Ψηφιακη τηλεοραση στο Νομο Αυλωνας (Αλβανια)
  • Δευ 3 Φεβ 2025, 17:41
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ψηφιακη τηλεοραση στο Νομο Αυλωνας (Αλβανια)  (Αναγνώστηκε 64986 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
βγηκε το dvb-t2 hevc καναλι 53 απο Χειμαρα ... ισως δεν ειναι και τοσο dx γιατι η Χειμαρα δεν ειναι τοσο μακρυα ομως το βαζω και εδω γιατι βγηκε για λιγο και με δυσκολια με πολυ χαμηλο σημα, σε υψομετρο περιπου 300μ με φατσα Χειμαρα (μαλλον πολυ χαμηλο πομπο ή κανουν με κατεθυνση οχι προς την θαλασσα να περασει ανετα κερκυρα) ... κατεβασε 4 καναλια (απο τα 50+ που υπαρχουν με τον δικο τους δεκτη) τα hevc μαλλον ειναι κλειδωμενα που λεει no ci module και οχι προβλημα του δεκτη στο hevc

tringplus hd - MPEG4/H264 ... free
fax news - MPEG4/H264 free
jolly hd - HECV/265 μαλλον scramble
living tv - HEVC/265 μαλλον scramble

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
4 κανάλια κατέβασε επειδή τόσα εκπέμπει στη συγκεκριμένη συχνότητα. Ο αριθμός των καναλιών δεν μεταβάλλεται με την ποιότητα λήψης...
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ευχαριστω για την ενημερωση ... να ρωτησω ... εδω λενε οτι υπαρχει πακετο επιγειο (edit με 32 καναλια)

αν θελω να δω τα αλθητικα που θελει πληρωμη (ας πουμε πως εχω καποιο linux δεκτη που παιρνει την αναλογη καρτα ή το δικο τους box) ... δεν θα τα δω εφοσον ειναι 4 σταθμοι μονο? σωστα? θα πρεπει να περιμενω αν θα βαλουν τα υπολοιπα μελλοντικα?

οχι που θα το κανω απλα για να ξερω πως τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις επιγειων, ευχαριστω

• SatLeo Legend
Όπως μπορείς να δεις σε αυτή τη σελίδα
στα Τίρανα εκπέμπουν ήδη 9 συχνότητες σε DVB-T & DVB-T2 εκ των οποίων οι 5 είναι του Digitalb που όπως είναι λογικό είναι αυτές που έχουν όλα τα κανάλια του δέκτη τους. Για να τα δεις απαιτείται αποκλειστικά ο δέκτης τους με μηνιαία συνδρομή πάντα που έχει μέσα την κάρτα η οποία παίζει μόνο στο συγκεκριμένο δέκτη.
Οπότε όταν αυτά θα εκπέμψουν σε όλη την Αλβανία (αν εκπέμψουν) θα λαμβάνονται μεν όλα τα κανάλια αλλά θα συνεχίσει να χρειάζεται ο δέκτης.

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
και παλι ευχαριστω, αρα θα χρειαστουν πιο πολλες συχνοτητες για τα 32 καναλια, οποτε ποιος ο λογος να βαλουν στη συχνοτητα (πχ εδω στη 53) μονο 4 καναλια αντι ας πουμε να στριμωξουν καμια 10αρια (και τα 2 δεν φαινονται ειναι με κωδικα θελει τον δεκτη τους) ... αν νομιζεις ειναι off topic, μετακινεις τις ερωτησεις σε αλλο νημα, ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: XEIMARA
Παντως εδω Χειμάρρα έχει 32 κανάλια .

• SatLeo Legend
Ναι, αλλά όχι από μία συχνότητα και σίγουρα όχι από την 53 μόνο!

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Μόνο από 53.Αργοτερα θα προσπαθησω να κανω βίντεο .

• SatLeo Legend
32 κανάλια σε μια συχνότητα δύσκολο, αλλά περιμένουμε το βίντεο. Όπως και να έχει δεν μπορεί να είναι η ίδια 53 που έλαβε ο Μπάμπης.

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος

• SatLeo Legend
Θέλουμε και μία φωτό από τη λίστα καναλιών που κατέβηκε. Έχω την εντύπωση ότι κατεβάζει και άλλες συχνότητες με ανεύρεση δικτύου!

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ε τοτε 2 περιπτωσεις ...

1) να βγηκε κατι απο αλλου και να εχουν εκει λιγους σταθμους ... μπορει γιατι και το 43 (πιθανο digialb) μονο 2 σταθμους εχουν εδω σπιτι...

2) την ωρα που εκανε το scan να εχασε σημα (edit ... επειδη ηταν οριακο) και να σταματησε στους 4 σταθμους (αν δειτε τα πρωτα δευτερα του video, δειχνω το σημα που ειναι μολις 20+ % και ποιοτητα 0%) αλλα περιεργο ... οταν φτιαξει λιγο διαδοση θα ξανα παω γιατι το σημα ηταν πολυ χαμηλο και μπορει να κατεβασε πολυ λιγα

Συγχώνευση: Δευ 23 Σεπ 2019, 21:17

εγω κατι παραξενευτικα που ρωτησα, γιατι με hevc μαλλον μπορουν να βαλουν 32 καναλια ... εδω εχουν οι ιταλοι που επιασα το rete A2 με mpeg και 22 σταθμους σε μια συχνοτητα (edit ... θα το δειξω και αυτο οταν φτιαξει ο καιρος)

edit 1 ... εδω καθαριζει που δειχνει το σημα, οποτε μπορει να κλειδωσε μονο 4 γιατι θα εχασε σημα στο scan

• SatLeo Legend
Μπάμπη μη με τρελαίνεις, το 2ο ΔΕΝ γίνεται! Η ψηφιακή πληροφορία δεν είναι κουκιά να μας φύγουν από το σακούλι ή όλα ή τίποτα θα σου κατέβαιναν. Κάτι άλλο συμβαίνει εδώ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
εγω ειπα την 2η περιπτωση γιατι και στο dab που ειναι ψηφιακο ... και εχω κανει πολλα scan και εχω βγαλει σηματα οριακα... εχει τυχει πχ η Μαλτα 6Α να μου βγαζει μονο 4 απο τα 24 (γιατι εχανε το σημα την ωρα του scan) και μου ετυχε και με την ερτ 7Α οταν ειναι 0-1 μοναδα να βγαζει 4 απο τα 7 προγραμματα ... αυτο πιθανο να ετυχε και σε αλλους που ασχολουνται με ληψεις ψηφιακου ραδιοφωνου...

τοσο καλο ευαισθητοραδιο (ή tv δεκτης) ... οχι καλο ραδιο? παντως ετυχε αρκετες φορες και για αυτο ειπα μηπως ετυχε το ιδιο και στην tv ... δηλαδη οριακο σημα ερχεται και χανεται να ειχε θεμα ο δεκτης μου λογο μεγαλης συμπιεσης να μην τα κατεβασε ολα

Μου εχει τυχει και στην tv (στα δικα μας καναλια ... edit ... σπανια αλλά ετυχε) σε δυσκολη /οριακη περιοχη που ειμαι, πχ απο τα 3 προγρ/τα εχει τυχει να βγαλει 2 ... σκεψου αν υπαρχει συμπιεση με 30+ προγρ/τα ... αλλη φορα θα το θυμηθω να βαλω φωτο που επιασε πιο λιγα προγραμματα απο οτι υπαρχουν με οριακο σημα (οταν ανεβαινει και να κατεβαινει στο 0 το σημα) με διαφορους δεκτες...
 στην περιπτωση του hevc θα ξανα δοκιμασω με καλυτερη διαδοση

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
μαλλον διακοπη ρευματος γιατι εβρεξε ... κατω το 31 dvb-t klan tv (2 καναλια) ... to 43 dvb-t digitalb (2 καναλια)... analog telejoni ... analog rtsh ... to analog top channel ειναι κλειστο 3-4 μερες (απο οταν ανοιξε το 43) αυτο μαλλον τερμα

ενταξει τα dvb-t2, 23 & 39

edit 23:32 ... ηρθαν ενταξει, δεν βλεπω αλλαγες

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
DINOS7 ναι το πιστευω οτι εχεις 33 προγραμματα στο 53 ... ισως οπως ειπα την ωρα που εκανα scan να εχασε σημα οποτε φυσικο να μην κλειδωσε καποιους σταθμους ... αν και αρχιζω να εχω υποψιες οτι μερικοι δεκτες δεν μπορουν να κλειδωσουν μεγαλο αριθμο προγραμματων σε μεγαλες συμπιεσεις ... πχ το 43 digialb που εβαλαν πριν 3-4 μερες ειναι μολις 2 σταθμοι (απο τους 30+ που εχουν και αυτοι) ... αν ειναι δυνατον / στα σοβαρα εταιρια που θελει κερδος απο τις συνδομες να εχουν βαλει μονο 2 προγαμματα (top news & top hd και το ενα ειναι κλειδωμενο ??? οχι ας πουμε καμια 10αρια σαν το 39

• SatLeo Legend
33 προγράμματα σε DVB-T2 H.265 με πολύ μέτρια ποιότητα εικόνας είναι όντως τεχνικά εφικτό. Αν και ο Ντίνος ξανά το ίδιο βίντεο μας έβαλε και όχι τη λίστα που ζήτησα!
Αυτό που δεν είναι τεχνικά εφικτό (αν και φαίνεται ότι βαράω στου κουφού την πόρτα) είναι να κατέβει μέρος του συνόλου των καναλιών. Άλλο πράγμα είναι το DAB+, άλλο το DVB-T/T2!
Αν μιλάμε για τον ίδιο αναμεταδότη εν τέλει το πιθανότερο είναι να ξεκίνησε με 4 κανάλια και να μπήκαν τα υπόλοιπα αργότερα!

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Σε ακουω admin (: δεν βαρας στου κουφου την πορτα ... και σε ευχαριστω που απαντησες (ο μονος) στις απορίες μου

κλειστο το 43 προφανως digitalb ... δεν ξερω πριν ποση ωρα ... κλειστο 2+ μερες το αναλογικο tele joni

edit 17:08 ... τα klan plus & klan HD στο 31 dvb-t ... και τα klan hd, klan+, abc news στο 39 dvb-t2 ... ανα διαστηματα χανουν την εικονα και στον ηχο ακομα και στο δικο τους πομπο (31)

edit 17:56 ... επανω το 43 dvb-t μετα απο ωρες, καμια αλλαγη, 2 σταθμοι, το ενα ελευθερο ... επανω το αναλογικο telejoni

Συγχώνευση: Πεμ 26 Σεπ 2019, 21:07

το 43 top hd παιζει αυτη τη στιγμη ... ειχε εικονα χωρις ηχο ... εκανα χειροκινητα delete τα 2 καναλια που υπαρχουν και ξανα scan και τωρα παροτι εχει το $ δολλαριο παιζει κανονικα (σαν τα 31 που εχουν το $ και παιζουν) ...

πιστευω να το κρατησουν ετσι γιατι αυτο ηταν παντα ελευθερο και ειχε τον δικο του πομπο (αναλογικο) που δεν ειχε αναγκη τους αλλους, και μαλιστα το μονο καναλι εδω στη περιοχη που ειχε και γεννητρια, ενω οι αλλοι ηταν κατω στις καταιγιδες

edit 21:30 ... εκλεισε ολο το 43 χωρις σημα ... μαλλον παλι η βραδυα για δοκιμες ... αμ δεν θα το αφησουν free

edit 22:30 ... επανω ξανα καμια αλλαγη 2 προγραμματα, top news, top channel hd με ηχο και εικονα, και καμπανα σημμα στη περιοχη μου και ξανα θυμηζω εγω ειμαι χαμηλα στο χωριο εχω σχετικα μικρο υψωμα προς ksamil / mali milese
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Μάλλον από Mile είναι .Εδω τίποτα ακόμα!

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
αυτο πιστευω και εγω απο mile να ειναι ...

δεν νομιζω να ειναι του digitalb ... αν ηταν θα εβαζαν και αλλα καναλια που θα εδειχναν το πακετο digitalb δηλαδη θα ειχαν και αλλα προγραμματα δικα τους απο digitalb ή καποιο promo καναλι ... το 43 πρεπει να ειναι αυτονομο (δικος τους πομπος μονο για το top channel) γιατι για Saranta δεν υπαρχει αλλο top channel ουτε στο 39 που εχει ιδιωτες, ουτε στο 23 ουτε 31 ... και το αναλογικο top ειναι κλειστο πανω πανω απο εβδομαδα (που αυτο επαιζε πολλα χρονια free)

νομιζω μεχρι 1 Οκτωβρη θα το βαλουν και στη περιοχη σου, αν δεν υπαρχουν καπου αλλου τα 2 top news, top channel

Συγχώνευση: Παρ 27 Σεπ 2019, 16:08

στη πιο πισω αναφορα που εχασα την συχνοτητα του αναλογικου report tv (ειχα πει οταν ξανα παω στο ιδιο σημειο θα κοιταξω)

το αναλογικο report tv βγαινει στο 39 (774 mhz περιπου) αμεσως μετα το 38 rtsh (767 mhz) ... τα αναλογικα 2 telejoni δεν μου βγηκαν, αλλα στο 1 ειδα γραμμες και το αναλογικο top channel κλειστο πριν μερες (αυτο πλεον μονο ψηφιακο στο 43)

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Τα αναλογικά που πιάνω εγώ πλέον από Αλβανία είναι: Tele Joni στο 33 (το ταπώνει η Digea από Αίνο κάποιες φορές), 36 TV Klan (κάποιες φορές μαζί με την ΕΡΤ από Αίνο) 45 Top Channel 58 RTSH1 και 59 Report TV (και αυτό ταπώνεται από την Digea από Αίνο ορισμένες φορές)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
οποτε εχουμε και λεμε στο συνολο τι εχει γινει ληψη και τι υπαρχει σε ολο τον Νομο Αυλωνας απο αναφορες του DINOS7 σε ψηφιακο, και τι πιανουμε εμεις οι 2 ... και τι αναλογικα πιανεις βορεια προσθεσε τα να υπαρχουν ας πουμε σαν λιστα, και ας μην θυμασαι τα ονομα σταθμων (να υπαρχουν γιατι θα τα κλεισουν σε 4 μερες)

Αναλογικα
33 = 567 mhz telejoni (εγω & εσυ)

36 = 591 mhz klan tv (εγω & εσυ)

45 = 663 mhz top channel (εσυ)

50 =703 mhz telejoni (εγω)

55 = 743 mhz top channel (εγω)

58 = 767 mhz rtsh (εσυ και εγω)

59 = 775 mhz report tv (εγω)

ψηφιακα

23 dvb-t2 mpeg 4 = rtsh mux1 (12 κρατικα προγρ/τα)

31 dvb-t mpeg 4 = klan tv (2 προγρ/τα)

39 dvb-t2 mpeg4 = rtsh mux2 με ιδιωτικα (10 προγρ/τα)

(41 dvb-t2 mpeg4 = klan tv με 7 προγρ/τα στη Χειμαρα αναφορα dinos7, δεν εγινε ληψη εδω στο νησι ακομα)

43 dvb-t mpeg 4 = top channel (2 προγρ/τα)

(46 dvb-t2 mpeg4 = klan tv 7 προγρ/τα ... αναφορα dιnos7 στην πολη αυλωνα μακρυα απο εμας δεν εγινε ληψη)

53 dvb-t2 hevc = μαλλον tring με 4 προγρ/τα που εκανα ληψη στο παλιο αναλογικο αντενα καναλι κοντα τρουμπετα

Συγχώνευση: Σαβ 28 Σεπ 2019, 21:28

σημερα βγηκε πεντακαθαρα (σαν ψηφιακο) το top channel στους 663 mhz (καναλι 45) στο υψωμα που πηγα για ληψεις ... οταν γυρισα την κεραια πλεγμα προς Παντοκρατορα

το 23 dvb-t2 rtsh πρεπει να ειναι κλειστο, δεν κανει ουτε κιχ να σηκωσει σημα για αρκετο διαστημα ... αν δεν ειναι κλειστο, τοτε βγαινει απο αλλου, γιατι το 39 ερχεται 85% ποιοτητα αυτη την ωρα οποτε αν βγαινει απο το ιδιο βουνο, δεν ειναι λογικο

3 μερες πριν το κλεισιμο αναλογικων στην Αυλωνα (ειχαν παρει παραταση 1 μηνα)

edit μολις ποσταρα ηρθε το 23 με μονιμο σημα (χωρις ποιοτητα σε εμενα) ισως να πειραξαν κατι

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Πάλι παράταση για τον νόμο Αυλωνας. Μονο Δυραχειο Τιρανα κλείνουν αποψε.

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
και παλι ευχαριστουμε για την ειδηση  :headset ... Αναμονη λοιπον να δουμε τι θα γινει εδω που πιανουμε και εμεις ... αν και νομιζω αυτο ηταν ... δεν νομιζω να μπουν αλλα εδω χαμηλα (saranda, ksamil, markat, xarre, mursi κλπ)

Δεν καταλαβαινω το 31 klan tv αφου εχουν πομπο δικο τους (βουνο mali e milese) ... γιατι εχουν ακομα μονο 2 (klan hd - klan+) και δεν βαζουν εκει τα 7 προγραμματα που εχουν σε αλλους αναμεταδοτες (klan, klan+, abc, macedonia, euronews, music κλπ)... αφου μπορουν, πριν εδω ειχαν 4 ... τοσο δυσκολο ειναι? Δεν θελουν αλλο πομπο, αφου ψηφιακος ειναι και το 31

απο χτες με πολυ χαμηλο σημα ολα τα Αλβανικα, ισως λογο διαδοσης ραδιοφωνου εχει επιρεασμο και στην TV ... το 43 ενω ειχε και 100% ποιοτητα καποιες φορες, χτες εφτασε το 10% πρωτη φορα κοντα στις 2 βδομαδες τοσο χαμηλα

Τωρα κοιταζω λιγο το top channel που επαισε ξυλο με το ποδοσφαιρο τους, χαμος οχι αστεια

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Στην 31 δεν έχουν T2 γιαυτο .

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ε και ? τα παιρνει ανετα ... οι ιταλοι στο rete A2 εχουν 21 προγραμματα σε dvb-t .... το top channel ανοιξε στο 43 (πριν κοντα 2 βδομαδες) και δεν ειναι dvb -t2 ουτε αυτο ... το digialb πολλα ψηφιακα δεν ειναι ολα dvb-t2 (μονο dvb-t)

edit  ... τωρα δυναμωσαν τα Αλβανικα ... ξανα κοντα 100% το top στο 43 kai 80-90% to 39

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
Περίεργα πράγματα συμβαινουν,να έχουν η Αλβανοί Hd καναλια και εμείς τίποτα ακόμα !!

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ολα τα καναλια μας εχουν οικονομικη κριση

* Απ: Eurobird 9 στις 9°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Eutelsat 9A (9° East) 03/02/2025 (16:11)
* Απ: Eurobird 9 στις 9°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: pmpos Φόρουμ: Λήψη Eutelsat 9A (9° East) 03/02/2025 (14:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (14:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (14:51)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/02/2025 (14:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (13:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (13:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (12:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (12:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (12:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (12:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (12:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (12:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/02/2025 (12:09)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/02/2025 (12:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (11:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (11:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (10:53)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/02/2025 (10:48)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/02/2025 (10:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (10:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/02/2025 (10:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (08:32)
* Απ: Άθλια λήψη μιάς νεκρής αναμετάδοσης στην συχνότητα 31.  Μέλος: kyria_kous_tv_archive Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 03/02/2025 (01:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (00:41)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/02/2025 (00:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: jinn42 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (00:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (23:47)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/02/2025 (23:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΗΛΕΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (22:55)