εγω κανω ληψη σε αυτη την ζωνη 250-260 ΜΗΖ που δειχνω στο βιντεο ολη μερα και ολο τον χρονο
, σε διαφορες εκει τριγυρω συχνοτητες ,
αλλα δεν ξερω απο που μιλανε , ουτε ακριβως τι γλωσσα ειναι..
.στο βιντεο φαινεται νυχτα σαββατου , που μιλουσαν , αλλες ωρες μιλανε και σε αλλες συχνοτητες παρακατω η παραπανω, .
αναζητησα πληροφοριες για την ζωνη εκει συχνοτητων, αλλα τιποτα..
εχω ακουσει διαφορες εκδοχες, για στρατιωτικους δορυφορους , που χρησιμοπουν σταθμοι πειρατικοι,
οτι το μηχανημα μου τους μεταφερει, απο αλλη μπαντα, κατι που δεν εχει λογικη γιατι σε ποια μπαντα μιλανε ετσι ,
και ακουγονται ολο τον χρονο ακομα και τις κακες μερες απο διαδοση.
.υπηρχε μια εκδοχη οτι μεταφερονται απο τα 27 αρια ,
αλλα και αυτο δεν στεκει, γιατι δεν θα ακουγονταν συνεχεια , , επισης καπου ειχα διαβασει οτι εκει μιλανε στην χιλη και ουρουγουαη σαν cb,
αλλα δεν νομιζω να ακουγνται εδω απο εκει.. ουτε βεβαια να εχουμε εδω τοσους πολλους που να κουβενντιαζουν σε αυτες τις συχνοτητες
επισης δεν ξερω τι γλωσσα ειναι αυτη,αλλα εχω ακουσει και ρωσικα , ισπανοφωνα..
και αν προσεξει καποιος , στο βιντεο ακουγεται ο εθνικος υμνος της ρωσσιας,
και μαλιστα αυτος το εβαζε και επαιζε τουλαχιστον1 ωρα συνεχεια χωρις να το κλεινει,
αν ειναι δορυφορος που λενε καποιοι , θα τον ακουνε και αλλοι απο διαφορες περιοχες εδω στην ελλαδα
που μπορουν να ακουσουν αυτες τις ζωνες συχνοτητων..δεν ειναι μονο αυτες οι συχνοτητες
απλα την ωρα του βιντεο αυτες μιλουσαν , αν καποιος εχει την δυνατοτητα να τσεκαρει και αυτος τι ακουει
η αν ξερει κατι παραπανω