Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ
  • Κυρ 15 Ιουν 2025, 10:46
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  (Αναγνώστηκε 257836 φορές)

pythvenn, jimgate07, GreekTVSeries (+ 1 κρυφοί) και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος deepbluesky

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Stuttgart (48.79N/9.19E)
Μου λετε πως δε παιζουν αυτες οι συσκευες τα youtube streams, οποτε τι να ζηταμε για dailymotion, vimeo, twitch κλπ.
Εγω απλα ηθελα να μαθω αν αξιζει αποκλειστικα και μονο για τα streams να προμηθευτει κανεις επιπλεον Android η αλλο box αντι να τα παιζει απο τον Ε² δεκτη του η μηπως το καλυτερο ειναι να ορισουμε εναν HTPC με Kodi η αλλο software για την αναπαραγωγη αυτων.

Υ.Γ.: Το να περασω στο κινητο μου, ενα Xiaomi Redmi Note 4 το OTT Navigator IPTV δυστυχως δεν θα με βοηθησει καθως το Mirroring δεν ειναι οτι καλυτερο λογω της TV μου που κολλαει. Αλλη Android συσκευη δεν εχω και μ' ενδιαφερει να βλεπω σε TV και οχι σε οθονιτσα. Περαν αυτου η εναλλαγη καναλιων πρεπει να γινεται με το κλασσικο τροπο με τηλεκοντρολ και οχι ανοιγοκλεινωντας εφαρμογες και μπαινοντας σε υπομενου. Εδω πραγματικα το Ε² το θεωρω πολυ βολικο.
Octagon SF8008, Dreambox One, Octagon SF4008, Vu+ Solo²
TBS 6220, Technotrend S2-1600
Edision OPTI-Combo DVB-T2/C, Terratec T-Stick+
Panasonic TX-43HXX979, Sony KDL32W656A