Δεν ξερουμε σιγουρα, αλλα εγω νομιζω το 23 dvb-t2 βγαινει απο Eξαμιλια Αλβανιας γιατι Δουκαδες χαμηλα (130μ) δεν περναει σε εμενα γιατι εχω το υψωμα Σπαρτυλα στα ισως 300-400 μ περιπου (δηλαδη οπως αναβαινει τον Παντοκρατωρα) και το κεντρο τους ειναι στα 100μ (ψηλα Δουκαδες ερχεται στα 180μ)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεο χαρτης θελει το google earth pro για να παιξει με ενα κλικ
Συγχώνευση: Δευ 18 Νοε 2019, 14:56
Υπαρχει αλλη μια περιπτωση το 23 dvb-t2 να βγαινει απο εδω (link κατω) στα 800μ με ονοματα που μπορει να τα εχουν σαν mile, miletit ή milese (ειναι και τα 3 το ιδιο) οπως βγαινουν τα άλλα 31 klan tv & 43 top channel ισως του digitalb (dvb-t) & 39 dvb-t2 που μου φερνουν σχετικα καλο σημα χαμηλα Δουκαδες και δεν χανονται με κακοκαιρια πλην το 39 (αλλά και το 39 σε 8 μερες μεχρι τωρα εχει πολυ καλο σημα σχεδον 100% ποιοτητα και δεν χαθηκε με την τελευταια κακοκαιρια παρα μονο διαληψεις με ποιοτητα 20% στο πιο χαμηλο που ειδα) ... αλλα το 23 μπορει να εχει παρα πολυ χαμηλο σημα απο miletit γιατι εδω χαμηλα βλεπω μόνο γραμμες σηματος, αλλα δεν ανεβαζει ποτε ποιοτητα και Δεν κλειδωνει (να περναει σε εμενα κατι λιγο απο Εξαμιλια
).. αρα μπορει να εχουν παρα πολυ χαμηλο σημα στο 23 ... αλλα το 23 νομιζω βγαινουν απο εξαμιλια
Απο τα Εξαμιλια μπορει να ειναι μολις 100μ αλλά διαβαζω και βλεπω στο χαρτη κανει καλυτερη ληψη τους Αγ Σαραντα που ειναι για αυτους μεγαλη πολη και επισης ολα τα χωρια κοντα στα παραλια τους, δηλαδη απεναντι απο κεκρυρα mursi konispol κλπ ... αλλα και το mile στα 800μ δεν παει ασχημα ... αυτα τα 2 παιζουν εδω χαμηλα
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε
Συγχώνευση: Δευ 18 Νοε 2019, 16:04
Χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι δεν εχουμε βρει κατι με τα κεντρα τους ... αυτα πιο πανω ηταν χαμηλα Αυλωνας (γιατι για ολη την Αυλωνα ενδεχομενος να εχουν και αλλα λογω βουνων) ... το επομενο πιο πανω πρεπει να ειναι εδω κοντα Νιβίτσα (αν το λεω καλα) γιατι οταν πηγα για ληψεις επιανε παντου καλα (23 & 39 dvb t2) εκει Αγια Αννα, Βιστονα, Τρουμπετα, κοντα στο υψωμα διπλα απο Τρουμπετα που ηταν το παλιο αναλογικο αντενα τιβι ... αλλα απο Τρουμπετα Κεκρυρα και κατω δεν περνανε σε εμενα
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε
Συγχώνευση: Τρι 19 Νοε 2019, 20:16
Απο σημερα υπαρχει σημα στο 53 ... απο Ακαρνανικα δεν νομιζω να ειναι, ουτε απο απενταντι θεσπρωτια ... εχει ιδιο συμπτωμα με το 23 dvb-t2 ... δηλαδη εχει σημα, αλλα δεν ανεβαζει ποιοτητα ποτε, αρα δεν κλειδωνει ουτε αυτο ... την ατυχια μου
... μαλλον ειναι το tring tv με 30+ hevc dvb-t2 προγρ/τα ... σε λιγο θα παω επανω στο πανω χωρι για εξακριβωση, τωρα γεμιζω την φορητη τιβι ... αν με προλαβει ο geoavlonitis βαζει photos
Συγχώνευση: Τρι 19 Νοε 2019, 22:41
Πιστευω απο Εξαμιλια ειναι που δεν κλειδωνει εδω χαμηλα ... η ληψη επανω ψηλα πανωχωρι δουκαδες στα περιπου 180μ. με την μικρη κεραια του φορητου δεκτη ... σημα 15% - ποιοτητα 100% (σε σημεια) χωρις ενισχυτη
Σε κανα μισαωρο (αν δεν γινει διακοπη ρευματος γιατι αρχισε να βρεχει) θα δειξω οτι και τα 33 καναλια ειναι σε μια συχνοτητα (53) ... χειροκινητo scan στο καναλι 53 .... μετα αυτοματo scan παει απο 39 προγρ/τα σε 72 ... και μετα περναω περιπου ανα 10 περιπου που παλι δειχνουν το 53 ... υποψην μονο 2 ειναι ελευθερα σαν mpeg4 και τα 31 προγραμματα hevc ειναι κλειδωμενα ... επρεπε να αφησουν 1 free απο τα hevc ετσι να πουμε οτι ειδαμε και hevc για τους δεκτες πιο πολυ αν πανε καλα
ΕDIT ... video added
Συγχώνευση: Τετ 20 Νοε 2019, 00:35
μιας και επιασα σημερα τα video, εδω ενα απο το 39 dvb-t2 με δυνατη βροχη (αλλά οχι τα καρεκλοποδαρα που λεω) ... το σημα κατεβαινει λογω πυκνων κεραυνων σχετικα μακρυα που σε μια στιγμη ο ενας κανει αντανακλαση στην καμερα (το παρθυρο ειναι διπλα ανοιχτο)
edit ... και επ 'ευκαιριας ολα απο Αλβανια ειναι κατω ακομα και τα dvb-t2, για να πεσουν τα dvb-t2 που αυτα εχουν γεννητρια θα εγινε χαμος εκει ... μονο το αναλογικο τοπ ειναι ανοιχτο ... περασε μετα απο μηνες η ερτ στο 23 τωρα
Συγχώνευση: Τετ 20 Νοε 2019, 12:36
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ... τα πηρα μονοτερμα παιδια και μιλαω μονος μου, αλλα με τις αλλαγες που ξανα κανουν δεν κρατηθηκα ...
ΕΒΑΛΑΝ ΤΩΡΑ σiγουρα στο milese πομπο ... πλεον ερχoνται στο 23 dvb-t2 τα 12 καναλια του κρατικου rtsh ... 100% ποιοτητα καταχειμωνο ... εχουν και ενεργους τους υποτιλους σαν το αλφα/αντ1 που παιζουν καποιες φορες... κρυσταλο εικονα ... τωρα το rtsh sport hd δειχνει Αλβανια Γαλλια 0-2 μεχρι τωρα το σκορ, σαν το ερτ σπορτ hd
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]