Η άποψή μου είναι , ότι καλά κάνει το ONE Channel και εκπέμπει σε δοκιμαστική φάση μέσω ίντερνετ (YouTube). Πλέον το ΥouΤube έχει εξελιχθεί αρκετά, και επίσης αυτός είναι και ένας έξυπνος τροπος ώστε ο κόσμος να μάθει το κανάλι του ONE Channel στο YouTube, και να κάνουν και εγγραφή στο κανάλι YouTube του καναλιού. Επίσης με αυτόν τον τρόπο, αργότερα οι παρουσιαστές θα είναι πολύ πιο έμπειροι όταν το κανάλι θα ξεκινήσει την πανελλαδική μετάδοση. Επίσης μιλάμε για έναν καινούργιο σταθμό, οπότε τα μηχανήματα θα είναι καινούργια τελευταίας τεχνολογίας και όλα ψηφιακά, οπότε πιστεύω όταν θα πάρει την άδεια, θα το δούμε και μέσα απο το δεύτερο πακέτο των HD καναλιών της Digea.
Επίσης ο arva μάλλον έχει δικιο σε αυτό που γράφει, αλλά ας πούμε ότι το ΟΝΕ Channel έβγαινε αναμετάδοση μέσα απο κάποιο περιφερειακό κανάλι της Αττικής, αυτό που θα βλέπαμε θα ήταν σίγουρα ΟΚ? Εγώ νομίζω ότι θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην ποιότητα εικόνας (κάποια μικρή αλλοίωση στην εικόνα, ελαφριά θολούρα, κτλ) αν π.χ. ένας σταθμός έχει καινούργια ψηφιακά συστήματα, και ο άλλος παλιά μηχανήματα, άσε που τα λογότυπα δεν θα μπορούσαν να είναι και τα δύο μαζί, και γενικά δεν θα ήταν και ότι καλύτερο..
Οπότε καλύτερα ο σταθμός να ξεκινήσει κατευθείαν πανελλαδικά όταν θα πάρει την άδεια, και αφού μιλάμε για έναν καινούργιο σταθμό με σύγχρονα μηχανήματα, τότε σίγουρα θα κάνει καλή εντύπωση στην ποιότητα εικόνας, όπως και το OPEN που είναι ένα καινούργιο κανάλι, και ακόμα και σε SD παίζει ικανοποιητικά..