εγω ειπα την 2η περιπτωση γιατι και στο dab που ειναι ψηφιακο ... και εχω κανει πολλα scan και εχω βγαλει σηματα οριακα... εχει τυχει πχ η Μαλτα 6Α να μου βγαζει μονο 4 απο τα 24 (γιατι εχανε το σημα την ωρα του scan) και μου ετυχε και με την ερτ 7Α οταν ειναι 0-1 μοναδα να βγαζει 4 απο τα 7 προγραμματα ... αυτο πιθανο να ετυχε και σε αλλους που ασχολουνται με ληψεις ψηφιακου ραδιοφωνου...
τοσο καλο ευαισθητοραδιο (ή tv δεκτης) ... οχι καλο ραδιο? παντως ετυχε αρκετες φορες και για αυτο ειπα μηπως ετυχε το ιδιο και στην tv ... δηλαδη οριακο σημα ερχεται και χανεται να ειχε θεμα ο δεκτης μου λογο μεγαλης συμπιεσης να μην τα κατεβασε ολα
Μου εχει τυχει και στην tv (στα δικα μας καναλια ... edit ... σπανια αλλά ετυχε) σε δυσκολη /οριακη περιοχη που ειμαι, πχ απο τα 3 προγρ/τα εχει τυχει να βγαλει 2 ... σκεψου αν υπαρχει συμπιεση με 30+ προγρ/τα ... αλλη φορα θα το θυμηθω να βαλω φωτο που επιασε πιο λιγα προγραμματα απο οτι υπαρχουν με οριακο σημα (οταν ανεβαινει και να κατεβαινει στο 0 το σημα) με διαφορους δεκτες...
στην περιπτωση του hevc θα ξανα δοκιμασω με καλυτερη διαδοση