Τα Νέα για τις Streaming πλατφόρμες στην Ελλάδα & κόσμο
  • Πεμ 6 Φεβ 2025, 18:44
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τα Νέα για τις Streaming πλατφόρμες στην Ελλάδα & κόσμο  (Αναγνώστηκε 6225 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ANDREASSAT

  • SatLeo Legend
  • *****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • Μηνύματα: 2015
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Αυτό είναι ένα  άρθρο της ιστοσελίδας Advanced Television . 

Η Discovery, η AT&T κλείνουν τη συμφωνία WarnerMedia
11 Απριλίου 2022 

Η Discovery και η AT&T έκλεισαν τη συναλλαγή τους για να συνδυάσουν τη δραστηριότητα της WarnerMedia με την Discovery.  Η νέα οντότητα, η Warner Bros Discovery, θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις στο Nasdaq με την έναρξη της διαπραγμάτευσης στις 11 Απριλίου, με το νέο σύμβολο «WBD».

Η Warner Bros Discovery θα δημιουργήσει και θα διανείμει το πιο διαφοροποιημένο και πλήρες χαρτοφυλάκιο περιεχομένου, επωνυμιών και franchise στον κόσμο σε τηλεόραση, ταινίες και ροή.  Η νέα εταιρεία συνδυάζει τα premium ψυχαγωγικά, αθλητικά και ειδησεογραφικά στοιχεία της WarnerMedia με τις μη φανταστικές και διεθνείς ψυχαγωγικές και αθλητικές επιχειρήσεις της Discovery, συμπεριλαμβανομένων των Discovery Channel, Discovery+, Warner Bros. Entertainment, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV,  Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies και άλλα.

 «Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό ορόσημο όχι μόνο για την Warner Bros Discovery αλλά και για τους μετόχους μας, τους διανομείς μας, τους διαφημιστές μας, τους δημιουργικούς μας συνεργάτες και, το πιο σημαντικό, τους καταναλωτές παγκοσμίως», δήλωσε ο David Zaslav, Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Bros Discovery.  «Με τα συλλογικά μας περιουσιακά στοιχεία και το διαφοροποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο, η Warner Bros Discovery προσφέρει το πιο διαφοροποιημένο και πλήρες χαρτοφυλάκιο περιεχομένου σε ταινίες, τηλεόραση και ροή.  Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργικότητα και δημιουργώντας αξία για τους μετόχους.  Ανυπομονώ να ενωθούν και οι δύο ομάδες για να κάνουν το Warner Bros. Discovery το καλύτερο μέρος για εντυπωσιακή αφήγηση.”

 «Βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής συνδεσιμότητας και σήμερα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την AT&T», πρόσθεσε ο John Stankey, Διευθύνων Σύμβουλος της AT&T.  «Με το κλείσιμο αυτής της συναλλαγής, αναμένουμε να επενδύσουμε σε επίπεδα ρεκόρ στους τομείς ανάπτυξής μας του 5G και των οπτικών ινών, όπου έχουμε ισχυρή δυναμική, ενώ εργαζόμαστε για να γίνουμε η καλύτερη εταιρεία ευρυζωνικότητας της Αμερικής.  Ταυτόχρονα, θα εστιάσουμε περισσότερο στις αποδόσεις προς τους μετόχους.  Αναμένουμε να επενδύσουμε για ανάπτυξη, να ενισχύσουμε τον ισολογισμό μας και να μειώσουμε το χρέος μας, όλα αυτά ενώ συνεχίζουμε να πληρώνουμε ένα ελκυστικό μέρισμα που μας τοποθετεί μεταξύ των κορυφαίων μετοχών που πληρώνουν μέρισμα στην Αμερική».

 «Στη WarnerMedia, η Discovery κληρονομεί μια ταλαντούχα και καινοτόμο ομάδα και μια δυναμική αναπτυσσόμενη και παγκόσμια εταιρεία που είναι σε καλή θέση να ηγηθεί του μετασχηματισμού που λαμβάνει χώρα στα μέσα ενημέρωσης και την ψυχαγωγία, τη διανομή απευθείας στους καταναλωτές και την τεχνολογία.  Ο συνδυασμός των δύο εταιρειών θα ενισχύσει την καθιερωμένη και ηγετική θέση της WarnerMedia στα media και το streaming.  Και οι μέτοχοί μας θα έχουν πλέον σημαντικό μερίδιο στην Warner Bros. Discovery και στις μελλοντικές της επιτυχίες.  Ανυπομονούμε να δούμε τι επιτυγχάνει η ομάδα της WBD με αυτά τα κορυφαία στον κλάδο περιουσιακά στοιχεία».

 Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η οποία είχε δομηθεί ως συναλλαγή Reverse Morris Trust, η AT&T έλαβε 40,4 δισεκατομμύρια δολάρια (37,15 δισεκατομμύρια ευρώ) σε μετρητά και τη διατήρηση ορισμένων χρεών από τη WarnerMedia.  Επιπλέον, οι μέτοχοι της AT&T έλαβαν 0,241917 μετοχές της WBD για κάθε μετοχή της κοινής μετοχής της AT&T που κατείχαν στο κλείσιμο.  Ως αποτέλεσμα, οι μέτοχοι της AT&T έλαβαν 1,7 δισεκατομμύρια μετοχές της WBD, που αντιπροσωπεύουν το 71 τοις εκατό των μετοχών της WBD σε πλήρως απομειωμένη βάση.  Οι υφιστάμενοι μέτοχοι της Discovery κατέχουν το υπόλοιπο της νέας εταιρείας.  Εκτός από τις νέες μετοχές της κοινής μετοχής της WBD, οι μέτοχοι της AT&T συνεχίζουν να κατέχουν τον ίδιο αριθμό μετοχών της κοινής μετοχής της AT&T που κατείχαν αμέσως πριν από το κλείσιμο.

Πηγή :
Advanced Television
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W


 


* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (17:52)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 06/02/2025 (17:28)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (16:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (14:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 06/02/2025 (14:06)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (14:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (13:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (13:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (12:52)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/02/2025 (10:19)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/02/2025 (10:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (08:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (06:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (00:38)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (00:37)
* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 05/02/2025 (23:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (22:04)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (21:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (19:22)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 05/02/2025 (19:20)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (19:15)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (18:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 05/02/2025 (13:35)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:31)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:22)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (08:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/02/2025 (08:32)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 05/02/2025 (00:35)