Σαββα πριν 1 μηνα ακριβως ενας Κυπριος με πλησιασε και μου ζητησε την γνωμη μου για Κυπρο για τα καναλια DIGEA , απο τεχνικης αποψης του ειπα 1 μετρο πιατο και να πάρει δέκτη που να έχει την δυνατοτητα για οποιαδιποτε μελλοντικη αλλαγη. Ο ανθρωπος τα εσταξε ασχημα συν μαστορα για την εγκατάσταση και γυρισε και μου ειπε, καλα γιατι δε μου είπες οτι έχουν το ιδιο προγραμμα με τα Κυπριακα!!!! Δεν έχω κατι με εσενα προσωπικα απλα στην ολη κατασταση δεν ξερουν τι θελουν μερικοι.
Προφανώς μιλά για τα κανάλια ΑLPHΑ και ΑΝΤ1 που πουλούν μεγάλο μέρος του προγράμματός τους στα αντίστοιχα κυπριακά. Επίσης μεγάλο μέρος του προγράμματος του OPEN BEYOND έχει αγοράσει το κυπριακό OMEGA, όπως το ίδιο συμβαίνει και με το SIGMA που αγόρασε προγράμματα του ΣΚΑΪ.'Επρεπε να το γνωρίζει αυτό... Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα κανάλια της ΕΡΤ στο HELLASAT, που είναι και σε HD, αλλά έχουν και πολύ πιο ισχυρό σήμα από αυτά της DIGEA.
Συγχώνευση: Τρι 29 Δεκ 2020, 17:52
Και στα 2 mux της Digea από χτες δεν εμφανίζονται οι πληροφορίες προγράμματος (TV guide).