Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ
  • Τρι 27 Μαΐ 2025, 21:37
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  (Αναγνώστηκε 241617 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος komhsgr

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2019
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Αγαπητέ komhsgr, θέλω καταρχήν να σ' ευχαριστήσω και πάλι για ό,τι προσφέρεις με το Greek TV. Παράλληλα, θέλω να σ' ενημερώσω ότι εκτός από το Kontra Channel, τελευταία δεν βλέπω να παίζει και η Σαμιακή Τηλεόραση (ΣΑΤ). Τέλος, έχει χαθεί εντελώς από τη λίστα καναλιών το ΑΡΤ του Καρατζαφέρη.

Edit: Το stream της Σαμιακής Τηλεόρασης δεν λειτουργεί γενικά.

Φιλε μου σε λεπτομερή έλεγχο που έκανα,    και το ΚΟΝΤΡΑ ΤV και το ΣΑΤ TV δουλευουν κανονικά,  η αληθεια ειναι οτι το bot μου δειχνει τελευταιες μερες διακοπες ροης απο το ΣΑΤ καταδιαστήματα ενα προβλημα που ειναι απο τον ιδιο το σταθμό. Το ΑΡΤ πηρε την αποφαση να παει σε τζαμπα ροη μεσω twitch tv.

Συγχώνευση: Τετ 18 Ιαν 2023, 18:42
Το link του ANT1 Plus πως και δεν το έχεις και στο Greek TV;

Αnt1 αν θυμάμαι καλά πρέπει να παίζει και σε αυτή την εφαρμογή.

Eιχα κατα το παρελθόν καταγγελιες απο ΑΝΤ1 ΚΥΠΡΟΥ και προσφτατα συστασεις απο Google για το ANT1 PLUS και αποφευγω να ασχολούμαι με τύπους που έχουν κοπρια στο μυαλό, ναι δεχομαι και σεβαομαι εχουν το προβλημα με το θεμα πνευματικών δικαιωματων, αλλα δεν μπορουν να κατανοησουν οτι ενα επαγγελματικο live streaming έχει τεραστια ποσοστα τηλεθέασης.