To «γεφύρι της Άρτας» θυμίζει πλέον η περίφημη (σχεδιαζόμενη) streaming πλατφόρμα Mega – Alpha – Star – ANT1.
Στα τελευταία «επεισόδια» είδαμε ότι:
α) Λίγο πριν από την έναρξη κατασκευής του τεχνικού κομματιού της πλατφόρμας, η Επιτροπή Ανταγωνισμού ζητά τις προδιαγραφές, ώστε να μην τεθεί ζήτημα δεσπόζουσας θέσης.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεβ) Ναυάγησαν οι συζητήσεις για τη δημιουργία ελληνικής πλατφόρμας με τη συμμετοχή της ΕΡΤ και της ιδιωτικής τηλεόρασης, με άξονα το ERTFLIX.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΑπόψε οι «Τυπολογίες» επανήλθαν στο θέμα, με το παρακάτω άρθρο:
Προχωρημένες συζητήσεις Βαρδινογιάννη- Μαρινάκη- Κυριακού για κοινή πλατφόρμα streamingΝέες εξελίξεις στο μέτωπο των συμμαχιών στα ΜΜΕ. Μετά και το “όχι” της ΕΡΤ στην είσοδο στο ERTFLIX των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, επανήλθαν με θετική διάθεση για συνεργασία οι εκπρόσωποι του ομίλου Βαρδινογιάννη, του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και του ομίλου Alter Ego Media. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και έχουν στόχο τον κλάδο του streaming, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα. Η φημολογία θέλει στις συζητήσεις να βρίσκεται και η Nova, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από κάποια πηγή.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΌ,τι κι αν τελικά συμβαίνει, είναι θετικό τα 4 ιδιωτικά κανάλια να ασχολούνται με το θέμα, «πλατφόρμα streaming», καθώς αργά ή γρήγορα μ’ αυτόν τον τρόπο θα βλέπουμε τηλεόραση και στην Ελλάδα.