Τα στικάκια που χρησιμοποιώ εγώ είναι αυτά.
Τα 2 πρώτα στο βάθος είναι dvb-t RTL2832u και το τρίτο ειναι Dvb-T2 με άλλο τσιπ και άλλα drivers (το αναγνωρίζει ως Andromeda ο υπολογιστής). Το τελευταίο οπότε το συνδέω μου δείχνει τελείως άλλες ενδείξεις στα σήματα, με το ίδιο πάντα καλώδιο.
Ενώ τα dvb-t, το άριστο σήμα (αυτό που η τηλεόραση εμφανίζει ως 100%) το δίνουν στο 63%, το άλλο δίνει από 90 και πάνω όλα, ακόμα και τα λιγότερα ισχυρά.
Το βασικό πρόβλημα που είχα με το dvbdream είχε να κάνει με τα drivers και το ότι αναγνώριζε τα στικάκια ως πληκτρολόγιο. Όταν ακολουθούσα τη διαδικασία χειροκίνητης εγκατάστασης όπως περιέγραψα πιο πάνω, το πρόβλημα λυνόταν.
Μια - δυο φορες μου είχε τύχει και εμένα να μην μου κατεβαζει καθόλου κανάλια στην ανίχνευση.
Τελικά το πρόβλημα ήταν του dvbdream, κάποιο αρχείο ήταν corrupted. Το εγκατέστησα ξανά. Προσωπικά το έχω σπασμένο, όχι trial.
Από τότε έχω κάνει ένα αντίγραφο ολόκληρου του φακέλου εγκατάστασης του dvbdream, και απλά οπότε μου ξαναβγάζει οποιοδήποτε πρόβλημα κάνω απλά μια αντιγραφή των αρχείων από το backup στον φάκελο εγκατάστασης και ξαναδουλεύει ρολόι. Δοκίμασε να κάνεις μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά..
Εφόσον χρησιμοποιείς το στικάκι για sdr και δουλεύει τότε είτε θέμα drivers είναι, η εγκατάστασης dvbdream.