Μπράβο,τώρα είσαι ωραίος γιατί με έβαλες στο νόημα.
Πιάτο έχω,καλώδιο έχω,SDR έχω,για feeder θα προτιμήσω μια cantenna (ιδιοκατασκευή) παραμετροποιημένη στα 1420.
Πες μου τον στόχο και σου στέλνω όσα peak θέλεις σε e-mail
xaxaxaxaxaxa
Το SDR "φοραέι" το RT820T2 ; Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; Το peak θα είναι απεικόνιση μόνο στο γράφημα ή θα είναι και ηχητικό;
Ποιος είναι ο στόχος και καθε πόσο περνάει απο μπροστά μας,όπως και πως θα μεταφράζεται το peak στο γράφημα;Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά
του Peak τι θα συμπεραίνεις για τον στόχο;
Στα σχεδιά μου υπάρχει και η ιδεά κάποια στιγμή να μετατρέψω το πιάτο μου σε ραδιοτηλεσκόπιο τουλάχιστον για να πάρω μια αρχική γεύση με το αντικείμενο,ώστε αργότερα, αν μου αρέσει, να πάω πιο βαθιά αλλά το μεγάλο πρόβλημα μου είναι η κίνηση του πιάτου.
Τα πιάτα που χρησιμοποιούνται για δορυφορική λήψη είναι βαριά και δεν είναι είναι λειτουργικά για κίνησεις ραδιοτηλεσκοπίου
Μέχρι πόσα χρήματα δίνεις για ένα 3μετρο αν το έβρισκες μεταχειρισμένο; (Καινούργιο δεν το συζητώ είναι πανάκριβο)
Δώσε προσφορά κανα 50αρικο-100αρικο στα μέλη του φόρουμ ώστε να ψάξουν να σου βρουν μέσω γνωριμιών μεταχειρισμένα πιάτα σε προσιτή τιμή.
Αν δεν "λαδώσεις" δεν προκειται να σε βοηθήσει κανείς,διότι μόνος σου να πετύχεις μεγάλο πιάτο σε τιμή ευκαιρίας αν δεν γνωρίζεις ανθρώπους του σιναφιού είναι λίγο δύσκολο.
Τα κελεπούρια τα πετυχαίνεις απο γνωστούς-φίλους-μεσάζοντες και σπάνια σε αγγελίες.Πρέπει να είναι πολύ χαζός ο άλλος για να βάλει αγγελία
το δυομισάρι ή το τριάρι του σε εξευτελιστική τιμή