θα ηθελα να ζητησω εκ τον προτερων συγνωμη απο του διαχειριστες αλλα θα ηθελα να μοιραστω ενα προβληματισμο μου, που εχω το τελευταιο διαστημα.Σαν διαχειριστης της εφαρμογης greek tv στα τοσα χρονια που ασχολουμαι ουδεποτε και αν μου ζητηθηκε απο καποιον να προσθεσω ενα καναλι δεν του το αρνηθηκα, η ιδεα της εφαρμογης εχει σκοπο την ενημερωση και ψυχαγωγια του αποδημου Ελληνισμου. Προ ημερων δεχτηκα ενα email απο καποιον μελος της Ε.Σ.Υ. για την προσθηκη του σταθμου ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤVO εν λογο σταθμος ανηκει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και επειδη κατα την γνωμη μου θεωρω οτι ειναι μεσο διασπορας ψευδων ειδησεων και προπαγανδας και βρεθηκα σε δυσκολη θεση και για πρωτη φορα αρνηθηκα να προσθεσω καναλι με αποτελεσμα εδω και μερες να δεχομαι απειλιτικα μυνηματα περι μυνησεων και δουλος του συστηματος και μπλα μπλα. Τις παραπανω απειλες δε με τρομαζουν απλα θα ηθελα να μοιραστω τις σκεψεις μου μαζι σας και να μου πειτε αν πηρα τη σωστη αποφαση. Και παλι συγνωμη στους διαχειριστες για το καπως ολιγον off topic θεμα απλα θα ηθελα και τις αποψεις των φιλων ευχαριστω