CB Radio
  • Πεμ 30 Ιαν 2025, 13:19
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: CB Radio  (Αναγνώστηκε 13246 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
Απ: CB Radio
« Απάντηση #60: Κυρ 25 Δεκ 2022, 22:28 »
Nαι χρησιμο το video, τωρα για γεφυρα στασιμων ειναι στο προγραμμα συντομα ...

- επανω το pni 6500 με κεραια pni ml160 & 10μ rg58, δεν εβαλα καμια λαμαρινα απο κατω ή radials για τωρα γιατι αν δειτε την φωτο στην αρχη του video θα πεφτει μεσα στον γειτονα που φαινεται ο τοιχος του ειναι πολυ κολλητα
- αυτα περνανε στο νησι εδω βορειο/δυτικα απο την EU band αυτη τη φορα ετσι για μια ιδεα (γαλλοι γερμανοι ρωσοι σημερα)

- 4 ελληνας προλαβα που λεει απο πανω μετα, αυτο ηταν ολο δεν περασε καλυτερα που περιμενα λιγο, επαιξε και λιγο πριν προλαβω να γραψω το video, ισως και λιγο πιο πριν αλλά δεν περασε για μεγαλο διαστημα
- 6 αγγλοφωνο αγνωστο απο που
-22 σειρηνα
-36 ρωσιδα

βγηκα γαλλια στο 32 αλλα δεν με ακουσε καλα , παιδευομουν να βρω τι φαιει (ετοιμος ημουν να κατεβασω τετοια μερα την κεραια απο την νευρικη μου, ειχα και κοσμο) και τελικα το προβλημα ειναι οτι μολις παταω για ΤΧ πεφτει η ταση του τροφοδοτικου απο 12.6 στα 11 Volt και φυσικα εκει δεν βγαζει καν σωστο σημα

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #61: Τετ 28 Δεκ 2022, 01:17 »
άλλες λιγες ληψεις σημερα στην ΕU band ... pni 6500 κεραια pni ml160 ... εβαλα μεσα και 2-3 αγγλικη μπαντα να μην κανω άλλο video για τωρα
4 ξανα ελληνας αλλα χανεται αμεσως 2 φορες που τον πετυχα
15 ρωσιδα
19 ρωσιδα
19 εκκλησια απο αγγλια στην eu band
21 αγγλικη μπαντα ο αγγλος μονο
22 ρωσιδα
23 αγγλικη μπαντα μονο ο αγγλος
24 eu band καποιος μαλλον απο ευρωπη μιλαει dx αγγλοφωνα δεν ειναι αγγλος
25 αγγλικη μπαντα μονο ο αγγλος
27 ισπανια γαλλια
31 ρωσιδα
31 eu band αγγλος
32 uk band αγγλος

Συγχώνευση: Τετ 28 Δεκ 2022, 20:55
ολα απο την EU Band am/fm στην κερκυρα ... pni6500/pni ml160
και σημερα πολυ μικρο περασμα ακουστηκε Ελληνας στο 4 καποια παρεα ειναι εκει, δεν το προλαβα ... highlights
18 καπoια άλλη γλωσσα
18 ισπανια μιλαει αγγλικα με γερμανια from spain λεει 100 watts ετσι να περνουμε μια ιδεα τι παιζει, μετα μαλλον μιλουσε εσωτερικα
20 χαμος στο καναλι σε μια δοση βγηκαν πολλοι ακουω να λεει ουκρανια, μετα επαιξαν σχετικα καλα γαλλοι
21 καζακσταν το ακουσα πριν να το λεει
23 ισως τουρκος
25 αγγλος μπέρμπινχαμ απο τα καλυτερα σηματα που εχω δει 4 στα 6 σε μια δοση σταθερα τα 4, μιλαει με βουλγαρια αλλα παρα πιο κοντα ο βουλγαρος δεν τον ακουω
26 μαλλον ολλανδια ακουσα να το λεει μαλλον σε αυτο το καναλι ειναι

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #62: Πεμ 29 Δεκ 2022, 22:19 »
EDITED
αυτο καναλι 4 που περναει κερκυρα πρεπει να ειναι καποια ραδιοπυλη απο εδω
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
τωρα αντε βρες απο που γιατι ειναι 4-5 ραδιοπυλες στο καναλι4, υποθετω το Πήλιο που καποτε εχουν περασμα τα fm
περναει πολυ λιγο τα πρωινα προς μεσημερι και χανετα αμεσως, σημερα πετυχα που εβγαναν 3-4 μαζι γιατι κρατησε σχεδον λεπτο οποτε σιγουρα καποια ραδιοπυλη βρισκει αδυνατο περασμα προς εμενα ... επισης παροτι ανεβασε σημα 2 απο τις 6 μονδες για πρωτη φορα ετσι, ακουγοταν ολοι με χαμηλη διαμορφωση και εκει καταλαβα ειναι ραδιοπυλη και το εψαξα

Δεν βαζουν και καμια ραδιοπυλη Ηπειρο ή Κερκυρα? πλακα κανω εδω ειναι νέκρα

επισης σημερα usa louisiana το απογευμα υπερατλαντικο στο καναλι 6 am mode EU band, με χαμηλο σημα δευτερη φορα που το πετυχαινω αλλα σημερα ακουσα τοποθεσια ... video θα τα βαλω ολα σε καποια στιγμη

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #63: Παρ 30 Δεκ 2022, 23:21 »
δεν θα εβαζα video αποψε αλλά σπανια περιπτωση βγηκαν ενα σωρο ρωσιδες ή ουκρανεζες (βαζω ρωσιδες γενικη περιγραφη) σημερα το πρωι, μετα το μεσημερι αρχισαν να εμφανιζονται αγγλοι γαλλοι γερμανοι αλλα επρεπε να φυγω, εβαλα 1-2 απο τον καθενα .. ολα στην ΕU BAND
1 πολωνοι οχι ρωσοι το ακουσα να το λενε
4 ελληνες fm mode μαλλον ραδιοπυλη αδυνατα με ακουστικα ακουγονται λιγο
9 ρωσιδα στο καναλι εκτακτη αναγκη ομιλες δεν ξερω τι να εγινε
10 ρωσιδα
13 ρωσιδα
14 ρωσιδα
17 ρωσιδα
19 ρωσιδα
22 εκκλησια αγγλια, ρωσοι ή ανατολικοι
22 & 24 το ιδιο ρωσος
23 & 26 το ιδιο αλλος ρωσος δεν ξερω πως τα καταφεραν ταυτοχρονα ισως ραδιοπυλες
24 ρωσιδα
27 ρωσιδα
28 ρωσιδα
29 ρωσιδα
30 αγγλος τόμας μπέρμπινχαμ ξανα σημερα
31 εκκλησια αγγλια
33 ρωσιδα
34 ρωσιδα

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ
« Απάντηση #64: Σαβ 31 Δεκ 2022, 10:30 »
καλη χρονια να εχουμε σε ολους ..επανερχομαι στο θεμα κεραιας ,γιατι ενω ακους τοσα πολλα ,
η κεραια που εχεις δεν σε βοηθα να ακους τα καπως χαμηλα σηματα σε αυτην την κεραια ..
αν ειχες κατι μεγαλυτερο , συρμα  διπολο στο μηκος κυματος, της μπαντας ,
θα ακουγε πολυ πιο ανετα και φυσικα περισσοτερα ..
θα σου ελεγα να κοιταξεις για  κεραιες μεγαλυτερες ,
που θα σε βοηθησουν κατα πολυ στην ληψη και εκπομπη..
εγω θα σου προτεινωμε  μερικες φθηνες , που θα σε αφησουν πολυ ικανοποιημενο..
μπορει να ειναι μεγαλες σε υψος , αλλα δυστυχως σε αυτην την μπαντα ετσι λειτουργει σωστα ,
 μπορεις να την βαλεις χαμηλα ,
φτανει να μην εχει εμποδια γυρω απο τον αξονα της σε αρκετη αποσταση..
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε απλη ,
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε γενικα οι 5/8 ειναι καλυτερες
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε αυτη ειναι απλη  και μικροτερη αλλα στο σωστο μηκος , απλα δεν εχει κερδος ..σιγουρα καλυτερη απο αυτην  τουαυτοκινητου....
εγω θα σου προτεινα μια 5/8 , αλλα και λ/2 δεν ειναι  κακο. .
, οτι και να βαλεις , το θεμα ειναι να ειναι οσο το δυνατον πιο σωστα στο μηκος που θελει η μπαντα ..,
αν  εχεις θεμα με ανεμους μπορεις να την δεσεις με 3 πετονιες  καπου στην μεση να την κρατα σταθερη..
εγω εγω ετοιμασει μια καθετη αλουμινιου 12 μετρα ,
 που θα την χρησιμοποιω στα βραχεα απο τους 7 εως30μηζ  με συντονιστικο βεβαια ,
 καποια στιγμη θα την ανεβασω και σιγουρα θα παει και πολυ καλα  και 27-29 μηζ..
 υγ=μακρυ σεντονι εγραψα, αλλα νιωθω την αναγκη , επειδη βλεπω ποσο πολυ σου αρεσει αυτο που κανεις και ακους ,
να βελτιωσεις οικονομικα  μεν , αλλα με τεραστια αποτελεσματα την ληψη/εκπομπησου..
σου ευχομαι το 2023  με πολλες πολλες συνομιλιες και ληψεις ...

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #65: Σαβ 31 Δεκ 2022, 21:32 »
Καλη Χρονια, Υγεια & dxing .. Σε ευχαριστω πολυ, ναι μου αρεσουν τα CB ειχα και στην Αγγλια απο το 1995 περιπου, εξισου και το ενα παλιο που εχει μεινει, βεβαια σε καποια στιγμη τα ξεχασα ...
Τελικα θα παω σε καποια απο αυτες οταν μπορεσω πρωτη ευκαιρια και οτι πετυχει, γιατι νομιζω εχω θεμα με την ml160 αυτοκινητου ... θα  σου στειλω αργοτερα pm για μια ερωτηση, ευχαριστω  για τον χρονο σου αξιζει γιατι ειναι βοηθεια :clap:

πετυχα μετα απο καιρο ξανα τον μαλλον αμερικανο αλλα δεν ειχε τοσο καλο σημα οπως την πρωτη φορα, τσεκαρισμενο και με το pl-990 το ιδιο επιαναν και τα 2 αποψε το απογευμα, ετσι ηρθε το σημα του (εστω χωρις τις σωστες cb κεραιες, αν βγει η διαδοση βγηκε)

εδω που ξανα βγηκε με καλυτερο σημα

εδω αποψε eu band / am mode

& προχτες βγηκε στο 6 απο αμερικη 2 φορες τις τελευταιες μερες ... σημερα ξανα  αρκετοί απο ανατολικο μπλοκ οσο μπορεσα να κοιταξω

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #66: Δευ 2 Ιαν 2023, 22:48 »
Να ευχαριστησω τον Α11 σε βοηθεια που απαντησε  :hail και καλη χρονια με ληψεις και κυριως Υγεια

Σημερα δεν ειδα τι γινεται oυτε fm, cb ηθελα να παω και για ψηφιακο dab+ σιγουρα κατι μακρυνο θα εβγαινε, αλλά έλειπα ολη μερα, και αυριο θα λειπω ... ομως εδω USA υπερατλαντικά απο χτες απογευμα τον Νεο Χρονο, βγαινουν απο εκει τις τελευταιες μερες ... ch 3 ισπανος fm ... ch 6 /11 /22/28 usa am mode μικρα περασματα ανα διαστηματα

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #67: Πεμ 5 Ιαν 2023, 19:32 »
Σημερα απογευμα μολις γυρισα απο μια εργασια, περασε στο 12 Τόμας Μπίρμινχαμ και μιλαγε με Θεσσαλονικη Αποστολης ...παλι δεν ακουγα τον Ελληνα απο εκει μεριά και προχτες ουτε τον Βούλγαρο ... ο Αγγλος τον ακουγε καθαρα ... Δεν περναει η Ελλαδα, τι περιοχη εχω, ενω περναει Αγγλια, Αμερικη (ξανα σημερα το απογευμα στο καναλι 6 ανεβασε 3 απο τις 6 μοναδες) καθε μερα Ρωσία ανετα κλπ ... Ακουσα και τον πρωτο Ιταλο στο 20 που νομιζα πως θα περναγαν πιο ευκολα και θα ειναι οι πρωτοι σε ληψεις

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #68: Παρ 6 Ιαν 2023, 21:09 »
35 Eλληνας περασε για πολυ λιγο αλλά δεν καταλαβα γιατι επεφτε το σημα του αποτομα ισως να εκλεινε το TX κατα λαθος, ηταν και Γαλλοι επανω... edit κατα πασα πιθανοτητα κατι ηταν σε ΑΜ mode απο κατω και εκοβε τον ελληνα σε fm
Σημερα τετοια μερα (Χρονια Πολλα) εκαναν εμφανιση αρκετες εκκλησιες απο Αγγλια
Highlights
1 uk religious
6 usa
6 manchester uk
6 uk religious
7 uk religious
10 russian lady
11 usa
12 uk
12 uk religious
13 russia lady
15 usa
21 usa
22 usa
22 uk religious
31 uk religious
35 greece
38 uk religious
40  ισπανος
47 russian lady (DE 2 band)
62 russian lady DE 2 band

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #69: Κυρ 8 Ιαν 2023, 22:03 »
μεχρι να ερθει ο μετρητης στασιμων, σημερα ειχα χρονο & εκανα ενα ειδος ψευτο συντονισματος της pni ml160 με αλλο cb (αποσταση λιγο πιο κατω οπου δεν εβγαιναν παρασιτα σε καποια ιδια καναλια) ...
Μαλλον (δεν λεω σιγουρα) περασα ιρλανδια για καποια δευτερα...το προσεξα μετα που κοιταζα μερικα video απο ληψεις...οι ιρλανδοι εχουν λιγο βαρια προφορα σε σχεση με τους αγγλους & δεν τα καταλαβα ολα τι ελεγε, εγω προσεξα να λεει greece you liste.. (you listening ακουγεσαι) το κοβει και αλλαζει σε show - showed (φανηκες) in ireland ...ισως να καταλαβα λαθος, αν οχι 4W ειναι τζαμι η δουλεια γιατι η κεραια δεν ειναι (ακόμα) γειωμενη καλα

σημερα στο 12 ελληνας για λιγα δευτερα δεν προλαβα να το γραψω χαθηκε

Αμερικη χτες μεσημερι καναλι 28 o C44 απο κεντρικη φλόριντα (σημερα πολυ πιο αδυνατα)

σημερα μεσημερι αμερικη δεν καταλαβα ποιοί ηταν στο 6 ... ο ενας κανει κλήση αγγλια και λεει οτι ειναι ο 1541 βορεια καρολίνα

και στα 2 καναλια χαμος απο κινηση που πηραν χαμπαρι οτι περναγε αμερικη, ηταν αγγλοι, ουαλία, ιρλανδοι, ιταλος κλπ ... και χτεσινες ληψεις με μετρια αλλα πιο καθαρα σηματα σε σχεση με την προηγουμενη μερα

edit 14, 19 πρεπει να κανουν διαφημησεις μαγαζιων οι ρωσοι ... 15 ρωσια πρεπει να ειναι καναλι οδικης βοηθειας ... πρεπει να περασε βραζιλια μεσα σε αυτες τις ληψεις

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #70: Παρ 13 Ιαν 2023, 02:47 »
Αυτο το video ειναι απο 8/1/23 την μερα που μαλλον το σημα περασε Ιρλανδια στο video μολις επανω ... εδω βλεπω οτι πρεπει να περασε και Αμερικη δυτικες ακτες, εκτος αν λεει Κρις (που δεν νομιζω εγω ακουω γκρις και οχι Κρις)
Hey (G)reece cheers & fears for the Carolina's 387LC (USA)

εδω 2 video απο τις τελευταιες 3 μερες, ενα με αμερικη μονο & ενα με περασματα απο διαφορες χωρες

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #71: Σαβ 14 Ιαν 2023, 22:40 »
χαμος αυτες τις μερες να ξερετε οσοι ασχολείστε με το χομπυ ... το λιγο που μπορεσα να ακουσω σημερα το απογευμα, περνανε παλι αμερικη και αντιθετα αρκετοι απο ευρωπη περναγαν αμερικη (να το λεει στο video) στο ch6 Βιρτζίνια usa εφτασε 4 απο τις 6 μοναδες...αυτες τις μερες απο αμερικη (οσα θυμαμαι) 6,10,11,12,15,16,24,28,29,31 ολοι am mode

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #72: Δευ 16 Ιαν 2023, 22:30 »
Σημερα πρωι ειχα χρονο και επιασα το χομπυ ...
Τελικα υπαρχει και αναμεταδοτης που μαλλλον Δεν ειναι γραμμενος στο πασυχερα, στην Λακωνια FM mode, και μαλλον αυτος περναιει στη περιοχη μου ανα διαστηματα

ΑΝ μπορει να πει ο Α11 που εχει εμπειρια γιατι ακουω την φωνη μου, απο ραδιο πυλη?

λογο σφυριγματος, βουϊσμάτων στην συχνοτητα, με ακουστικα ακουγονται τα χρονικα σημεια στο video. ολα ειναι με την σειρα απλως μίκρυνα το video γιατι ειχε διαστηματα με κενα που θα εβγαζαν πολυ παραπανω χρονικο διαστημα
επαναληψη της φωνης μου 1:40 ... 2:08 ... 2:30
2:45 κληση απο γερμανια καποιον ελληνα ακουσε αλλα δεν νομιζω να εγινε επαφη
3:27 κεφαλονια
3:45 πατρα
4:05 παναγιωτης λακωνια
6:00 18SV5295
6:40 ακουει κερκυρα λεει καποιος, αρα υπαρχει και άλλος στο νησι αλλά σε εμενα περναει ανα διαστηματα, και απο οτι δειχνει δεν με ακουει, ισως ειναι βορεια κερκυρα και με κοβει το βουνο τρουμπετας (edit ισως και παντοκρατορας αν ειναι προς Κασσιόπη μερια) αντε να περασουν 4W
7:10 ALCO Madrit espania Marko καποιον ακουσε γιατι κανει κλησεις προς grecia αλλα δεν φαινεται να εισακουστηκε
...και ρωσια γυναικα εμφανιση αδυνατα και γαλλοι

νωρις πρωι σε κληση στο 35 προς γερμανους, ακουσα καλημερα γκριστλαντ, αυτο ηταν ολο, δεν το περιμενα και δεν το εγραψα

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #73: Τετ 18 Ιαν 2023, 17:34 »
Nα βαλω και αυτο το τελευταιο εκτος αν βγει κατι πολυ μακρυνο αξιολογο

Αλλες φορες περναγε σημα για λιγες στιγμες σε αγγλια, γερμανια, γαλλια, λακωνια που χανονταν αμεσως ... αυτη τη φορα επετρεψαν οι καιρικες συνθηκες & εγινε η πρωτη μου σωστη επαφη με Γαλλία 14PAT411 στο ch 32 fm eu40 band σημερα κατα τις 13:00 ...
Ωραιο συναισθημα να ακους πισω το κωδικο σου και να γινεται μακρυνη συνομιλια μεσω ραδιο κυματων  :headset ... αλλα λιγο σοκαρισμενος την πρωτη φορα (απειρία) οποτε συχωρεστε τυχον λαθη επαφης

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ
« Απάντηση #74: Τετ 18 Ιαν 2023, 23:38 »
Σημερα πρωι ειχα χρονο και επιασα το χομπυ ...
Τελικα υπαρχει και αναμεταδοτης που μαλλλον Δεν ειναι γραμμενος στο πασυχερα, στην Λακωνια FM mode, και μαλλον αυτος περναιει στη περιοχη μου ανα διαστηματα

ΑΝ μπορει να πει ο Α11 που εχει εμπειρια γιατι ακουω την φωνη μου, απο ραδιο πυλη?

λογο σφυριγματος, βουϊσμάτων στην συχνοτητα, με ακουστικα ακουγονται τα χρονικα σημεια στο video. ολα ειναι με την σειρα απλως μίκρυνα το video γιατι ειχε διαστηματα με κενα που θα εβγαζαν πολυ παραπανω χρονικο διαστημα
επαναληψη της φωνης μου 1:40 ... 2:08 ... 2:30
2:45 κληση απο γερμανια καποιον ελληνα ακουσε αλλα δεν νομιζω να εγινε επαφη
3:27 κεφαλονια
3:45 πατρα
4:05 παναγιωτης λακωνια
6:00 18SV5295
6:40 ακουει κερκυρα λεει καποιος, αρα υπαρχει και άλλος στο νησι αλλά σε εμενα περναει ανα διαστηματα, και απο οτι δειχνει δεν με ακουει, ισως ειναι βορεια κερκυρα και με κοβει το βουνο τρουμπετας (edit ισως και παντοκρατορας αν ειναι προς Κασσιόπη μερια) αντε να περασουν 4W
7:10 ALCO Madrit espania Marko καποιον ακουσε γιατι κανει κλησεις προς grecia αλλα δεν φαινεται να εισακουστηκε
...και ρωσια γυναικα εμφανιση αδυνατα και γαλλοι

νωρις πρωι σε κληση στο 35 προς γερμανους, ακουσα καλημερα γκριστλαντ, αυτο ηταν ολο, δεν το περιμενα και δεν το εγραψα

το ακους λογω οτι υπαρχει καθυστερηση ηχου  μεσω ιντερνετ περναει η ραδιοπυλη..,  τελευταια περναει πολυ η μπαντα αυτη, και οσο παμε προς το 2026 θα  μεγαλωνουν τα περασματα  μεχρι να  αρχισει παλι μετα 2026 να πεφτει σταδιακα παλι, , ...Στο παρελθον που  ειχε τοσο χαλια διαδοση που πολυ αφησαν τ χομπυ εξαιτιας αυτου.. μιλαμε για περασματα  σε μπαντες βραχεων χαλια....  ανεβαινει σταδιακα  ...εδω εχει ενα κειμενο που λεει τι συμβαινει..Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #75: Τετ 25 Ιαν 2023, 22:27 »
Α11 ευχαριστω, επισης ευχάριστο νεο ανεβαινει η διαδοση...

χτες πρωϊ περασε ξανα για πολυ λιγο Λακωνια αλλά στο καναλι 7 αυτη τη φορα (εκανε κλεισεις για βορεια και νοτια Ελλαδα οπως στο video) ... αρα τελικα μαλλον Πήλιο ραδιοπύλη πιστευω ηταν στο ch4 που ακουγα ξανα την φωνη μου, αν υπηρχε και νέα ραδιοπυλη στο ch 4 ή 7 σιγουρα θα την ειχαν προσθέσει στη σελιδα του πασυχερα

Πριν 4-5 μερες απο τις σπανιες φορες που περασε διαδοση νυχτα κατα τις 23:00-23:30 μεσα πρωτη φορα 3 ιταλοι στην eu40

Προχτες ακουγα Γερμανο & Αγγλο να μιλαει με Θεσ/κη Αποστολης αλλά ο Ελληνας δεν περναγε σε εμενα

Απο χτες η διαδοση στην περιοχη μου εχει πεσει στην eu40 ενω σχεδον καθε μερα ειχε αρκετα για καποιοες ωρες, ακομα και με βροχη ... απο χτες υπηρχαν λιγοι αλλά με πολυ χαμηλα σηματα ισα ισα λιγο Γαλλια, Ισπανια χαμηλα και χαθηκε γρηγορα, ρωσια πολυ αδυνατα σε καναλια που ερχοταν σχετικα καλα, 2 Τουρκοι χαθηκαν γρηγορα, λιγο Αγγλια, και 3 Γερμανοι ... να δουμε αυριο

Παντως καποιοι ακουνε το σημα μου αλλά δεν απαντάνε για  τον λογο τους, ισως να μην χαλασουν την κουβεντα τους, ισως δεν τους αρεσει η φωνη μου, ισως ολοι δεν συμπαθουν Ελλαδα (ναι ξερω τι λεω) ... εχω video για να το λεω, αλλά την επομενη φορα ... Παντως το σημα καποιες στιγμες περναει εξωτερικο και αυτο ειναι το ευχάριστο  :smile:

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #76: Σαβ 4 Φεβ 2023, 00:48 »
απο τα μέσα της περασμενης βδομαδας και αυτην, εχει πεσει η διαδοση στην περιοχη μου για eu40 band .. ναι μεν περνανε ανα διαστηματα μερικοι δυνατοι ανα στιγμες, αλλά που ηταν ταυτοχρονα & επαιζαν 25-30 απο τα 40 καναλια (εστω μερικα αδυνατα) ετσι δεν υπαρχει αυτες τις μερες

Εδω ενα video στο 31 πριν 3 μερες που ειχα χρονο, με αρκετα CQs (κλήσεις) τα εβγαλε η διαδοση σε μια δοση μαζι και στο 2:00 ισως να περασα νομιζω λεει Greece (αν περασα, οσο λιγο και αυτος)

Συγχώνευση: Σαβ  4 Φεβ 2023, 02:17
μεγαλη πιθανοτητα περασε καποιος αναμεταδοτης ταξι απο ρωσια με γυναικα ισως στο κοντρολ

Συγχώνευση: Σαβ  4 Φεβ 2023, 20:48
Ανοιξε σημερα η διαδοση στην ΕU40 band ... ακουσα κλησεις απο Σουηδια, Φιλανδια, Ισπανια, Ιταλια, Αγγλια, Γερμανια, Γαλλια, Βελγιο, Ρωσοφωνους (Ρωσια ή Ουκρανια) το απογευμα ξανα Αμερικη ... καποιος απο Ροδο το πρωι προς μεσημερι εκανε επαφη με Αγγλια αλλά εγω δεν ακουγα τον Ελληνα

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #77: Δευ 6 Φεβ 2023, 00:43 »
και σημερα λιγη διαδοση στην EU40 band πρωι προς μεσημερι που ειχα ωρα ... τυχερη μου μερα με ακουσαν σε 3 σημεια/χωρες  :cheer Αγγλια, Γαλλια ...
και ξανα η φωνη μου επαναληψη καποιος αναμεταδοτης αυτη τη φορα απο εξωτερικο, αγνωστο απο που, υπολογιζω ιταλια γιατι περασαν σημερα λιγοι

εδω στο  καναλι 31 ειχε και σημερα κινηση ... κληση απο Αγγλια (δεν εγινε επαφη αλλά περασα) στο video ακουγεται που μου εκαναν κληση απο 26 division (αγγλια) και προς το τελος του video μικρη επαφη με γαλλια 14PAT911 (άλλος ο 14PAT411 απο την άλλη φορα) ... στο video αυτο ακκουγεται καποιος μαλλον αγγλος να λεει οτι ακουει τον αλλον για 1 και μιση ωρα  :eh: και καταφεραν να μιλησουν μετα απο αυτο διαστημα ... αυτα εχουν τα dx  :wink: (να παιρνω κουραγιο να περιμενω)

εδω που ακουγεται ξανα η φωνη μου σιγουρα αναμεταδοτης μεσω νετ στο καναλι 18

Συγχώνευση: Δευ  6 Φεβ 2023, 01:02
και ξεχασα για το video πιο πανω με τα taxi ... στο youtube με ρωτανε αν ακουω άλλα καναλια με ταξί απο Κροατια, αρα η γυναικα ειναι Κροάτισσα

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #78: Κυρ 12 Φεβ 2023, 01:57 »
Tελικα για την επαναληψη φωνης, μου λενε σε Αγγλικο φορουμ οτι υπαρχουν αρκετοι parrot repeaters στην Ευρωπη, εκτος απο τους αναμεταδοτες που ειναι μεσω νετ ...
--> Εδω σημερινες ληψεις που σημερα ειχα χρονο, βγηκαν αρκετοι σε μια δοση γεμισε η μπαντα αλλά εμενα δεν με εβγαλε πουθενα, στο 8 & 31 Γερμανιδες, επισης στο καναλι 8 στην Γερμανιδα επαναλαμβανεται η φωνη της (προς το τελος ηχογραφης του ch8)  μαλλον απο Γερμανικο parrot repeater

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #79: Δευ 13 Φεβ 2023, 02:15 »
σημερα πρωι προς μεσημερι, (12/2) στο 23 γυναικα αγνωστη γλωσσα, Ολλανδια?

Συγχώνευση: Δευ 13 Φεβ 2023, 23:00
σημερα δεν ειχε πολλα οσο μπορεσα να κοιταξω, ομως περασαν μερικες γυναικες cb'ers εστω και αδυνατα, στο 14 σαν γαλλιδα καποιο μυνημα περναει που δεν ξερω την γλωσσα κατι λεει για politico μαλλον πολιτικα

Αποσυνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
« Απάντηση #80: Τρι 14 Φεβ 2023, 15:43 »
Αυτά είναι βίντεο στο YouTube με παλαιά αμερικάνικα ρεπορτάζ για τα CB Radios .

CB Radios 2

CB Radios 1 

HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #81: Πεμ 16 Φεβ 2023, 21:53 »
Ναι τα cb εχουν ιστορια, αν και ισως πρωτο ξεκινησαν απο Αμερικη, γρηγορα πηγαν παντου τοτε που δεν υπηρχαν τα κινητα και το νετ, ηταν ενας τροπος επικοιωνιας και πετθχημενος μεχρι σημερα

σημερινες ληψεις (εξισου και ενας ελληνας αναφερεται στα ψητα της ημερας) cb eu40 band καναλι 4 περασε λιγο κεντρικη μακεδονια και μαλλον ισα ισα Αν με ακουσε (αλλά και αυτος περασε οσο ακουγεται στο video) ... επισης στο τελος του video επαναληψη της φωνης μου απο αναμεταδοτη, που τελικα εχουν parrot repeater γιατι την πρωτη φορα γινεται επαναληψη μετα απο αρκετα δευρολεπτα που μαλλον το συστημα εδωσε προτεραιοτητα σε καποιον που μιλαγε πριν απο εμενα, και την δευτερη φορα αμεσως

Συγχώνευση: Πεμ 16 Φεβ 2023, 22:25
   το ακους λογω οτι υπαρχει καθυστερηση ηχου  μεσω ιντερνετ περναει η ραδιοπυλη..,  τελευταια περναει πολυ η μπαντα αυτη, και οσο παμε προς το 2026 θα  μεγαλωνουν τα περασματα  μεχρι να  αρχισει παλι μετα 2026 να πεφτει σταδιακα παλι, , ...Στο παρελθον που  ειχε τοσο χαλια διαδοση που πολυ αφησαν τ χομπυ εξαιτιας αυτου.. μιλαμε για περασματα  σε μπαντες βραχεων χαλια....  ανεβαινει σταδιακα  ...εδω εχει ενα κειμενο που λεει τι συμβαινει..Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Μολις το ειδα σε Αγγλικο forum

Παράθεση
Solar Cycle 25 update
Solar Maximum might arrive a little sooner than expected.
Recent sunspot counts suggest that new Solar Cycle 25 is over-performing compared to official forecasts, and could peak in 2024 instead of 2025.
Get the full story @ Spaceweather.com.

Ενημέρωση ηλιακού κύκλου 25
Το Solar Maximum μπορεί να φτάσει λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο.
Πρόσφατες καταμετρήσεις ηλιακών κηλίδων υποδηλώνουν ότι ο νέος ηλιακός κύκλος 25 έχει υπερεπιδόσεις σε σύγκριση με τις επίσημες προβλέψεις και θα μπορούσε να κορυφωθεί το 2024 αντί για το 2025.[/quote]
Λάβετε την πλήρη ιστορία @ Spaceweather.com.

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
« Απάντηση #82: Παρ 17 Φεβ 2023, 02:08 »

Ναι τα cb εχουν ιστορια, αν και ισως πρωτο ξεκινησαν απο Αμερικη, γρηγορα πηγαν παντου τοτε που δεν υπηρχαν τα κινητα και το νετ, ηταν ενας τροπος επικοιωνιας και πετθχημενος μεχρι σημερα

Για να δούμε πώς θα πάει και η μέθοδος τύπου Citizen Band και στα VHF που πάει να έρθει στην Ελλάδα... Από το αρμόδιο Υπουργείο υπάρχει ενδιαφέρον πάντως.

Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #83: Παρ 17 Φεβ 2023, 23:19 »
Υπαρχουν στα 50 mhz επισης και στα 70 mhz δεν ξερω ποιες συχνοτητες θα δωσουν ... αλλά νομιζω για ελευθερη χρηση cb στα vhf θα ειναι στους 43 mhz οπως η ιταλια και οχι 144-166 mhz που ειναι οι ερασιτεχνες ... αν ξεριε καποιος τις συχνοτητες των ελευθερων cb vhf μας ενημερωνει

Καλοδεχουμενη κινηση, Αν βγουν ελευθερα vhf θα παρω ενα ζευγαρι ...
Εχω και τα ελευθερα pmr 446 mhz ενα ζευγαρι που τα ειχω με φιλο οταν παμε για κυνηγι

Για τις ελευθερες μπαντες χωρις αδεια προτιμαω τα cb 27 mhz γιατι ειναι πιο συγκινητική μπαντα ... τα 27αρια μπορει να συμπεριφερθουν σαν απλα vhf να πανε μονο κοντα σχετικα οπτικα, σε βγαζουν πολυ πιο συχνα μακρυα και αν βγει διαδοση μπορουν να γινουν ακομα και σαν βραχεα δηλαδη να σε βγαλουν στην άλλη ακρη του κοσμου, οπως με εβγαλαν Αγγλια με vhf διπολο χωρις καν τη σωστη κεραια (video πιο πισω σελιδες) ενω στις αλλες μπαντες ειναι πολυ πιο δυσκολα ...

Τα pmr 446 (ελευθερη μπαντα uhf) μολις πηγαινα πισω απο λοφο ή σε λακωμα πανω απο 400-500 μετρα (απο τον άλλον) οταν ειμασταν κυνηγι χανονταν το σημα πολυ ευκολα, ενω τα 27αρια cb χεριου τα δοκιμασα και στο 1 χιλ πισω απο λοφους και λακωματα χωρις προβλημα αλλά αυτα που εχω εγω ηταν αρκετα βαρια ..

Τα pmr ειναι πολυ μικρα και παναλαφρα με μεγαλη διαρκεια μπαταριας και τα ειχα επανω στο γιακα σαν τους αστυνομους στην Αγγλια χωρις να εχουν προβλημα να πεσουν

εδω αλλο ενα video σημερα που ειχα χρονο και ειχε ξανα μικρο διαδοση με την επανληψη της φωνης μου ... και ακουγεται να λεει καλημερα απο την ραδιο πυλη κεφαλλονιας

• SatLeo Legend
« Απάντηση #84: Κυρ 19 Φεβ 2023, 02:43 »
Σχωράτε με, UHF ήθελα να πω. Γύρω στους 450 συζητιέται. Δεν θα λέγεται CB μπάντα προφανώς, αλλά η φιλοσοφία πάνω κάτω ίδια θα είναι.

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #85: Κυρ 19 Φεβ 2023, 20:23 »
UHF υπαρχει ηδη με το ονομα pmr 446 mhz (κοντα 450 που λες) & ηδη ισχυει και στην Ελλαδα πριν απο χρονια, δεν νομιζω να δωσουν και 2ο φασμα για δωρεαν χρηση ασυρματων στα uhf (αλλά μακάρι)
σημερα δεν ειχα χρονο να κοιταξω cb 27 και μαλλον ουτε αυριο

• SatLeo Legend
« Απάντηση #86: Δευ 20 Φεβ 2023, 10:58 »
Γνωρίζω καλά για τους 446, αλλά είναι διαφορετικό το σκεπτικό που έχω ακούσει για τους 450. Πάντως το φάσμα των PMR είναι εξευτελιστικά μικρό.

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #87: Δευ 20 Φεβ 2023, 20:11 »
ναι δεν πανε μακρυα τα pmr αυτα παιζουν με μισο watt φυσικο επομενο ειναι, εχουν σχεδιαστει για κοντινη χρηση ... παρολα αυτα για καποιους ειναι χρησιμα ... οπως ειπα για κυνηγι που εχω ενα ζευγαρι ειναι πολυ βολικα και φιλαρακια που πανε για ψαρεμα με βαρκες στο χιλιομετρο μεταξυ τους μεσα στην θαλλασα κανουν χρηση με αυτα κλπ ...
Οποτε αφου δεν εννοεις τα pmr 446 δεν ξερω κατι άλλο για ελευθερη χρηση στα 450 mhz, αναμενουμε να δουμε τι θα αποφασισουν

& σημερα δεν προλαβα να κοιταξω τα cb 27 mhz

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Απ: CB Radio 11m Band
« Απάντηση #88: Παρ 24 Φεβ 2023, 00:45 »
βαζω στην αρχη του video 27665 σημερινο ελληνικο καφενειο, περναγε ενας, λεει εχει 70-100 βατάκια καραγκιόζηδες (και παλι μαλλον ισα ισα τον  εβγαλε η διαδοση) και καποιος άλλος επαιζε με φωνες απο ζώα, στο τελος του 27665 λέει εβαλε και την αγελαδα τωρα :lol: ... επ΄ ευκαιρια μετά το 27665 μερικες γρηγορες σημερινες ληψεις απο EU 40 που περασαν ισπανοι & UK bands οι αγγλοφωνοι & PL Band

Συγχώνευση: Παρ 24 Φεβ 2023, 22:20
Mπαντα Πολιτων EU 40 Band σημερα βγηκαν 2 περιεργες γλωσσες (να ηταν απο μεση ανατολη αν ημουν σιγουρος θα τα προσθετα στο video) & ισπανια, γαλλια, αγγλια, ρωσοφωνοι ... στο 7 περασε Ελληνας για πολυ λιγα δευτερα δεν τον προλαβα ... αλλά βαζω μονο 2 αραβες καναλι 18 & 21 που δεν περιμενα να περασουν με διαδοση απο νοτια, στο καναλι 18 μιλαει σφαιρα, στο 21 μαλλον ειναι κορανι

edit ξεχασα το απογευμα και αμερικη οι ποιο πολυ αρκετα χαμηλα αλλά φανηκαν 6, 9, 11, 12, 15, 17, 20, 21, 26, 28, 31

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
« Απάντηση #89: Κυρ 26 Φεβ 2023, 23:02 »
σημερα...ισως ενα ενδιαφερον video για τους φιλους των cb στο καναλι 12 eu40 band ...
-Aκουγεται γυναικα μαλλον Κροατικο ταξι να λεει greek περνανε προς την περιοχη της πιο δυνατα οι Ελλληνες, αργοτερα μιλαει δυνατα λογο περασματος των Ελληνων μαλλον δεν την ακουγαν οι οδηγοι
-Επισης Αγγλος να μιλαει με Ελληνα (δεν περναγε εκεινη την ωρα σε εμενα) καποιος απο την παρεα τους περασε πανω εκει ... και στον Αγγλο επαναληψη φωνης απο τον παπαγαλο στο 12, εγω πιστευω μαλλον απο Γερμανια ειναι εγκατεστημενος
-Επισης Ελληνες που λενε οτι περασαν για πολυ λιγο & μεσα απο τον παπαγαλο, εκανα κατι κλησεις αλλά αυτη η κεραια δεν με βγαζει, μονο με μεγαλη διαδοση καποτε κατι γινεται
-μαλλον διαφηση Ισπανια
-Στο τελος ενω περναγε Αμερικη στο καναλι6 βαζω λιγα πυροτεχνηματα που επεσαν στο χωριο λογο καρναβαλιου ετσι για την ημερα

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (13:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (13:11)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (12:50)
* Απ: Το ALERT (πρώην SUNNY CHANNEL, πρώην ΚΑΝΑΛΙ 10) στην Ελλάδα  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 30/01/2025 (12:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (12:11)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (11:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (10:42)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:28)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:25)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (10:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (08:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (04:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:30)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (01:20)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (00:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (00:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (23:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (23:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (23:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (22:58)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (22:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (21:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (21:44)