0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΠαιδιά μην ξεχνάτε και την ραδιοφωνική λίστα που την έφερε ο φίλος music_1896.Θυμίζω ότι είναι αυτή εδώ: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΓια τους λάτρεις του ραδιόφωνου (μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ) η ραδιοφωνική αυτή λίστα παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον.Βέβαια η λίστα όπως δόθηκε είναι αρκετά παλιά, αλλά άνετα μπορεί να την τροποποιήσετε με το πρόγραμμα VLC.Στην αρχική λίστα εμφανίστηκαν 483 ραδιοφωνικά κανάλια. Με το που άνοιξα την λίστα πολλά από τα αναφερόμενα ράδια έπαυσαν πια να παίζουνε, όποτε την λίστα την ξεκαθάρισα με το VLC και τώρα έχω την τελική λίστα με 195 ραδιοφωνικά κανάλια από όλα τα μέρη της Ελλάδος και για όλα τα γούστα. 195 ελληνικά ραδιοφωνικά κανάλια είναι υπεραρκετά.Το ραδιόφωνο δεν κουράζει όπως η τηλεόραση, μπορεί να παίζει ώρες ολόκληρες ενώ ασχολείστε με άλλα πράγματα. Ακούγοντας το ελληνικό ραδιόφωνο αποκτήσαμε άλλη μια δυνατότητα να είμαστε εμείς οι ξενιτεμένοι ακόμη πιο κοντά την Μητέρα ΠατρίδαΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε