Όταν όλα τα πανελλήνια κανάλια -κρατικά και ιδιωτικά- μπορεί να τα παρακολουθήσει o οποιοσδήποτε δωρεάν 24 ώρες το 24ωρο με το αυτούσιό τους πρόγραμμα, σε όλη την Ευρώπη και Μέση Ανατολή δορυφορικά μέσω HellaSat στις 39Ε και Eutelsat 3B στις 3.1Ε. Και μάλιστα όλα σε HD! Oπότε γιατί να πεδευόμαστε με το διαδίκτυο και εφαρμογές android που δεν ανοίγουν;
Ωρες ωρες με εσενα αναρωτιεμαι πριν μιλησεις δημοσια το σκεφτεσαι? Καταρχην η εφαρμογη greek tv ειναι για ολο το πλανητη, επισης υπαρχουν χωρες στην Ε.Ε. που δεν μπορεις να βαλεις ευκολα η και καθολου δορυφορικο πιατο π,χ, Γερμανια, Αυστρια.Kαι σε παρακαλω να σεβαστεις το κοπο μου, και τις προσπαθειες τοσο ετων που με σεβασμο προσπαθω αφιλοκερδος να προσφέρω στον αποδημο Ελληνισμο με τα οποια προβλημα περι πνευματικων δικαιωματων μια ενημερωση η μικρη ψυχαγωγια απο την μαμα πατριδα,και να ανακαλεσεις τις δημοσιες ανοησιες σου, απο σεβασμο ουτε καν διαφημισεις εβαλα και ερχεσαι και μου λες δεν ανοιγουν και δεν παιζουν και μπλα μπλα μπλα.
Συγχώνευση: Τρι 11 Ιαν 2022, 18:46
Τελικά βρήκα εφαρμογαρα που δουλευει σε android tvs! Λέγεται Greece TV & Radio και την δημιούργησε ο Antonio Dimitri. Φίλε Κόμη φοβερή η δουλειά σου αλλά οι δυνατοί παίκτες δεν αφήνουν εσένα και την ομάδα σου να μπείτε στο παιχνίδι
Οσον αφορα την συγκεκριμενη εφαρμογη ναι μεν παιζει αλλα ειναι μια μεγαλη απατη ειναι κλεψας του κλεψοντος, κλεβει ροες απο την λιστα μου, κλεβει stream απο αλλες πηγες και το επισης ειναι τιγκααααααααααα στην διαφημισεις.Και το κυριοτερο δεν ειναι Ελληνας.Αν εσενα σε εξυπηρετη δικαιωμα σου κανενα προβλημα.