Πρεπει να εχει διαδοση χαμου η Αλβανια γιατι περασε το καναλι 39 ... η αλλη περιπτωση πιο πιθανη να εβαλαν απο εκει που πιανω το dvb t καναλι 31 tv klan (εξαμιλια ή mile) γιατι η ποιοτητα καποιες φορες ανεβαινει σχεδον τερμα
9 καναλια dvb t2 MPEG4 στο 39 απο το tv klan (απο το κιτρινο και κατω στη φωτο) ... μια γραφει 256 qam, μια λεει qpsk μαλλον ο δεκτης δεν διαβαζει καλα
ή ανοιγουν και κλεινουν δοκιμες, ή επειδη φυσαει χανονται η κεραια θελει συντονισμα (αλλα θα χασω τα δικα μας εδω σε δυσκολη περιοχη) ... γενικα αρκετες φορες σε εμενα κανουν διαληψεις ειδικα σημερα που φυσαει... η ποιοτητα ανεβαινει και 88% και ολο με μιας χανονται 0% ετσι παιζει με αερα
=edit ... video για δειτε ποιοτητα πιο μετα,
εγω πλην το klan hd (τα μονα hd απο τα 9) δεν δεν ειμαι τοσο ευχαριστημενος σαν ποιοτητα για dvb t2 ... 3 καναλια hd δειχνει ο αλλος δεκτης που εβαλα επανω και φωτο που δειχνει οτι ειναι Τ2 MPEG
Συγχώνευση: Παρ 2 Αυγ 2019, 13:45
παμε και σε θεμα δεκτων... με το μετριο σημα που περναει (ας δειχνουν τερμα σημα μερικα, ειναι ψευτικο)
- o δεκτης ferguson ariva t265 τα παιζει αψογα με λογισμικο 2018601 beta που μου εδωσαν περσι απο το support... πολυ σπανια πεφτει το σημα απο φυσικο λογο περιοχης επειδη ειμαι χαμηλα και υπαρχουν μικρα εμποδια προς το κεντρο dvb t2 (αν ειναι απο τα εξαμιλια που υπολογιζω) ή επειδη η κεραια δεν ειναι 100% επανω τους που φαινεται παιζει πιο μεγαλο ρολο στο dvb 2 γαι το dvb t 31 καναλι δεν το εχανα ποτε, αυτα τωρα με λιγο κουνημα η κεραια χανει σημα
- ο edition proton τ265 με το τελευταιο 1.3.09 χανει λιγο σε ληψη και σε dvb t2 & dvb t (σχεδον ιδια συμπτωματα με τον t760 που αναφερω πιο κατω) ... το 1.1.07 λογισμικο τα παιζει αψογα σε θεμα ληψης και ενα 10-20% καλυτερη ληψη απο τον ariva t265 σε dvb t2 ...μαλλον αυτο το 1.1.07 λογισμικο θα μεινει σε αυτον τον δεκτη
- ο fergson ariva t760i ο χειροτερος, λογισμικο 1.4B1 το τελευταιο ... αυτο στα dvb t2 κανει συχνα κολληματα με το παραμικρο και εχει κατα 20% χειροτερο σημα ... αυτος αν περασει αυτοκινητο, αεροπλανο (στα 2+ χιλ. υψος) λιγο η κεραια με τον αερα κουνισει ή βαλω κατι στην ιδια πριζα με την tv αμεσως κανει κολλημα η εικονα / ηχος και συνεχεια να κουναει η κεραια απο σημα χανει τελειως μεχρι να σταματησει ο αερας... ελπιζω η ferguson να το φτιαξει, θα τους γραψω ... γιατι αυτον εχω επανω λογo οτι εχει ειδος iptv / internet
edit ... μαλλον εβαλαν εξαμιλια πομπο γιατι 3 ωρες τωρα αλλο απο μικρο διαληψεις που κουναει η κεραια απο τον αερα δεν χαθηκε το σημα (εκτος απο τις διαληψεις του αερα) σαν απο σποραδικο ή διαδοση, παλι καποιες φορες παει επανω στο 81-88% μετα απο τοσες ωρες
edit 2 ... τα 3 αναλογικα και dvb t κανονικα επανω, αλλα αυτα τον αλλο μηνα κλεινουν στο νομο Αυλωνας ... ελπιζω συντομα να δω και dvb Τ2 και στο 23, 41,53 οπως ο DINOS7
Συγχώνευση: Παρ 2 Αυγ 2019, 16:03
με τον πιο δυσκολο δεκτη τωρα που στματαησε ο πολυς αερας τερμα ολα σε σημα καινουρια φωτο
Συγχώνευση: Παρ 2 Αυγ 2019, 17:01
στο συνδεσμο κατω
ενα μικρο δειγμα σε αρχειο TSV απο 4 καναλια σε dvb t2 mpeg 4 & 256 qam ... οπως το εγραψε ο edition proton t265 ... νομιζω παιζει ρολο που εχω τον edition σε 760 hd .... o vlc σε pc ... ή μερικοι δεκτες θα το παιξουν απ έυθειας στη μεγαλη tv σας να δειτε τυχον διαφορα αν γινει αποθηκευση στο σκληρο σας δισκο ... οι μικρο διαληψεις ειναι επειδη ο πολυ δυνατος αερας σημερα (πανω απο 34+ χιλ γραφει ο σταθμος του καιρου, φτανει και τα 45χιλ) κουναει την κεραια που μαλλον δεν ειναι 100% επανω τους ... για 30 μερες θα ειναι εκει το αρχειο
TV SAMPLE Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεedit 3 ... κατι πειραξαν ... τωρα χανω το dvb t καναλι 31 ... αυτο δεν το εχανα ποτε ... και εχει ανεβει σημα στο 39 dvb t2 οι διαληψεις λογο αερα ειναι πολυ πιο μικρες πλεον