Εννοεις μαλλον τα καναλια σε εμας ισως δεν βγουνε με hevc γιατι σκετοι δεκτες hevc υπαρχουν και στην επιγεια ληψη με hevc πχ ο edition proton t265, ariva 760i μεχρι 2Κ (1920Χ1080) και οι δυο ... αλλος παλι ο crypto redi 30ph κλπ ... αν οι σταθμοι εκπεμπουν σε hevc πιστευω μπορουν να αποσυμπιεσουν οι δεκτες (εφοσον οι δεκτες ειναι dvb t2) αν εχουν προτυπο τετοια μεθοδο
ο ariva 4K combo εχει με 4Κ & hevc, αλλα πρεπει να εχουμε πολυ μεγαλη οθονη για να κατλαβουμε το 4Κ και δεν νομιζω τα καναλια μας να πανε σε 4Κ, αλλα ποτε δεν ξερουμε μεχρι να αρχισουν dvb t2, μπορει καποιος να κανει καμια δοκιμη
Συγχώνευση: Παρ 31 Αυγ 2018, 02:20
Θα επερνα τον ariva 4k combo ... αλλα διαβασα σε Ελληνικο forum, οτι εκτος που ειναι αργος σε αλλαγη καναλιων επιγειας ληψης που εκει θα τον δουλευα για τωρα (στο δορυφορο ειναι οκ, δεν εχει τετοιο θεμα απο οτι διαβασα) του εκανε και σπασιματα εικονας στη επειγεια ληψη λογο της περιοχης του με αδυνατο σημα ...
βεβαια επειδη εχω αλλο μοντελο ariva (t265) αυτοι βλεπω θελουν να παιξουμε και με τον ενισχυτη ιστου για καλυτερη ληψη (δεν παει ο ενισχυτης με αυτα τερμα στο μεταβλητο db σηματος εξοδου, απο δικη μου εμπειρια με το ferguson, ακομα και σε περιοχη που ειμαι που τα καναλια χανονται) ... αλλα με αυτα τα δυο θεματα που διαβασα για τον ariva 4K, μεχρι να το σκεφτω ... εχασα την προσφορα στα 64 ευρω
ισως στην επομενη ευκαιρια για τον ariva, αν δεν παω σε σκετο android payer αφου ηδη μολις πηρα 2 dvb t2 hevc, οποτε και με σκετο player χωρις δεκτη (ειναι και ποιο φτηνος χωρις δεκτη) μαλλον ειμαι οκ