@Kalos:
Καταρχην σ' ευχαριστω για την λυση της αναπαραγωγης των twitch livestreams. Εδω σε SF4008 και OpenATV 6.3 παιζουν μετα την αντιγραφη των αρχειων.
Επισης παιζει και το Rise TV ομως καθε φορα που το ανοιγεις τα ιδια δηλαδη δεν εχει καμια σχεση με το livestream Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΑπορω αν υπαρχει κατι και για το Lepanto που δουλευει πλεον με flowplayer plugin το οποιο δεν ειδα να υπαρχει ως py.
Το μεγαλυτερο προβλημα ομως παραμενει το γεγονος που αλλαζουν συνεχεια τη διευθυνση πολλα σε youtube και dailymotion και απορω εαν καποιος θα μπορουσε να λυσει το θεμα ωστε να μην χρειαζεται καθημερινα να ψαχνουμε για το σωστο link. Σε συζητηση του OpenATV Forum καποιος μου εγραψε πως σε Dreambox τουλαχιστον δεν υπαρχει τετοιο θεμα οσον αφορα τα youtube livestreams επομενως θελω να πιστευω πως οσοι εχουν τις γνωσεις θα μπορουσαν να φτιαξουν κατι αναλογο και για τους υπολοιπους Ε² δεκτες. Δυστυχως ουτε εχω τις γνωσεις, ουτε το χρονο, ουτε μ' αφηνει η δουλεια μου το αναλογο κουραγιο να ασχολουμαι.