δεν γαινουν οι λιβανεζοι απο το τουρκο και σιγουρα το ξερουν αυτο στο glysat ειναι αυτο που πε ο ηλιας. δες και τα pid sid να δεις οτι εναι τα ιδια
Τα λιβανέζικα κανάλια βγαίνουν "πειρατικά" από τον Türksat 5A @ 30.8° East.
Για όσους έχουν λίγο μεγαλύτερο κινητό κάτοπτρο μπορεί να ελέγξουν τη λήψη στις 30.5° East (Arabsat) και στις 30.8° East (Turksat) για να δουν το ισχυρότερο σήμα και άρα και από που εκπέμπεται.
Αυτό πιστεύω ότι έκανε και το lyngsat και το διαπίστωσε (για όσους έχουν στείλει αναφορές λήψης στο lyngsat γνωρίζουν πόσο εξονυχιστικά - στη κυριολεξία - εξετάζουν αυτές τις αναφορές)
Απλά το flysat που είναι Τουρκικό, βάζει πλάτη στην Turksat και μάλιστα από τη στιγμή που τα Λιβανέζικα κανάλια δεν διαμαρτύρονται στην ITU για παράτυπη? επανέκπομπή τους, (άσε που αυτό μπορεί να γίνεται και με άτυπη συγκατάθεση τους), μια και θα το είχε γνωστοποιήσει η Arabsat λόγω της μεταξύ τους κόντρας.
Αν τα Λιβανέζικα (+ 500ΜΗΖ) εκπέμπονται από τον Arabsat, γιατί δεν αναφέρονται
αυτές οι συχνότητες από το flysat ??
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτεόσο για τα ίδια sids και pids που χρησιμοποιούνται, είναι συνηθισμένη τακτική να χρησιμοποιούνται τα ίδια σε εντελώς διαφορετικούς δορυφόρους, από την στιγμή που δεν τίθεται θέμα conflict στον ίδιο τον transponder, εκτός αν ο πάροχος θέλει να χρησιμοποιεί διαφορετικούς για τους δικούς του λόγους.
Συγχώνευση: Δευ 28 Ιουν 2021, 19:34
Τουρκία: Ο Ερντογάν εγκαινίασε νέο εγχώριο δορυφόρο
28.06.2021 17:17
Μαρία Ζαχαράκη
Ο TÜRKSAT 5-A θα καλύπτει μία ευρεία περιοχή της Μεσογείου και Μέσης Ανατολής
Τον τουρκικό δορυφόρο τηλεπικοινωνιών TÜRKSAT 5-A έθεσε σήμερα σε λειτουργία ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από την Άγκυρα. Ο δορυφόρος εκτοξεύτηκε στο διάστημα τον Ιανουάριο. Μιλώντας σε ειδική τελετή για τα επιτεύγματα της χώρας του και στον ψηφιακό τομέα, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «η Τουρκία είναι μεταξύ των 10 κορυφαίων χωρών στον κόσμο που μπορούν να κατασκευάζουν τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους», ενώ σημείωσε ότι «η Τουρκία αγκαλιάζει σταθερά την ψηφιακή εποχή τους τελευταίους δύο αιώνες».
Ο τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος θα καλύπτει μία ευρεία περιοχή από τη Μεσόγειο, το Αιγαίο, τη Μαύρη Θάλασσα, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Δυτική Αφρική, όπως δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος πρόσθεσε ότι όπως πρέπει να υπάρχει ισονομία στις πρώτες ανάγκες, όπως το φαγητό, το ψωμί, το πόσιμο νερό και τη στέγη, κατά τον ίδιο τρόπο πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη και δημοκρατία και στην επικοινωνία.
«Η διαδικασία αυτή θα οδηγήσει στην αποκατάσταση των πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών και πολιτιστικών ισορροπιών στον κόσμο, όπως κάθε αλλαγή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το φαινόμενο που ονομάζουμε δημοκρατία εμφανίστηκε όταν οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε μια πλατεία για να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τα προβλήματα της πόλης. Αργότερα, αυτή η μέθοδος μετατράπηκε σε μια αντιπροσωπευτική δημοκρατία, στην οποία όλοι οι άνθρωποι πάνω από μια συγκεκριμένη ηλικία που ζούσαν στη χώρα συμμετείχαν σε εκλογές. Σήμερα, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να συναντηθούν, να συζητήσουν και να διαμορφώσουν μια κοινή στάση χάρη στις ψηφιακές υποδομές και τις ευκαιρίες που δίνει η επικοινωνία», υπογράμμισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Μετά την ομιλία του, ο Ρετζέπ Ερντογάν πάτησε το κουμπί, που έθεσε σε λειτουργία το δορυφόρο.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε