... Δοκίμασε Τάσο και στον Αmiko να μας πεις.....
Μετά την ανακάλυψη των δωρεάν Ελληνικών καναλιών μέσα στο Ιντερνετ από την ιστοσελίδα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε και τον πρώτο μου ενθουσιασμό είπα να δοκιμάσω να παίξω τα κανάλια μέσω του δορυφορικού μου δέκτη AMIKO 8265+ για να μην δεσμεύω το λάπτοπ μου.
Ο δέκτης AMIKO 8265+ είναι αυτός εδώ: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΣυνέδεσα τον δέκτη μέσω θύρας ΕΤΗΕRΝΕΤ με το Ιντερνετ και διαπίστωσα ότι δουλεύει η εφαρμογή της Πρόγνωσης καιρού (εικόνα 1) και το Υoutube (εικόνα 2), δηλαδή σιγούρεψα οτι ο AMIKO 8265+ βλέπει το Ιντερνετ. Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΜάλιστα επιλέγοντας στο Υoutube το Sport και τον αγώνα LEVANDA-BARCELONA (εικονα3) είδα το βιντεάκι όπου η αγαπημένη μου BARCELONA συνέτριψε την LEVANDA εκτός έδρας με 0-5 (εικονα4)Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΤο πρόβλημα άρχισε όταν ήθελα να δω κάποιο ελληνικό κανάλι. Πήγα στις εφαρμογές και στο webtv (εικόνα 5) πληκτρολόγησα την δ/νση Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (εικόνα 6) αλλά πήρα το μήνυμα file not found (εικόνα 7). Δοκίμασα να φορτώσω το αρχείο android.m3u μέσω USB με την επιλογή Load WebTV List.m3u (κόκκινο πλήκτρο) αλλά πάλι πήρα μήνυμα file not found. Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Εγγραφείτε ή
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΤο πρόβλημα παραμένει είτε από τις ρυθμίσεις ETHERNET Setting ορίσω το DHCP ενεργό είτε ανενεργό.Σημειωτέον οι εφαρμογές "Πρόγνωση καιρού" και "YOUTUBE" δουλεύουνε χωρίς πρόβλημα είτε ορίσω το DHCP ενεργό είτε ανενεργό.
Που κάνω λάθος και ο δέκτης δεν βλέπει την ιστοσελίδα του καναλιού ούτε χειροκίνητα ούτε με USB μέσα από το αρχείο android.m3u?