Η καλύτερη λύση είναι η ελεύθερη δορυφορική μετάδοση και όχι το διαδύκτιο με την κάκιστη εικόνα και τα πολλά προβλήματα. Ελλάδα και Κύπρος έχουν το δικό τους δορυφόρο με απεριόριστες δυνατότητες. Ας το εκμεταλλευτούμε επιτέλους...
Σεβαστη η αποψη σου Σαββα αλλα εισαι εκτος θεματος, καταρχην υπαρχει ηδη ελευθερη δορυφορικη μετάδοση απο τις 3.1ΕΕπισης να σου αναφέρω οτι Ελλαδα και Κυπρο δεν εχουν κανεναν δικο τους δορυφορο, ο HELLAS SAT πουληθηκε εδω και χρονια σε Αραβες και το μονο που εμεινε ειναι καποια χωριτηκοτα σε 3-4 αναμεταδοτες. Τον ενα ηδη τον χειριζεται ο Ελληνικος στρατος και το υπουργειο παιδειας και προσφατα ξεκινησε εκπομπες η ΕΡΤ οπου θα μετακομισει απο 3.1Ε στις 39Ε κατι που κατα την γνωμη μου θα δημιουργησει σοβαρα προβληματα στην ελευθερη δορυφορικη θεαση.Οπότε αγαπητε μου Σαββα δεν εχουμε να εκμεταλευτουμε απολυτος τιποτα απο εκει.Επισης να σου επισημανω οτι πολλοι Ελληνες του εξωτερικου δια του νομου σε καποιες χωρες δε μπορουν να εγκαταστησουν δορυφορικη κεραια οποτε ειναι καλο να σεβαστουμε την μεταδοση μέσο διαδυκτιου.
Συγχώνευση: Τρι 8 Ιαν 2019, 18:34
καλως τον και δω
εσεις δεν εχετε με τον σαμαντα και την εφαρμογη για κινητα και ταμπελτ το greek tv?
Ειμαι εγω ο Samantas5855 επισης συνεργάζεται ο Twilight απο το repo ALIVE TV για το kobi και 2-3 αλλα ατομα με το τροπο τους.