Σε ακουω admin
δεν βαρας στου κουφου την πορτα ... και σε ευχαριστω που απαντησες (ο μονος) στις απορίες μου
κλειστο το 43 προφανως digitalb ... δεν ξερω πριν ποση ωρα ... κλειστο 2+ μερες το αναλογικο tele joni
edit 17:08 ... τα klan plus & klan HD στο 31 dvb-t ... και τα klan hd, klan+, abc news στο 39 dvb-t2 ... ανα διαστηματα χανουν την εικονα και στον ηχο ακομα και στο δικο τους πομπο (31)
edit 17:56 ... επανω το 43 dvb-t μετα απο ωρες, καμια αλλαγη, 2 σταθμοι, το ενα ελευθερο ... επανω το αναλογικο telejoni
Συγχώνευση: Πεμ 26 Σεπ 2019, 21:07
το 43 top hd παιζει αυτη τη στιγμη ... ειχε εικονα χωρις ηχο ... εκανα χειροκινητα delete τα 2 καναλια που υπαρχουν και ξανα scan και τωρα παροτι εχει το $ δολλαριο παιζει κανονικα (σαν τα 31 που εχουν το $ και παιζουν) ...
πιστευω να το κρατησουν ετσι γιατι αυτο ηταν παντα ελευθερο και ειχε τον δικο του πομπο (αναλογικο) που δεν ειχε αναγκη τους αλλους, και μαλιστα το μονο καναλι εδω στη περιοχη που ειχε και γεννητρια, ενω οι αλλοι ηταν κατω στις καταιγιδες
edit 21:30 ... εκλεισε ολο το 43 χωρις σημα ... μαλλον παλι η βραδυα για δοκιμες ... αμ δεν θα το αφησουν free
edit 22:30 ... επανω ξανα καμια αλλαγη 2 προγραμματα, top news, top channel hd με ηχο και εικονα, και καμπανα σημμα στη περιοχη μου και ξανα θυμηζω εγω ειμαι χαμηλα στο χωριο εχω σχετικα μικρο υψωμα προς ksamil / mali milese
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]