Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ
  • Πεμ 8 Μαΐ 2025, 17:29
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  (Αναγνώστηκε 232760 φορές)

komhsgr και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος komhsgr

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2019
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η δορυφορική λήψη (τουλάχιστον για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Νότιο Αφρική) παραμένει ο πιο αξιόπιστος και σίγουρος τρόπος θέασης των πανελληνίων  τηλεοπτικών καναλιών εκτός ελληνικών συνόρων. Δυστυχώς υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις όπως του φίλου deepbluesky από τη Στουτγάρδη όπου η έγκατασταση δορυφορικών πιάτων είναι δύσκολη έως ανέφικτη, και η μόνη επιλογή είναι το ίντερνετ με τα  όποια μειονεκτήματά του.

Κοινός μας επαναλαμβάνεις τα ιδια και τα ίδια, οποτε κάτσε εσυ και κάνε zapping απο Hellas tv και άσε την εφαργογή μου και τι κάθε εφαρμογή να κάνει την δουλειά της, αυτά μπορούμε αυτά σας δίνουμε. προσωπικα ετοιμάζω κάτι καλό για τους Ελληνες του εξωτερικού.
  Οσον αφορά την εφαρμογη μου για android tv σου έχω πει απειρες φορές το τροπο εγκατάστασης αλλα εσυ δενννννν.  Το πότε θα ανέβει δε το γνωρίζω σε android tv γιατί ειμαι απο αυτούς που οταν κάνω update θέλω να ειναι ολα τελεια 100%.