Δυστυχως δεν γνωριζω τιποτα για τον δεκτη σου. Μηπως σε καποιο φορουμ που ασχολειται αποκλειστικα η εστω περισσοτερο με μοντελα του κατασκευαστη αυτου θα μπορουσες να βρεις τη λυση;
Συγχώνευση: Σαβ 9 Μαρ 2019, 14:08
Μεσα στα τοσα προβληματα πρεπει να λεμε και τα καλα:
#SERVICE 4097:0:1:28:0:0:0:0:0:0:https%3a//alphalive-i.akamaihd.net/hls/live/682300/live/master.m3u8:ALPHA HD
#DESCRIPTION ALPHA HD
Προκειται μαλλον για το επισημο stream του Alpha TV.
Επειδη δεν εχω ουτε επιγεια ουτε δορυφορικη προσβαση στο καναλι αδυνατω να κανω συγκριση στην ποιοτητα εικονας και ηχου. Οσοι λοιπον μπορειτε ελεγξτε τα να μαθουμε και οι υπολοιπη για καποια πιθανη διαφορα.
Ειναι σαφως ενα απο τα λιγα που οποτε θες να το δεις παιζει και μαλιστα ικανοποιητικα. Στην καλη 32" μου (απο τα 2μ) φαινεται σαν ενα καλης ποιοτητας της καλωδιακης SD αν και 720p. Ουτε η γερμανικη ip το εμποδιζει ουτε παρατηρω να κοβεται ακομα και μετα απο ωρες. Επισης και η ροη του δειχνει να ειναι πραγματικα στα 25fps και οχι οπως καποια αλλα να χανονται αρκετα frames.
Επειτα ειναι εφικτο το download (με Internet Download Manager) εκπομπων του webtv τους που επισης βλεπω ανεβαινουν πλεον σε 720p.
Το μονο που μου λειπει ειναι ενα EPG. Μεχρι στιγμης ομως δεν εχω πετυχει κανενα stream να παρεχει αυτη τη υπηρεσια αν και πιστευω πως δεν ειναι δυσκολο να υλοποιηθει αρκει να θελουν οι σταθμοι.
Οποια γνωμη και να εχουμε για το υλικο που προβαλλει πρεπει να παραδεχτουμε οτι εδω καποιοι σχετικοι ασχοληθηκαν και αναρωτιεμαι εαν οντως ειναι θεμα κοστος η οχι.
Ευχομαι λοιπον να ακολουθησουν και αλλα καναλια αυτο το παραδειγμα.