Η 11605 H στις 45West τερματίζει στον δέκτη στα 20db, στο πεδιόμετρο φτάνει και 21,5db
Εγώ βγάζω γύρω στα 16db,άρα οι τιμές που μας δίνεις παραπέμπουν σε σωστά κεντραρισμένο πιάτο.Συνεπώς,εγώ όταν θα μπω στην διαδικασία
να κάνω λήψη της KU band του 47,5 west δεν θα μπορέσω να πιάσω καμιά συχνότητα,δεδομένου οτι εσύ μπόρεσες να λάβεις με το ζόρι δυο συχνότητες.Με απλά λογάκια δεν θα τον βλέπω καν.
Μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορώ να κάνω λήψη αυτή την στιγμή τον 47,5west με 1,4m πιάτο πολύ δε περισσότερο με 2,4m όταν κάποτε
τον έβγαζα με 1m πιάτο.Σε 10-15 ημερουλες η "νεκροψία" θα δώσει τις απαντήσεις και θα μου επισημάνει ποιος στο καλό ήταν αυτός ο δορυφόρος που έκανα printscreen της σάρωσης της και τον σημείωσα ως 47,5 west
Συγχώνευση: Κυρ 8 Σεπ 2019, 02:01
Θυμάται κανείς να μου πει αν στις 50 west υπήρχε ενεργός δορυφόρος μέχρι και τον Μάρτιο του 2019;Έχω ένα printscreen με ονομασία 50 west.Αυτή την στιγμή δεν βρίσκω π.χ. στο Flysat δορυφόρο στις 50 west
Επίσης έχω βρει το εξής
Intelsat 29e, also known as IS-29e was a high throughput geostationary communications satellite designed and manufactured by Boeing on the BSS-702MP platform.[3][4] It is the first satellite of the EpicNG service, and covers North America and Latin America from the 50° West longitude, where it replaced Intelsat 1R
On April 7, 2019, the propulsion system of Intelsat 29e developed a fuel leak. Service to customers was interrupted, and communication with the satellite intermittent.[29] On April 8, 2019, the ground telescopes of ExoAnalytic Solutions spotted debris around Intelsat 29e. IS-29e is currently tumbling and drifting to the east.[30] Intelsat issued a statement declaring the satellite a total loss on April 18, 2019.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΤο printscreen απο την σάρωση
Συγχώνευση: Κυρ 8 Σεπ 2019, 02:01
Όντως υπήρχε
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε