Ψηφιακη τηλεοραση στο Νομο Αυλωνας (Αλβανια)
  • Κυρ 9 Φεβ 2025, 14:00
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ψηφιακη τηλεοραση στο Νομο Αυλωνας (Αλβανια)  (Αναγνώστηκε 65294 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Ναι στα 530mhz περίπου ή αλλιώς c28 είναι το Tele Joni. Είναι μόνιμη λήψη στο χωριό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Είναι μάλλον από το ιδιο σημείο που βγαίνει και το TOP Channel στο 45.(Ψαξτο και αυτό)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
πηγα για θελημα και ανεβηκα επανω για 1 ωρα περιπου που κρατησε η μπαταρια της φορητης τιβι ... εκανα video αλλα ξεχασα στο μακρυνο πλανο την καμερα και δεν βγηκαν καλα τα γραμματ, δεν δειχνει καθαρα τις συχνοτητες και ξεχασα που ακριβως βγαινει το report tv ...  καποια στιγμη θα ξανα παω για τα αναλγικα ... στο συνολο 6 αναλογικα

περιπου 430 mhz (που ειπα) υπηρχαν παρεμβολες

530 mhz κατι υπηρχε σημερα δεν περναγε καλα, ισως παλι παρασιτα, θα το εχω υποψην,  μπορει να ειναι και το telejoni που ειπες γιατι εδω βγαινει και σε αλλς; 2 συχνοτητες

report tv που ξεχασα την συχνοτητα και το video που καταγραφει δεν ειναι καθαρο να την διαβασω

567 mhz telejoni

591 mhz klan tv

703 mhz telejoni

743 top channel

767 το rtsh

edit 27/9/19 ... το αναλογικο report tv βγαινει στο 39

Συγχώνευση: Δευ  2 Σεπ 2019, 19:17

για το ετσι ... το πιο καθαρο video με το telejoni στα 703 ... τα αλλα αναλογικα σε video την επομενη φορα

Συγχώνευση: Δευ  2 Σεπ 2019, 19:59

με μπαρες το klan tv (klan hd) στο 39 dvb-t2 ... ενταξει στο δικο τους καναλι 31 dvb-t ... ολο πειραζουν το 39

• SatLeo Legend
Προχτές μου πέταξε σήμα στην 39 στην τηλεόραση στην πόλη... ίσως πάρω και ενισχυτή να δω αν θα τα ανοίξει (και αν θα χρειαστώ και αποκωδικοποιητή για το μέλλον...)

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Αχ πανάθεμά σε στα μνήματα πήγες?  :widow :widow : :priest :priest
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
@ geoavlonitis ... νομιζω θα κανει δουλεια και αξιζει γιατι λογικα αργοτερα με την παροδο του χρονου θα βαλουν και στο 41 και 53 tring ... αν πιασεις το 23 καποτε εχει ποδοσφαιρα σε ενα αθλητικο του καναλι, ειχα δει και στο vizion+ ... παρε ενα με ποντεσιομετρο γιατι μπορει να θελει πολυ χαμηλα ρυθμισμα... εδω εδω σε δυσκολη περιοχη και δεν το εχω τερμα ...

@ admin ... ρομαντικα ε?  :lmao :D ... στα 50 μερα απο εκει πανω σε ενα μεγαλο βραχο ειχε το παλιο ionian tv κεραια εκπομπης ας πoυμε σαν gap filler (πριν χρονια βεβαια, στις αρχες του) ... edit και αν βαλει κατι μελλοντικα ο δημος ειναι καλο σημειο γιατι ειναι ευκολα προσβασημο και υπαρχει και ρευμα

ειναι το πιο ψηλο σημειο στο χωριο (για να μην συνεχισω για επανω πιο ψηλα προς το βουνο που παω με το dab) απο εκει ειναι το πιο δεξι καλυτερο μερος που βλεπει τα Εξαμιλια (αν βγαινουν απο εκει, που αυτο το κεντρο τους ειναι μολις 100 μ ψηλο) απο εκει πανω (τελειως δεξια του χωριου) εχει το καλυτερο πιο κοντινο περασμα για Εξαμιλια

===================

edit ... απο χτες εχουν παλι μπερδεψαν τα καναλια εκει στο 39 ... το info λεει abc news και εχουν βαλει το klan macedonia .. το klan+ κλειστο ... το klan hd με μπαρες

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: XEIMARA
Σήμερα διάβασα ότι το κανάλι ABC news που είναι στο μπουκέτο του Klan πουλήθηκε σε μια ελληνιδα ονόματι Athina Guma για 600.000€.Οσο για της αλλαγές που βλέπετε στην 39 είναι ότι το μπουκέτο του Klan θα έχει τειν δίκη του συχνοτητα που μάλλον θα είναι η 41 οπως  στη Χειμάρρα .

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Μπραβο  :thumbup: ευχαριστουμε ... ενημερωνε οτι νεα υπαρχουν αυτη την εποχη με τις αλλαγες στην τηλεοραση τους ... το 31 dvb-t klan που εχουν δικο τους πομπο (και φαινεται οκ απο σημα, αν και εχει χασει πολυ τους τελευταιους μηνες) το ειχαν φτιαξει ιταλοι ... ισως το 31 dvb-t να παιρνει αναβαθμηση σε dvb-t2 ... αναμονη για εξελιξεις

edit ... στο 39 επανηλθαν κανονικα το abc news, klan+, klan tv (klan hd)

• SatLeo Legend
Επιτέλους κατέβασα την 23 του Rtsh στην τηλεόραση στην πόλη... παίζει πένα

• SatLeo Legend
Και πλήρεις πληροφορίες σήματος η TV? Τι μάρκα είναι?

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ωραια  :wave: ναι αυτα ειναι πολυ καλα σε ποιοτητα απο οτι ειδα πανω ψηλα που μου βγαινει το 23 ... πιστευω θα βγαλεις και το 39 καποια στιγμη, το εχουν φτιαξει απο ποιοτητα εικονας ... μα να μην μου ανεβαζει ποιοτητα με τιποτα εδω σπιτι το 23 ... για λεγε tv & μοντελο να ξερουμε μελλοντικα  (:   

το klan+ παλι το εβγαλαν, νομιζω το κανουν επιτηδες να φυγουν τα klan απο αυτο το μπουκετο 39 και να βαλουν αλλα αργοτερα ... το klan dvb-t 31 ηταν κλειστο για λιγο επανηθλε, καμια αλλαγη μονο 2 καναλια ... το telejoni αναλογικο 567 mhz  που πιανω κατω στο χωριο ειναι κλειστο (δεν ξερω για το telejoni 703, αυτο περναει ψηλα)

• SatLeo Legend
Sony είναι... μοντέλο του 2013 (kdl-32w600a)

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ευχαριστουμε για το ονομα μοντελου ... edit 12:22 ... ανοιξε το telejoni

==========================

DINOS7 ... εδω λενε οτι ανοιξε dvb-t2 το klan και στο 46 ... για μαθε τι γινεται ...  (στο 46 ειναι η digea απο Ακαρνανικα που φερνει σχετικα καλο μονιμο σημα σε εμενα αν τυχει εκει)

εκτος το 41 που μας ειπες ... τι γινεται με αυτους στο klan οπου θελουν βγαινουν γιατι εχουν και το 31 στο Prefektura Vlore ... δηλαδη το μπουκετο klan tv, στο Prefektura Vlores εχουν τα 31, 41, 46 μεχρι τωρα

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: XEIMARA
Ναι όντως στην Αβλονα το κλαν βγήκε στην 46.Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αυτές τις μέρες .

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
μπουκετο dvb-t2 39 μαλλον απο Εξαμιλια ... απο 10 σε 9 καναλια

εχουν βγαλει απο το μπουκετο το Αpollon tv ... κριμα ειχε μουσικη και ταινιες  :cry:

χωρις ηχο & εικονα το klan+ ... αλλα εχει σημα

Το Adrianet tv εχει βαλει μπαρα που λεει οτι θα ειναι στο μπουκετο 23 & 33 ... αναφερει στη περιοχη Αυλωνας και προς νοτια (απο οτι καταλαβα αλλα δεν ξερω Αλβανικα) και επισης εκτος τις αλλες πολεις αναφερει και Χειμαρα ... μαλλον θα το βγαλουν και αυτο απο το 39, και αυτο εχει μουσικη και ταινιες ... μπορει να ανοιξει στην Αυλωνα και καναλι στο 33  απο τα γραφομενα τους
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]
Μαλλον θα υπαρχει λιγο μπερδεμα αυτες τις μερες που θα βρουν πιο φτηνα μπουκετα τα καναλια για να μεινουν

Συγχώνευση: Παρ  6 Σεπ 2019, 13:10

Απο το μπουκετο kaln tv (ακομα δεν μπηκε το μουκετο εδω νοτια Αλβανια) στη περιοχη Aυλωνας zvernecit 0:14 (καναλι 41 & 46 απο οτι διαβαζω) που μας δειχνουν τοπο εκπομπης και 150W ισχυ πομπου dvb-t2 και την πολη Αυλωνας ... απο οτι βλεπω το σημα δεν θα περναει Κερκυρα γιατι υπαρχουν τα βουνα νοτια Αυλωνας που κοβουν προς εμας

εδω ειναι ... απο τοσα ψηλα βουνα γυρω γυρω, πολυ χαμηλα διαλεξαν ... εχουν γουστα φαινεται εκει στο klan

• SatLeo Legend
Με μια μικρή στροφή της κεραίας προς τα δεξιά... (δεν έχω βάλει ακόμα ενισχυτή, αλλά είναι στα άμεσα σχέδια). Το Klan HD έχει την καλύτερη εικόνα που έχω δει! Είναι μόνιμες λήψεις τελικά εδώ.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ναι θα εισαι ενταξει με ενα ενισχυτη, μαλλον θα βλεπεις οπως ειχες πριν την κεραια ... κοιτα και στο 33, 41, 53 μαλλον κατι θα μπει μελλοντικα απο το δικο τους μπουκετο klan ... το 31 τωρα που γυρισες κεραια ακομα δεν το βγαζεις? (τωρα πλeον 2 καναλια) αν ναι τοτε οντως θα ειναι απο mali milese δηλαδη αλλη περιοχη

εδω απο το klan hd που χτες αργα ειχαν Ελληνικη ταινια (δεν ειδα απο την αρχη ποια ειναι) τα σπασιματα ο συγκεκριμενος δεκτης εχει θεμα με χαμηλο σημα να γραφει, δεν ειχε σπασιμο η εικονα μονο στο γραψιμο το κανει, σε γραψιμο κανει θεμα με χαμηλο σημα και ας δειχνει κανονικα ... αλλα τον αφηνω γιατι εχει πιο ευαισθητο σημα σε ληψη (για τωρα αν ανοιξει κατι αλλο μεχρι τον αλλο μηνα) και εχει και build in splitter που βγαζω ταυτοχρονα και τα αναλογικα

• SatLeo Legend
Όχι στο 31 δεν βλέπω τίποτα, μάλλον θα βγαίνει από άλλο σημείο

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
βλεπω εσενα το 23 εχει καλυτερο σημα ... ενω σε εμενα Δουκαδες χαμηλα κατω-χωρι δεν κλειδωνει με τιποτα (εχει σημα δεν εχει ποιοτητα)... (μονο στο πανω-χωρι ερχεται αλλα και εκει με παλι με ποιο χαμηλο σημα απο το 39) ακομα και στο πανω-χωρι τερμα επανω δεν εχει οπτικη με το κεντρο στα Εξαμιλια, υπαρχει η πλαγια του Υψου/Σπαρτιλα που ακομα κοβει κατι

το 39 σου ερχεται πιο χαμηλα ποσοστα ενω εμενα καποιες φορες παει στο 91% η ποιοτητα και σχεδον παιζει ολη μερα (βεβαια χανεται καποιες φορες) αλλα αυτο λενε ειναι μονιμο δεν το χανουν ψηλα του χωριου

περιεργο ... αρα / μαλλον ειναι απο διαφορετικα σημεια αυτα τα 2 ... το 23 μαλλον ειναι απο Εξαμιλια το κεντρο στα 100 μετρα ψηλα (που εγω εδω εχω την πλαγια Υψο/Σπαρτιλα μπροστα) που εδιξε παλια φωτο ο admin ... και το 39 απο το πιο ψηλο βουνο διπλα (που εδειξε σε αλλο θεμα φωτο ο dinos7) που απο εκει σχεδον εχω οπτικη στο κατω-χωρι (ψιλο εμποδια απο μικρα υψωματα, δεντρα)

• SatLeo Legend
Μην ξεχνάμε εσύ έχεις και τα Ακαρνανικά την ΕΡΤ να παρεμβάλλει στο 23 το RTSH γιαυτο

• SatLeo Legend
Μου αρέσει πολύ και το γυάλινο λογότυπο του Klan HD θυμίζει το παλιό του Canale 5!

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
εδω απο το klan hd που χτες αργα ειχαν Ελληνικη ταινια (δεν ειδα απο την αρχη ποια ειναι)
Είναι η "Πολίτικη Κουζίνα" ίσως η καλύτερη ταινία του νέου ελληνικού κινηματογράφου.

• SatLeo Legend
Μου αρέσει πολύ και το γυάλινο λογότυπο του Klan HD θυμίζει το παλιό του Canale 5!
Ναι το έχει πολλά χρόνια έτσι, τουλάχιστον από το 2013 που το έπιασα πρώτη φορά.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Τα 12 καναλια του κρατικου και αυτοι εχουν ενα καναλι rtsh sport hd σαν την ert sport hd ιδιο ονομα  ... ο λογος που τα βαζω γρηγορα ειναι γιατι σε καθε αλλαγη που κανω και  που μπαινει αυτοματα το info bar λεει εκει ονομα καναλιου, αν ειναι hd/sd, αν ειναι 1080/576 αν εχουν epg, h254 / h265 (αλλα τα συγκεκριμενα δεν ειναι hevc h265) καλη φαση το info bar του μικρου δεκτη ... καντε παυσεις γιατι το info bar φευγει γρηγορα ... και επισης για μια ιδεα τι παιζει

και το 39 με 9 καναλια αυτα δεν εχουν epg και το μαυρο στο 1 καναλι ειναι απο το klan+ που δεν παιζει μερες τωρα ... περιοχη στο παλιο αναμεταδοτη αναλογικου αντενα καναλι που ηταν κοντα τρουμπετα

PS ευχαριστω για το ονομα ταινιας θα ψαξω να την δω

edit ... μιλησα με τον τεχνικο που ειχε τον φλας (αναφορα σε αλλο νημα) και μου ειπε να παρω μια 12V μηχανης πολυ μικρη κλειστου τυπου να μην χανει υγρα αφου θα την βαζω μεσα σε σακο και να ταιριαξω το βισματακι και θα ειναι οκ ο δεκτης δεν θα εχει προβλημα χωρις σταθεροποιητη (που η δικη του μπαταρια παει μιαμιση ωρα)

edit 2 ... ειδα που πεταξε 3 μπαρες σημα (πολυ χαμηλο) στο 53 μπορει να ηταν και το hevc Αλβανων απο Χειμαρα (μπορει ομως και ιταλος) δεν ξαναπερασε σημα ... θελει αργοτερα και μια πιο καλη κεραια αφου παω για ληψεις (οχι που η δικη του ειναι ασχημη, αλλα αν υπαρχει κατι με πιο πολλα gain σιγουρα καλυτερα)

Συγχώνευση: Τρι 10 Σεπ 2019, 12:03

τωρα που ανοιξα τιβι ειναι κλειστα τα αναλογικα telejoni & rtsh μπορει να ετοιμαζουν κατι συντομα ... edit 12:46 τωρα κατω και το 31 dvb-t ... το αναλογικο τοπ ενταξει ... edit 2 13:12 ... το 39 καναλι η ποιοτητα παιζει γρηγορα απο 100% (που σπανια πηγαινε) σε 0% και δεν υπαρχει αερας να κουναει την κεραια ... για το 23 δεν μπορω να πω σιγουρα γιατι αυτο ανεβαζει κατεβαζει σημα (χωρις ποιοτητα) συνεχεια ολη μερα, ομως δειχνει ειναι κλειστο αυτη τη στιγμη ουτε κιχ

• SatLeo Legend
Μπάμπη εχτές το πρωί πέτυχα το Klan+ με εικόνα, μάλλον δεν έχει 24ωρο προγραμμα

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
εχει 24ωρο προγραμμα ... το ξερω γιατι το κλαν+ παιζει μια χαρα στο dvb-t 31(πριν λιγο εκλεισε τελειως) ... & στο 39 εχει μαυριλα την ιδια στιγμη, που και που παιζει κανονικα για λιγο και ξανα φευγει για ωρες, ετσι παει μερες στο 39 ... για δες το 23 ειναι ανοιχτο? δειχνει κλειστο εδω ... επισης το 39 το σημα παει πανω κατω απο 100% στο 0% χωρις να υπαρχει αερας να κουναει την κεραια ... πιο πανω στη συχωνευση εκανα edit ... κοιτα πολυ αργοτερα κανα scan μηπως σημερα μπει τιποτα καινουριο εδω στη περιοχη μας ή γινουν αλλαγες

edit 13:45 ... ανοιξαν ξανα ολα κανονικα και τα αναλογικα και το 31 dvb-t, δεν βλεπω καποια αλλαγη, το 23 τελικα δεν εκλεισε ποτε γιατι ειδα τωρα πεταξε γρηγορο σημα, ευχαριστω και sorry που σε εβαλα στον κοπο να κοιταξεις

• SatLeo Legend
Μπήκε και ο ενισχυτής σήμερα .. (Televes 561601) αλλά φως στο κανάλι 31 δεν είδα.. είδα σημαντική βελτίωση στα άλλα

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ωραιος καλοριζικος, λογικα τωρα θα τα εχεις μονιμα και πιστευω οτι ανοιξει πλεον στους Αγ  Σαραντα, θα το πιανεις ανετα

και εγω ακριβως ιδιο televes εχω, πολυ καλος,  ειδα μεγαλη διαφορα (και δυσκολη περιοχη παροτι ειναι μολις 31db) απο ενα παλιο που ηταν πιο μεγαλος και ηταν γεματος με πηνια, πυκνωτες, αντιστασεις

το klan plus στο 39 τωρα ειναι ανοιχτο, τωρα για ποση ωρα δεν ξερω

τελικα το 31 αν ηταν απο Εξαμιλια ή το βουνο διπλα (που μας ειχε δειξει ο dinos7) σιγουρα κατι θα εβγαζες με ενισχυτη γιατι αυτο βλεπει πολη και ειναι γυρω στα 800μ ψηλο ... οποτε πρεπει να βγαινει απο mali milese (video πολυ πιο πισω που δειχνουν οι Αλβανοι ακριβης τοποθεσια) πολυ πιο δεξια σου ... αλλα απο εκει υπαρχει λοφος στο Αλβανικο εδαφος που κοβει προς πολη και μαλλον ετσι εξηγειται ... δεν αξιζει να το ψαξεις γιατι λογικα μεχρι τελος μηνα θα κλεισει και τα 2 καναλια που εχουν (klan tv & klan+ υπαρχουν ηδη στο 39 ... χοντρικα η περιοχη εδω

τα αλλα 23/39 μαλλον/αρχιζω να πιστευω οτι ειναι απο Αγ Σαραντα, δεν ειμαι σιγουρος αν ακομα εβαλαν κατι στα Εξαμιλια (αν και ειναι πιθανο) θα δουμε αυτον το μηνα

• SatLeo Legend
Ναι και εγώ πιστεύω ότι είναι από εκεί που βγαίνουν τα αναλογικά στο κανάλι 55,58,33. Επίσης, από αναλογικά πιάνω πλέον το Tele Joni στο 28 και στο 33, το TOP Channel στο 45 και στο 55, το Klan TV στο 36 και το RTSH1 στο 58 (η καλύτερή μου λήψη).

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ωραιος βγαζεις πολυ πιο πολλα απο εμενα μπραβο, εγω για να βγαλω αυτα πρεπει να παω πανω τερμα στο χωριο

οπως ειπα μεχρι τελος του μηνα πιστευω να μπει και το μπουκετο klan αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100% γιατι ηδη 3 καναλια απο το μπουκετο klan ειναι στο 39 (klan+, klan tv, abc news) και πιστευω αργοτερα θα βαλουν και tring τουλαχιστον στους Αγ Σαραντα που ειναι σχετικα μεγαλη πολη

επισης εκανα edit το πιο πανω post που λεω δεν αξιζει να ψαξεις το 31 γιατι ΑΝ το πιασεις πρεπει να γυρισεις την κεραια πολυ δεξια και ηδη τα 2 μονα καναλια που εχουν klan+ klan tv  (ειχαν 4 πριν) ειναι πλεον στο 39

Δεν καταλαβα τελικα απο που πιστευεις σου ερχονται ολα αυτα... Αγ Σαραντα?

• SatLeo Legend
Εφόσον τα βγάζεις και εσύ στους Δουκάδες (που δεν φαίνονται οι Άγιοι Σαράντα) μάλλον είναι από Εξαμίλια...

αλλά σκέφτομαι μήπως βγαίνουν από δυο-τρία σημεία ταυτόχρονα γιατί βγαίνουν και στο χωριό πολύ καλά... (πώς έχουμε εμείς τα SFN της Digea και της ΕΡΤ καπως έτσι).

Εκεί όμως μπορεί να τα βγάζω από το Λογαρά (Llogara National Park είναι λίγο που το έχω ψάξει έτσι λέγεται και έχει κέντρο εκπομπής, φαίνεται στο Street View) ή από Σαράντα και έχω οπτική επαφή και με τα δύο κέντρα στο χωριό.

Πάνω στο χωριό όμως δεν πιάνουν τα αναλογικά στο 33, 36, 55, 58 έχω μόνο τα 45,28 που τα βγάζω καμπάνα.

Επί του παρόντος μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, εφόσον οι Αλβανοί δεν έχουν μια πλήρη λίστα με τα Κ.Ε. τους και ποιες συχνότητες εκπέμπονται από εκεί (ή τουλάχιστον δεν έχω βρει εγώ) Όταν το κάνουν και αυτό θα είμαστε πιο σίγουροι.

* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (13:20)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:09)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (11:08)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (10:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (07:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (01:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (00:40)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 08/02/2025 (23:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (21:46)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 08/02/2025 (20:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:57)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (17:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:14)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (16:58)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: ch10 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (16:50)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (13:52)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: winlink Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (13:38)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (13:05)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (12:30)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (11:06)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (09:26)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (09:12)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (22:15)