0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια προσεχετε οταν παιρνετε καινουριο πιατο. αυτος που σου το πουλησε θα σου ειπε οτι ειναι 1μ ενω αν το μετρησεις θα ναι πχ 90Χ100. οταν λεμε οτι ενα πιατο ειναι 1μ η μικροτερη διασταση ειναι 1μ. πχ εμενα η διασταση ειναι 85Χ90 θεωρειται 85αριασχολιαστος ο δεκτης τι μαρκα ειναι ολα αυτα τα ali chip μηχανηματα για τον Αραχθο ειναιτεσπα τα καναλια ολα ειναι SD κανενα HD αλλα ο αμικο μαλλον τα λεει HD γιατι ειναι σε MPEG4. αυτα ειναι σφαλματα δεκτων δεκαετιας οπως πχ ενας vantage 8000 που χε ενας φιλος μου καποτε. δες αν παιρνει χειροκινητα τα μπισκοτα ή με καποιο update θα στα παιξει τα καναλια
Σάββα όπως τα λέει ο Νεκτάριος.Απο τα κανάλια της DIGEA δεν υπάρχει κανένα σε δορυφόρο. Μην μπερδεύεσαι με την ΕΡΤ.Τα κανάλια είναι στις συχνότητες 12702 & 12720 μοιρασμένα και στην 12737 όλα μαζί.Για να δεις το MEGA ή θα βρεις νεότερο λογισμικό ή θα το περάσεις χειροκίνητα απο το μενού.
O Σάββας αναφέρεται στο δικό μου post.Nαι ξέχασα να γράψω το HD.
Μην μιλαμε για HD απο τον δορυφορο αυτον προς το παρον.Τα SD με το ζορι τα βλεπουμε.Βρεχει στην Ελλαδα η μαυρα συννεφα ,0 σημα εμεις στην Ευρωπη.Βρεχει στην Ευρωπη..παπαλα.Βλεπω κατι Αραβικα Συριακα καναλια με 10_12 db σημα κι αναρωτιεμαι τι φταιει.Σιγουρα οχι τοσο ο δορυφορος.Αντιστοιχο το προβλημμα με το το χαμηλο σημα των καναλλιων της ΕΡΤ στον ΗELLAS SAT.Αρα;
Ενα θα πω, απο την μια δε βάζετε το χέρι στην τσέπη , απο την αλλη προσπαθητε με κονσερβοκουτια και πιατα και κατσαρολες και απαιτητε απο πανω και φταινε οι αλλοι. SAT USER αν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις βαλε το χερι στην τσέπη βαλε συνδρομιτικη τηλεόραση και εκει να απαιτεις. Και ναι πρεπει να τους λες και ευχαριστω που εστω και με αυτο το τροπο βλέπεις τα οποια κανάλια.Ας σοβαρευτουμε επιτέλους πριν απο καιρο ζητησε την συμβουλη μας καποιος τι πιατο να παρει για Κυπρο, του ειπα 1μ αααα ειναι ακριβο ααα ετσι ααα αλλιως πηγε εβαλε 85αρι και έχει οριακο σήμα. Ξαναεπαναλβανω λοιπον ειναι feed σημα τροφοδοσιας αν δε κατανοητε καποια πραγματα και προσπαθητε με σαλια και με κολλες να κανετε δουλεια δε σας φταιει κανεις.
Σαββα πριν 1 μηνα ακριβως ενας Κυπριος με πλησιασε και μου ζητησε την γνωμη μου για Κυπρο για τα καναλια DIGEA , απο τεχνικης αποψης του ειπα 1 μετρο πιατο και να πάρει δέκτη που να έχει την δυνατοτητα για οποιαδιποτε μελλοντικη αλλαγη. Ο ανθρωπος τα εσταξε ασχημα συν μαστορα για την εγκατάσταση και γυρισε και μου ειπε, καλα γιατι δε μου είπες οτι έχουν το ιδιο προγραμμα με τα Κυπριακα!!!! Δεν έχω κατι με εσενα προσωπικα απλα στην ολη κατασταση δεν ξερουν τι θελουν μερικοι.
Το ίδιο θέμα το έχω αναφέρει και γω στο forum το αντιμετώπιζα το Σεπτέμβριο Οκτώβριο και μου λέγανε ότι ο ήλιος εκείνη την περίοδο τις συγκεκριμένες ώρες το μεσημέρι έκανε σκιά στο δορυφόρο.Εγω ήμουνα με δέκτη edision και ενώ το σήμα και σε μένα στην 12702 ητανε 72-75,ξαφνικά απ της 1 το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα πήγαινε στο μπατο,αλλά αυτό το έκανε περισσότερο τα σαββατοκυριακα τις καθημερινές νομίζω δεν το έκανε.Κι έτσι επειδή μου σπάσανε τα νεύρα έβαλα cosmote tv να τελειώνει η φασαρία
12737Η και ησυχαζετε