Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ
  • Πεμ 12 Ιουν 2025, 22:39
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  (Αναγνώστηκε 256118 φορές)

Labros Spyrou, eliascomtest, Ilias_, GreekTVSeries, VasilisSat, jimgate07, Extacytv, Satmanic (+ 1 κρυφοί) και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kalos

  • Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2020
  • Μηνύματα: 56
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Ωπα περιορισμενη RAM λες;
Δεν το εχω σκεφτει να τελειωνει και να μην την αδειαζει το image απο μονο του.

Στον SF4008 τον οποιο δουλευω εχουμε το θεμα οπου απο τα 1GB μονο ενα ελαχιστο μερος ειναι διαθεσιμο. Δε θυμαμαι ποιοι λογοι ειχαν ειπωθει απο την Octagon (νομιζω το driver το περιοριζει και δεν υπαρχει ελπιδα να ασχοληθουν αλλο) αλλα ισως η ενεργοποιηση ενος swap file θα βοηθουσε. Θα το δοκιμασω αυτο.

Το να αλλαξω image κομματι δυσκολο καθως το GlamourAuraFHD skin δεν το αλλαζω με κανενα πια.

Σ' ευχαριστω για την υπενθυμηση.

Υ.Γ.: Μηπως γνωριζεις επισης γιατι η ανταποκριση σε καθε image, ειδικα στο OpenATV που ειναι πολυ βαρυ, με το καιρο να γινεται ολο και πιο σιγανη;
Δηλαδη οσο περισσοτερος καιρος περνα απο την εγκατασταση του image τοσο και πιο βαρυ γινεται.


Ναι φίλε για ram λέω. Είναι υπερφορτωμένο λογισμικό από όσο γνωρίζω καθώς έχει πολλά πράγματα μέσα προσθετά κτλ. Το ότι γίνεται και πιο σιγανό νομίζω έχει να κάνει με της αναβαθμίσεις που κατεβάζει κάθε φορά στα πακέτα που αφορούν το λογισμικό.


Για το δέκτη σου από όσο ξέρω δεν έχει επίσημο openpli. Κάποιος έχει φτιάξει homebild αν θέλεις μπορείς να κοιτάξεις στον παρακάτω σύνδεσμο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (openpli6)


 


* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/06/2025 (21:04)
* Απ: ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ SATLEO FORUM  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Όροι χρήσης 12/06/2025 (15:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/06/2025 (10:53)
* Απ: AGCOM Ιταλια: Να διασφαλιστεί η πρόσβαση στην παραδοσιακή ραδιοφωνία FM και DAB+  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 10/06/2025 (14:02)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/06/2025 (11:59)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/06/2025 (11:26)
* Απ: AGCOM Ιταλια: Να διασφαλιστεί η πρόσβαση στην παραδοσιακή ραδιοφωνία FM και DAB+  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 10/06/2025 (00:38)
* Απ: AGCOM Ιταλια: Να διασφαλιστεί η πρόσβαση στην παραδοσιακή ραδιοφωνία FM και DAB+  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 09/06/2025 (19:01)