το ιδιο λεμε!!!!το ξαναλεω!!! αλλο η ληψη φιντ κι αλλο καναλιων...δεν ταχω μπερδεψει....
ΜΟΝΟ φιντ βλεπω απο τα πιατακια μ!!!
κι επειδη δεν βγαζουν ολοι οι δορυφοροι φιντ ΤΟ ΨΑΧΝΩ!!!
οταν δω τον μεγα Στανλευ να ποσταρει συχνα απο 47.5 ,τοτε ειναι μια θεση που πρεπει να την ψαξω!!!εχω καποια θεματακια θα τα φτιαξω πιστευω κι θα εχω ληψη!!!κατ αρχην να παει το ακτουετορ το πιατο στη θεση!!!μετα ισως μπουν τα φτερα στο 240 κι γινει σωστο 3μετρο....
ρωτησα για 40 αλλα η θεωρητικη απαντηση σου δεν με βοηθησε....
Βρεχει θεωρητικα ιδιο σημα ετσι?αρα μου λες να μην ψαξω για 47.5....αφου ειχα χαμηλα σε 40....ναι?
ενα φιντ σαρεσει εσενα αλλο αρεσει σε μενα!!!!ταυτοχρονα παιζουν 150 φιντ!!!αδυνατο να τα δω ολα!!!
το θεμα ειναι αν μπορω να εχω ΛΗΨΗ!!!ΑΥΤΟ μετραει σε μενα!!!!
Δεν είπα πως τα μπέρδεψες.Ήθελα να πω,πως αν δεν έχει δουλέψει κάποιος στην πράξη την λήψη feed στους συγκεκριμένους δορυφόρους τότε κανείς δεν μπορεί να σου πει με τι διάμετρο πιάτο
θα μπορέσεις να τα πιάσεις και αν τα πιάσεις.Για λήψη των σταθερών συχνοτήτων μπορεί να γίνει εύκολα η εκτίμηση,για λήψη Feed τσου!Feed με Feed έχει διαφορά.Άλλα Feed μπορεί να βγαίνουν εύκολα,άλλα μπορεί να βγαίνουν δύσκολα.Μόνο η πράξη μπορεί να σου δώσει απαντήσεις
Δεν είπα να μην ψάξεις για 47.5.Ίσα ίσα που εγώ είμαι της άποψης να ψάξεις σε πρώτη φάση να δεις μεχρι ποιον δορυφόρο μπορεί να φτάσει η λήψη σου.Να δεις αν μπορείς να βγάλεις τον 55,5west,μετά να δεις αν μπορεις να βγάλεις τον 47.5west.Αφού τους βγάλεις τότε να ξεκινήσεις τις δοκιμές λήψης,να δεις τις συχνότητες που σου έρχονται,να δεις πόσα feed μπορείς να βγάλεις και πάει λέγοντας
Επίσης,γνωρίζουμε αν γίνεται διαχωρισμός των δεσμών στην εκπομπή feed;Υπάρχουν feed που τα στέλνουν στην δέσμη της Αμερικής και feed
που τα στέλνουν μόνο στην ευρωπαική δέσμη ή όταν εκπέμπεται ένα Feed το στέλνουν και στις δυο δέσμες;
Ο Στανλευ δεν έχει κανα ε-μαιλ να του στείλεις τις απορίες σου,δεν συχνάζει σε κανα φόρουμ;