Το ZDF θα παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του '90
  • Παρ 25 Απρ 2025, 18:36
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Το ZDF θα παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του '90  (Αναγνώστηκε 364 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tasos.cz

  • Sat Historian
  • SatLeo Legend
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2018
  • Τόπος: Τσεχία
  • Μηνύματα: 2002
  • dum spiro spero

Το  ZDF θα παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του '90


Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε



Η γερμανική δημόσια ραδιοτηλεόραση ZDF έχει προετοιμάσει για τις πρώτες ώρες του Νέου Έτους 2019 ειδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα  «Die ZDF-Kultnacht», το οποίο θα επικεντρωθεί στις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του '90.

 
Οι θεατές του ZDF μπορούν να προσβλέπουν στις μεγαλύτερες επιτυχίες των καλλιτεχνών από τη δεκαετία του 1990. Μεταξύ άλλων, δεν θα λείπουνε οι  Michael Jackson, a-ha, Whitney Houston, Backstreet Boys, Ace of Base, *NSYNC, Sarah Brightman & Andrea Bocelli, Cher, Echt, Eiffel 65, Take That, PUR, No Mercy, Lou Bega, Torfrock, East 17, Fool's Garden, Sasha και πολλοί άλλοι.


Τα 180 λεπτά ειδικού μουσικού προγράμματος  «Die ZDF-Kultnacht» θα προσφέρουν στους τηλεθεατές μια ποικιλία από μουσικά είδη – όπως το ροκ,  eurodance, latino pop, techno, hip hop και άλλα.


Οι επιτυχίες όπως "What Is Love", "Mr. Vain" ,  "Barbie Girl" ήταν από τα πιο αγαπημένα τραγούδια. Στη δεκαετία του '90, δεν θα μπορούσαν να λείπουνε οι μπαλάντες όπως  "My Heart Will Go On" από την  Celine Dions και το «Time To Say Goodbye» από την Sarah Brightman και Andrea Bocelli ή «Wind Of Change» από το συγκρότημα Scorpions.


Το ειδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα  «Die ZDF-Kultnacht» θα το μεταδώσει  το ZDF τη νύχτα στις 1.1.2019 στις 0:35 ώρα Κεντρικής Ευρώπης.




Πηγή: Parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz :headset

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

  • SatLeo Legend
  • *****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
  • Μηνύματα: 1419
θα είναι ένα φοβερό πρόγραμμα, όπως πολλά από άλλες χρονιές που έχουν ανέβει και στο utube.
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

  • Satleo Maniac
  • ****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
  • Μηνύματα: 888
Υπέροχα νέα! Έχω συνδέσει το Gibertini OP100L κατευθείαν στην LG τηλεόρασή μου, και πιάνω άψογα τα FTA του ASTRA 19.2°E.
Απ'οτι βλέπω θα έχει και 90's Eurodance, που ήταν ένα 90's dance μουσικό είδος που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη (και στην Ελλάδα φυσικά) εκεί προς τα μέσα της δεκαετίας του 90'. Επίσης και εγώ έπαιζα στην εκπομπή μου μόνο 90's eurodance/happy hardcore εκείνη την εποχή (αν και πιτσιρικάς τότε) σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της Κορινθίας..

"Το ειδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα  «Die ZDF-Kultnacht» θα το μεταδώσει  το ZDF τη νύχτα στις 1.1.2019 στις 0:35 ώρα Κεντρικής Ευρώπης."

'Αρα κατα τις 01:30 θα παίξει η εκπομπή στην Ελλάδα..
ΟΚ, tasos.cz, ευχαριστούμε για την ενημέρωση!  :thumbup: :headset

Αποσυνδεδεμένος tasos.cz

  • Sat Historian
  • SatLeo Legend
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2018
  • Τόπος: Τσεχία
  • Μηνύματα: 2002
  • dum spiro spero

to hercoulis
to D_Satellite


Η χαρά σας πατριώτες ειναι και δική μου χαρά  :cheer
Τάσος απο Τσεχία
Tasos.cz  :headset