0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην Αλεξανδρούπολη, είχαμε εδώ και 15 χρόνια σε μια τηλεόραση εσωτερική κεραία με πενιχρά αποτελέσματα από όταν ήρθε το DVB-T. Επαναφέραμε αυτήν την τηλεόραση μετά από έναν χρόνο αχρησίας, αλλά πλέον δεν πιάνει τίποτα. Λογικό, βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς πως η κεραία είναι 15ετίας τουλάχιστον και σπασμένη (την είχα κολλήσει κάπως με μονωτική ταινία και δούλευε για 4-5 χρόνια έστω με τα χίλια ζόρια). Επειδή εξωτερική κεραία δεν πρόκειται να μπει, καθώς όλη η εγκατάσταση είναι επιεικώς μάπα, έχετε να προτείνετε καμιά εσωτερική κεραία ως 20 ευρώ, να δω μήπως βελτιωθεί κάπως η κατάσταση;
Το γνωρίζω, αλλά προφανώς δεν γίνεται. Αν γινόταν, θα είχα φτιάξει εξ αρχής μια σωστή εγκατάσταση, καθώς από τις 3 τηλεοράσεις, η μία είναι αυτή που θέλω να βάλω την εσωτερική, η άλλη είναι η δικιά μου με το καλώδιο ραδιοφώνου για κεραία και η τελευταία έχει σύνδεση με την κεντρική εγκατάσταση αλλά έχει συχνά σπασίματα το χειμώνα (εντονότερα σε κακοκαιρία) σχεδόν σε όλες τις συχνότητες (το καλοκαίρι σπανιότερα).Από την πείρα μου, οι εσωτερικές κεραίες (αν και έχουν ενσωματομένο ενισχυτή) είναι κατάλληλες μόνο για περιοχές όπου το σήμα των πομπών είναι ισχυρό και δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια, ψηλές πολυκατοικίες κλπ. Στις περιοχές με αδύνατο σήμα η εγκατάσταση μιας εξωτερικής κεραίας είναι μονόδρομος.
Εγώ είμαι ικανοποιημένος και με το καλώδιο. Το θέμα είναι να φτιάξω κάτι στο άλλο δωμάτιο, να μη με φωνάζουν συνεχώς για βοήθεια (δεν μπορώ να κάνω και θαύματα κιόλας ). Όταν λέμε ενίσχυση, για πόση περίπου; πχ σε αυτήν Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε, την οποία έχω βρει γύρω στα 20 ευρώ, λέει 36dB
Έχω την εντύπωση πως : η Βουλγαρία παίζει παλι σε οριζόντια πολωση και πως οι περισσοτερες κεραιες αν οχι όλες μπορούν να μπουν σε κάθετη πόλωση. Sent from my iPhone using Tapatalk