Παιδια καλησπερα! Ειμαι ο Μανος, καινουργιος στην παρεα! Ως πολυ αρχαριος με θεματα δορυφορικων ληψεων κλπ θελω να ρωτησω κατι οποτε ας με συγχωρησουν οι mods αν ειναι ακυρο το μερος που εκανα το thread.
Πριν λιγο καιρο εβαλα cosmote tv αλλα απο οτι μου ειπε ενας φιλος και διαβασα και εγω μπορω να βαλω εξτρα μεχρι +200 ελευθερα καναλια. Σημερα καθισα λιγο να δω τι παιζει στον αποκωδικοποιητή ο οποιος ειναι ενας kaon ns2000. Βρηκα κατι ρυθμισεις οπου εκανα μια απλη αναζητηση σε εναν δορυφορο eutelsat 9b αν δεν κανω λαθος και μοθ εβγαλε 50 καναλια και καμια 20αρια ραδιοφωνικους σταθμους. Το ερωτημα μου ειναι υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει τα βηματα που πρεπει να ακολουθησει καποιος για να βαλει επιπλεον εξτρα καναλια γιατι εκτος και αν δεν ψαχνω εγω σωστα δεν βλεπω και μεγαλη ποικοιλια στον συγκεκριμενο δορυφορο ( δειξτε κατανοηση αν γραφω μπουρδες, ξερω ελαχιστα πραγματα!)? Επισης μπορω να ψαξω σε αλλους δορυφορους, πχ μου βγαζει αλλες δυο επιλογες για δορυφορο hotbird και astra αλλα οταν τους βαζω δεν βρισκουν τπτ. Πρεπει να κανω ρυθμιση απο την αρχη τελειως τον αποκωδικοποιητη για να πιασω αλλο δορυφορο η μπορω να λαμβανω απο δυο ταυτοχρονα πχ. Εγω πιο πολυ ψαχνω κανα αθλητικο ελευθερο, τπτ απο αυτα τα eurosport αν εχουν καποιο fta και κανα καλο τζαμπα xxx για τις κρυες νυκτες του χειμωνα γιατι αν περιμενεις να σε ζεστανει ο οτε με αυτο που εχει τζαμπα, θα παγωσεις...