Α11 ευχαριστω, επισης ευχάριστο νεο ανεβαινει η διαδοση...
χτες πρωϊ περασε ξανα για πολυ λιγο Λακωνια αλλά στο καναλι 7 αυτη τη φορα (εκανε κλεισεις για βορεια και νοτια Ελλαδα οπως στο video) ... αρα τελικα μαλλον Πήλιο ραδιοπύλη πιστευω ηταν στο ch4 που ακουγα ξανα την φωνη μου, αν υπηρχε και νέα ραδιοπυλη στο ch 4 ή 7 σιγουρα θα την ειχαν προσθέσει στη σελιδα του πασυχερα
Πριν 4-5 μερες απο τις σπανιες φορες που περασε διαδοση νυχτα κατα τις 23:00-23:30 μεσα πρωτη φορα 3 ιταλοι στην eu40
Προχτες ακουγα Γερμανο & Αγγλο να μιλαει με Θεσ/κη Αποστολης αλλά ο Ελληνας δεν περναγε σε εμενα
Απο χτες η διαδοση στην περιοχη μου εχει πεσει στην eu40 ενω σχεδον καθε μερα ειχε αρκετα για καποιοες ωρες, ακομα και με βροχη ... απο χτες υπηρχαν λιγοι αλλά με πολυ χαμηλα σηματα ισα ισα λιγο Γαλλια, Ισπανια χαμηλα και χαθηκε γρηγορα, ρωσια πολυ αδυνατα σε καναλια που ερχοταν σχετικα καλα, 2 Τουρκοι χαθηκαν γρηγορα, λιγο Αγγλια, και 3 Γερμανοι ... να δουμε αυριο
Παντως καποιοι ακουνε το σημα μου αλλά δεν απαντάνε για τον λογο τους, ισως να μην χαλασουν την κουβεντα τους, ισως δεν τους αρεσει η φωνη μου, ισως ολοι δεν συμπαθουν Ελλαδα (ναι ξερω τι λεω) ... εχω video για να το λεω, αλλά την επομενη φορα ... Παντως το σημα καποιες στιγμες περναει εξωτερικο και αυτο ειναι το ευχάριστο