Είπα ότι δεν έχω ορατότητα στις 47,5W που σημαίνει ότι ίσως το μισό πιάτο μου να βλέπει τον δορυφόρο και εκεί να οφείλονται τα χαμηλά σήματα, είμαι σίγουρος ότι κάτι θα κατεβάσεις φίλε pireli.
Μέχρι να έχω αποτελέσματα και αναφορά λήψης,πιάσε τον 47.5,πάρε το πεδιόμετρο και κούνησε το παράκεντρο lnb σου με το οποίο κάνεις λήψη αριστερά-δεξιά,πάνω-κάτω,μέσα-έξω,μέσα-έξω με κλίση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά
Συγχώνευση: Δευ 9 Σεπ 2019, 00:31
40 W.....τι σηματα κατεβαζετε σε c-band?
δεν ειδα πανω απο 10-12 db...σε 240 τοτε που εβαλα το c lnb .....κι μου ειχαν πει.....αν δεν κανω λαθος οτι εβγαινε ευκολα παλιά κι εχει ενδιαφεροντα καναλια!!!!
αυτο ηταν που με απογοητευσε ποιό πολυ ....αντε να βρεις μετα σε φιντ 9-10 db που θελει για να παιξουν....
Έχεις εντάξει δυο πράγματα σε ένα τσουβάλι.Άλλο πράγμα η ευκολία λήψης της C-band του 40.5 west ή του 47.5 ή του 55.5 και άλλο πράγμα η λήψη feed σε αυτούς τους δορυφόρους.
Ο 40.5 west στην δέσμη east μας "βρέχει" με την ίδια ποσότητα σήματος με την east του 47.5west 38-39dBW.Οπότε η λήψη της c-band του 47.5west θα είναι παρόμοια με τον 40.5 west
Τι feed έχουν αυτοί οι δορυφόροι που σε καίει τόσο πολύ η λήψη τους; Έχουν μεγάλη-καθημερινή δραστηριότητα σε feed ή στην χάση και στην φέξη μπορεί να πετύχεις κανα 2-3 feed άξια ή ανάξια λόγου;