Αυτο το "σε ολη την Ευρωπη" με εκνευριζε οταν το διαβαζα πριν 20+ χρονια στον γερμανικο τυπο και βλεπω να συνηθιζεται και αλλου. Το επειδη λοιπον στη Τσεχια και Σλοβακια πιανει με μικρα πιατακια δεν σημαινει οτι βγαινει και στο Νοτιο Αιγαιο, τη Βορεια Σκανδιναβια η στον Καυκασο και τα Ουραλια οπου ειναι και τα γεωγραφικα συνορα της Ευρωπης.
Για ποια Ευρωπη μιλανε λοιπον....
Μην εκνευρίζεσαι Χρήστο από τον γερμανικό και τον τσέχικο δορυφορικό τύπο από την έκφραση των συντακτών «Όλη η Ευρώπη». Προσωπικά κατανοώ την χαρά αυτών των συντακτών όταν στον ενθουσιασμό τους για την δορυφορική λήψη σε πολύ μεγάλο μέρος της Ευρώπης αναφωνούν χαρούμενα «Όλη η Ευρώπη». Σίγουρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, από το Ακρωτήριο Νόρντκιν της Νορβηγίας (Βορράς) μέχρι την Γαύδο της Κρήτης (Νότος) και από τις Αζόρες τις Πορτογαλίας (Δύση) μέχρι τα Ουράλια Όρη της Ρωσίας (Ανατολή).
Δείξε Χρήστο καρτερικότητα απέναντι στους Γερμανούς και Τσέχους συντάκτες όπως αυτήν που έδειξες χρόνια πριν σε μένα όταν καρτερικά μου δίδαξες στα πρώτα μου δορυφορικά βήματα πώς να στήσω την πρώτη μου δορυφορική εγκατάσταση εδώ στην Τσεχία. Την μεγάλη σου βοήθεια που τότε μου προσέφερες ποτέ δεν την ξέχασα.
Πάντα φιλικά
Tasos.cz