Δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες. Να πιάνει συνεχώς τα πανελλαδικής εμβέλειας μου αρκεί. Πάντως, στη δικιά μου τηλεόραση στο ακριβώς διπλανό δωμάτιο (πάλι αντίθετα από την Πλάκα), η οποία, αν και είχε σύνδεση με την εξωτερική κεραία, δεν έπιανε τίποτα χωρίς σπασίματα (ανάλογα με ώρα και καιρό) έχω βολευτεί με μια κεραία που χρησιμοποιούσα κάποτε για το στερεοφωνικό μου όσο το είχα στη Θεσσαλονίκη προ Covid (καλώδιο σε σχήμα Τ). Έχω καταφέρει να πιάνω το κύριο μπουκέτο της ΕΡΤ, τα 2 της Digea με τα HD (αυτά με τα SD έχουν πολλά σπασίματα) και τα 2 με τα τοπικά (το ένα με λίγα σπασίματα, το άλλο κανονικά). Είναι λίγο μη-μου-άπτου (θέλει σχεδόν ακρίβεια χιλιοστού), αλλά δουλέυει, γι' αυτό και ελπίζω μπας και δουλέψει μια σωστή εσωτερική δίπλα.
edit: Νεκτάριε, στα αναλογικά τα περισσότερα έπιαναν καλούτσικα, δεν θυμάμαι να μου αναφέρουν προβλάματα, αλλά από την έλευση των ψηφιακών και πέρα κάθε τρεις και λιγάκι έπρεπε να μετακινώ την κεραία μπας και δούνε φως, έστω σε μερικές συχνότητες. Τώρα είχαμε ένα χρόνο περίπου που δεν υπήρχε εκεί τηλεόραση, αλλά προ ολίγου καιρού ξαναβάλαμε και δεν έχω καταφέρει να βγάλω τίποτα.