Ο Eutelsat επέλεξε τους παρόχους υποδομών εδάφους για τον KONNECTΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΟ γαλλικός δορυφορικός φορέας εκμετάλλευσης Eutelsat επέλεξε τους παρόχους υποδομής εδάφους για τον μελλοντικό δορυφόρο KONNECT και τις σχετικές ευρυζωνικές υπηρεσίες. Η General Dynamics SATCOM Technologies επελέγη για την παροχή και ανάπτυξη επτά κεραιών.
Η Hughes Network Systems (HUGHES) θα παρέχει το σύστημα επίγειου δικτύου JUPITER.
Με χωρητικότητα 75 Gbsps ο δορυφόρος KONNECT θα είναι η νέα γενιά δορυφόρου πολλαπλών δεσμών που θα εκτοξευτεί στο τέλος του παρόντος έτους. Ο πλήρως ηλεκτρικός δορυφόρος θα διατεθεί στο εμπόριο κατά το 2020 και θα παρέχει ευρυζωνικό διαδίκτυο σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη και την Αφρική.
Η λύση της General Dynamics SATCOM Technologis θα παρέχει επτά κεραίες εννέα μέτρων για την υποστήριξη λειτουργίας μεταξύ του δορυφόρου και του επίγειου δικτύου του και θα εξασφαλίσει έτσι την καλύτερη απόδοση στην τάξη του και ταχύτητα εφαρμογής της καλύτερης οικονομικά απόδοσης
Ο μακροπρόθεσμος εταίρος του Eutelsat η εταιρία Hughes που είναι παγκόσμιος ηγέτης στα δορυφορικά ευρυζωνικά δίκτυα και υπηρεσίες, θα παρέχει την πλατφόρμα Jupiter για το επίγειο δίκτυο KONNECT, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών και νέας γενιάς τερματικών που αποτελείται από κεραία 75 cm, την μονάδα πομπού / δέκτη και μόντεμ.
Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz