα (που ειναι πολλοι) εχουν αναφερει οτι καποιες μερες χανουν ευκολα την ερτ τωρα τελευταια, ο ταχυδρομος του χωριου μου ελεγε πριν λιγες μερες οτι εχει να δει ερτ 5 μερες και την πληρωνει τσαμπα
Συγχώνευση: Κυρ 1 Σεπ 2019, 12:17
Οπως ειπε ο DINOS7 ... παραταση ... τιποτα δεν εχει κλεισει απο αναλογικα που εβαλαν και τοσες διαφημησεις για 1η σεπτεμβρη ... μονο το rtsh στο 38 εχει κολλημενη εικονα απο το δελτιο ειδησεων που ειχαν τα μεσανυχτα (αυτο σιγουρα εκλεισε αλλα αφησαν ανοιχτο τον αναμεταδοτη) ... μαλιστα σημερα κοιταξα πανω ψηλα του χωριου μηπως βγηκε/περασει τιποτα καινουριο σε dvb-t2 (ολα ιδια) και βγηκε και το klan tv αναλογικο περιπου στους 597 mhz
Το σημα του 39 εχει χασει παρα πολυ, απο χτες δεν ερχεται ολη μερα εδω χαμηλα, στο καλυτερο αν πιασει 2-3 ωρες καλα και αυτο ηταν ... το 23 ουτε καν σημα πλεον επισης εδω χαμηλα, λες και δεν υπαρχει τιποτα εκει ... μονο ψηλα βγαινουν